Mie mi-a placut fetita aceea. Eu sunt impotriva lui Adrian Tutu pentru ca emisiunea se numeste "Romanii au talent" si nu " Romanii au mila". Mie mi se pare ca el nu avea un talent neaparat, pana si eu pot compune muzica hip-hop si sa o cant...
Păi :
Din punct de vedere al poveştii aş fi zis cu siguranţă Adrian. Are o poveste chiar impresionantă şi o voce bună.
În schimb din punct de vedere al talentului aş spune Narcis. Vreau să spun că este talent pur. Nu i-a fost exersată vocea, nimic.
Am ajuns oarecum la o contradicţie.
Dupa parerea mea clasamentul era asa:
1. Adrian Tutu - are talent la compus, la cantat perfect si transmite intodeauna un mesaj bine de tinut minte, ceea ce alti rappari nu ar prea putea sa faca asta!
2. Ballance - pai frate baietii astia chiar au muncit de ani de zile, pe langa talentul lor, mai au si o forta...
3. Cosmin Agache - baitu asta a fost super tare frate, produce orice sunete, care le imbina si face un beatbox extraordinar... :d
asta e parerea mea, nu o luati personal
Narcis Iustin Ianau are o voce minunata.El este preferatul meu.El merita tot ce e mai bun si nu ar trebui sa fie toti colegii sai amabili doar pentru ca e vedeta ci di reflex...
Preferata mea a fost Rebecca Neacsu, pentru. ca are o voce extraoridinara.
Si cei de la Ballance au fost buni, ei au muncit mult.
Cosmin,Rebeca si Narcis.Asa si eu daca ma duc acolo pot sa recit niste cuvinte cum face Adrian Tutu si sa castig, mare filozofie
Narcis...canta tenor prim ceea ce e foarte rarla baieti o asemenea voce trebuia sa castige.Pe locul 2 Valentin iar Adrian nimic fiindca nu era in niciun caz talent. Povestea a impresionat dar concursul se numea "Romanii au talent" asa ca am dovedit ca suntem un popor de inculti.
Mindfulness întreabă:
anonim_4396 întreabă: