| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

776 răspunsuri:
| Pufariiiiiiiiiin a răspuns:

Baiatu ala care facea betboxday dreaming sau ar putea fii fetita aia mik de 7 ani cu operawinking

| Creatsaa_6876 a răspuns:

Valetin Dinu

| pd96 a răspuns:

Adrian Tutu,DFC, baiatul ala cu beatboxu, Stefan Florescu, Narcis Iaustin Ianau

| iiGabytsa a răspuns:

Narcis Iustin Ianau; Rebeca Neacsu; Cel care s-a jucat cu mingiile.

| lookingforlove a răspuns:

Adrian Tutu happy e un baiat bravo laughing

| Ditu10adrian a răspuns:

Tutu Adrian

| oOana99 a răspuns:

Cosmin Agache, dar in special Adrian Tutu!:d. Oooo si, andraandru esti o vaca pentru ca adrian a meritat! Si nu a venit sa se planga.Te dai tu mare ca "esti mai bogata decat el". Sarac-o!

| Iama a răspuns:

Ballance si adrian tutubig grin

| mihaela94_9486 a răspuns:

Narcis Iustin Ianau

| droguldragostei a răspuns:

Tutu adrian:*:*

| Aero_9005 a răspuns:

Adrian tutu

| levi_9805 a răspuns:

Pentru mine unul mi-a placut foarte tare Valentin Dinu...mi-a parut rau ca na castigat el asta e viata se merge mai mai departe.Dar sunt si fericit pe de alta parte deoarece andra la ofertat cu un duet. Sper ca omul asta sa se realizeze in viata...multa bafta VALI

| maya_4030 a răspuns:

Narcis!

| aLeXz_3472 a răspuns:

Adrian Tutu :X

| crai121 a răspuns:

Cosmin Agache! a fost very cool! xD

| geany98 a răspuns:

Tutu adrian!:X::te-am votat

| madaliniontzx a răspuns:

Tutu adrian

| LucianCV a răspuns:

Stefan Florescu

| Ionutz_1837 a răspuns:

Narcis iustin ianau!

| Deiiu_4854 a răspuns:

Adrian Tutu!:X.si sincer chiar merita sa gastice!happy...

| JjJjH9 a răspuns:

Cosmin agache

| madyhdmady a răspuns:

Tzutzu adrian kiss

| Costinela_5887 a răspuns:

Adrian Tutu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adrian Tutu, pentru ca imi este mila de trecutul lui mai ales ca iau murit parintii.Ce imi place la el este ca isi scrie singur cantecele si este si la cantat si la a compune cantece

| Chhrisu a răspuns:

Adrian Tutu

| NoName_1415 a răspuns:

Tzutzu Adrian tongue! si ala care spala masinile ii placea mamei laughing

| deeeeea1 a răspuns:

Valentin Dinu

| DamonsGirl a răspuns:

TuTu Adrian`!love struck

| ՀԷՑ a răspuns:

Tutu Adrian. De cand l-am vazut la preselectie mi-a placut foarte mult de el si nu stiu de ce dar am avut presimtirea ca el o sa castige inca de atunci. :X Eu consider ca el a chiar a meritat sa castige, si intr-adevar, si ceilalti au fost foarte buni... dar o sa li se ofere si lor cate o sansa, o sa mai auziti de ei, puteti fi siguri. Deja Narcis si Valentin au fost la Happy Hour, si amandoi si-au gasit niste persoane care sa ii ajute.

| Ỷηηєs a răspuns:

Adrian Tutu[Lil Shean]!:X:X:X...Dc? pentru ca are acel ceva care m`a cucerit din clipa in care l`am vazut pe scena concursului `Romanii au talent`. Acum chiar ma mandresc ca sunt romanca! Si chiar ma bucur din suflet ca el a luat premiul cel mare:X:X:X Bafta Tutule si nu uita:Luv U 4ever:X