| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

776 răspunsuri:
| Floryna_2005 a răspuns:

Tutu adriantongue

| YoYoIonut a răspuns:

Ma mama lui de TUTU ce aveti ma cu el vie mila de el uite mie nu si nu are voce are Iustin Narcis Ianau dar preferatul meu este Cosmin Agache nimeni din
Roamania nu poate face BeatBox.Asa fac si eu versuri si cant.Cum a facut Bartos a inventat melodia asa si eu pot si oricine lasa-til ma pe Adrian Tutu nu e tare deloc ala doar fredoneaza ma apuc si eu acum sa fac versuri si sa cant.Deci nu mai fiti prosti scuze de exp. si alegiti unul care are voce si cant foarte bine.Hai Cosmin Agache!

| OanaVlad a răspuns:

Adrian Tutu :X

| Acasel a răspuns:

Cosmin Agache!

| florocirc a răspuns:

Cu siguranta Narcis Iustin Ianau, pentru ca niciodata nu am mai auzit un astfel de talent, iar Adrian Tutu a impresionat publicul doar prin povestea lui si prin aspectul fizic.

| Roxxxxx a răspuns:

Adrian Tutu

| BiancaMihaella a răspuns:

Adrian Tutu=p~
canta superb:X
nu are nici posibilitati financhiarestraight face din pacate nu are nici parintistraight face
ma bukur enorm pentru el ca a castigat:X

| Jello a răspuns:

Tutu adrian:X:X

| lilirozy a răspuns:

Adrian Tutu deoarece are foarte mult talent si de asemenea versurile melodiilor sale patrund in suflet la fel cum pare ca soarele gingas patrunde in albastrul nesfarsit al marii. Sper ca are mai multi sustinatori decat am vazut aici.

| mihaella00elena a răspuns:

Adrian Tutu happy

| robertaaax a răspuns:

Valentin Dinu.

| Nicole a răspuns:

Preferatul meu a fost Narcis Iustin Ianau.

| anda2happy a răspuns:

Narcis iustin ianau

| Andra111 a răspuns:

Adrian Tutu

| RoxiutzaRux a răspuns:

Adrian Tutu!

| Shopiaalin a răspuns:

Narcis Iustin Ianău.

| eLAdRiaNNN a răspuns:

Ala cu voce de tarabana. Iustin

| Tokha a răspuns:

Adrian Tutu

| chris_2294 a răspuns:

:X:Xadrian tutu:X:X

| Ramonaaaa a răspuns:

Adrian Tutu:X.

| Dangerfull a răspuns:

Adrian Tutu %100

| TheVip a răspuns:

Adrian Tutu

| Aოтuu a răspuns:

Iustin Narcis. Merita sa castige...

| OnutsaXD a răspuns:

Narcis Iustin Ianău deoarece are un talent extraordinar, foarte rar, pe cand Adrian Ţuţu are talent doar in a transmite ceva prin versuri dar altceva nu, parerea mea.

| Vivi16 a răspuns:

Balance, multa munca, talent, ceva deosebit si nou pentru Romania.

| EuMady a răspuns:

Adrian Tutu clar big grin

| simona_1836 a răspuns:

Iustin narcis ianau

| Lion_9677 a răspuns:

Tutu adrian cel mai tare

| MalinaAndreea a răspuns:

Normal ca Adrian Tutu...adica pe mine nu m-a impresionat trecutul lui ci melodiile pe care le-a compus petru tara pentru romani...asta da roman! Il sustin in continuare pe Adrian si este cu adevarat un Eminem al romaniei!

| mee_2164 a răspuns:

Adrian Tutu:*