Pai Adrian tutu a fost de la inceput preferatul meu si dupa cum ai observat el a si castigat!
Cel mai talentat a fost cosmin agache a castigat adrian tutu pentru ca ia prezentat povestea de viata.
Tutu Adrian.
Romania l-a recunoscut ca fiind "cel mai talentat roman". Si Narcis Iustin este un mare talent, are o voce mirifica, ca o soprana. Dar chiar daca am 13 ani parerea mea este caconteaza si povestea lor,cazurile. Narcis are o familie,o casa,persoane care il pot sustine,pe cand Adrian, a crescut singur, fara parintii lui, iar viata l-a maturizat si i-a oferit inca o sansa la " Romanii au talent "!
Stii cine ala la care Andra s-a ridicat in picioare adresa mea de mess este :M_D_Karo
Buna, Tutu Adrian deoarece mi-a fost si mila de el, de trecutul care l-a avut si Narcis Iustin Ianau! La la finala nu prea mi-a placut Narcis Iustin Ianau deoarece vocea lui era prea ''fortata'' si cam nu stiu.asa ciudata! Orqm amandoi mi-au placut! Narcis Iustin Ianau o voce foarte frumoasa!
Cosmin Aghace pentru ca:
1)Narcis Iustin Ianau are viitorul asigurat
2)Oamenii l-au votat pe Adrian Tuturel pentru. dramatismul lui desi, nu prea a fost corect