In primul rand Adrian Tutu si in al 2lea Rebeca ca si ea are o voce ff frumoasa
Mi-a placut si de Medea dar mi-a placut mai mult Narcis Iustin Ianau.Adrian Tutu a castigat pentru ca publicului i s-a facut mila de el.Mi-a placut mai mult melodia de la preselectii.
Da am mai spus mai devreme de cine mi-a placut,Iustin si ca Adrian a fost votat din mila,ca e Romanii au talent nu Dansez pentru tine,ma rog,ma mai uitam pe raspunsuri si zic unii ca cica e fals,alo,Romanii au talent e emisiune ca lumea, e emisiune internationala,daca nu stiati exista emisiuni; Britanii au talent,sau Germanii au talent,sau Americanii au talent,plus ca stiu o fata caare a participat la Romanii au talent, era intr-un grup de copii mai mari care cantau la mandolina, si a zis ca nu era fals
Preferatul meu la romanii au talent este alex tutu deoarece are o voce extraordinara si aree cu ce sa se mandreasca dar si narcis are o voce frumoasa dar nu la fel de frumoasa ca a lui alex
Sa ai multa iubire si credinta adrian tutu si sa nu mai fi suparat pentru ca tu ai fost castigatorul dela romanii au talent asa ca...
Cipi1212 întreabă: