Nu am niciun preferat. Toti au fost buni. Toti si-au dat silinta sa ajunga pana in finala. Toti au talent. A fost un concurs frumos si am sa-l urmaresc in continuare. Multumesc ProTv!
Narcis trebuia pe primul loc
cosmin agache pe al doilea si adrian tutu pe al treilea pentru ca a castigat nu din talent ci doar pentru ca e fara parinti
Incontinuu aud doar ca Adrian Tutu e cel mai talentat! O.K. pentru versuri, sunt cool dar nici vocea nu e o.ca. Sa zicem ca mie mi-ar muri parintii si cei mai buni prieteni...Doamne fereste! Asta inseamna ca sunt cea mai talentata? Voturile sunt pentru talent nu ca sa-i plangi de mila omului! Dar nu juratii sunt devina ca a castigat cine nu trebuia! Cred ca stiiti cine, nu?
Trebuiau votati cei mai talentati! Ca Rebeca Neacsu si Narcis Iustin... sau Valentin Dinu! Nu oricine isi poate forma asa vocea oameni buni!
Pa!
Nu inteleg de ce dati stupid la realitate.Cred ca Adrian Tutu ar fi castigat la 'Romanii au cazuri'... Unde e talentul? Nu e primul om care canta!
Nu stiu care a fost preferatu meu
dar oricum pe narcis iustin ianau cred ca il ia in strainatate si o sa devina faimos
Am mai multi preferati:
1.Narcis Iustin Ianau;
2.Rebeca Neacsu:
3.Cosmin Agache;
4.DFC;
5.Trupa Ballance;
6.Valentin Dinu;
7.Valentin Luca;
8.Bernadette Szep si catelusa Vanda;
9.Paunescu Paul si Paunescu Virgil;
10.Sandu Ana Maria;
11. Titanii Funky Fresh;