| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

776 răspunsuri:
| andrey98 a răspuns:

Adrian Tutu

| antoniacatalina a răspuns:

Tutu adrian, ma bucur foarte muult ca a castigat el

| sceptic a răspuns:

Ce rasisti sunteti happy. De ce dati stupid/nefolositor raspunsurilor cu "Adrian Tutu". Intrebarea era legata de ce ne place fiecaruia, nu de ce va place voua.

| Al3csik a răspuns:

Mda... cred ca nu v-ati prins.
SUNTETI UNU DINTRE MILIOANELE DE ROMANI FRAIERITI rolling on the floor
Romanii Au Talent e un FALS!
Juriului i se spune in casca ce trebuie comentat
Doar sms-urile voastre au contat tongue
I-au inbogatit.
A fost ceva actorie...
Mi-a spus o prietena, a vb cu colegul lui Narcis Iustin big grin
I-A SPUS TOT ADEVARUL

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Cosmin Agache si valentin dinu

| Andreea_2519 a răspuns:

Tutu Eu cred ca 50% dintre oamenii care s-au uitat le-a placut Adrian si restul de 50% pe ceilalti. Cred ca este foarte talentat si cred ca 2% l-au votat pentru caz asa ca ciocu mic si joc de glezne la cei care il injura si nu a venit sa se planga a venit pentru ca are destul talent daca ati avea talent cei care vb de rau mai zic da pnm...Si Narcis a apreciat decizia publicului asa ca paa!

| Crystyzdk a răspuns:

NICIODATA NARCIS PENTRU CA NUMI PLACE MULElaughing Cosmin Agache dar, adrian Tutu a fost votat pentru caz nu-i urat dar nici frumos din partea voastra mai bine ii dadeati 10 mii de euro lui tutu si restul ii dadeati castigatorului care nu ie El

| babyblue a răspuns:

Mda...ce milosi sunt si romanii astiarolling eyes.
Raspunsul meu e Narcis Iustin Ianau. E evident ca a fost cel mai talentat, lucru confirmat de mai multi oameni. Chiar s-a dezbatutu pe tema asta la Otv. Nu zic ca Adrian Tutu nu are talent. E un baiat incredibil si recunosc ca m-a induiosat povestea lui, dar Narcis e mai talentat. Pana la urma e ''Romanii au talent'', nu ''Dansez pentru tine''.
In fine, ii felicit pe amandoi, dar si pe ceilalti participanti pentru efortul depus. Oricum, toti au viitorul asigurat.

| Bya132 a răspuns:

De Adrian Țuțu, mai mult de milă deși nu trebuia asta, speram să câștige un om care chiar avea nevoie de acei bani (120.000 euro), merita.
Printre preferații mei se numără:
>Valentin Dinu
>Narcis Iustin Ianău
>Cosmin Agache
>Luca Valentin
>DFC (deși nu au fost în finală)
>Ballance
>Ștefan Florescu

În general, mulți au fost extraordinari.

HepHap
| HepHap a răspuns:

@Maia

Nu e rasism, ci doar o mare greutate in a aprecia gusturilor celorlalti.

@Andreea

Ciocu mic si jocul de glezne e un sfat bun pentru tine. De unde naiba ai venit cu statisticile alea?

| butterflyyy a răspuns:

Adrian tutu :X:X

| Destyny a răspuns:

Adrian tutu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Narcis Iunau si Rebeca Neacsu

ps: Imi place de Adrian Tutu pentru ca are taent la versuri si 'mi parea rau de sitatia lui materiala. Insa, era un concurs de talente nu de caritate, asa cum este Dansez pentru tine, unde se lupta pentru cauza. Juriul ar fi trebuit sa aleaga castigatorul, nu cei nu au mai mult de 15 ani. Adevaratul talent trebuia sa castige!

| AnaEindragostita a răspuns:

Tutu adrian:X:X:X:X:X:XTutu adrian

| waxy a răspuns:

Adrian tutu big grin

| milckey16 a răspuns:

Tutu adrian pentru ca chiar a avut talent si stiam ca o sa castige

| Roby_7369 a răspuns:

Adrian Ţuţu, tânărul care a câştigat concursul "Românii au talent", a declanşat o adevărată avalanşă de controverse printre internauţi. Pe locul doi s-a clasat Narcis Iustin Ianău, iar ultimul pe podium a fost Valentin Dinu. Tu pe cine ai alege? Argumentează-ţi răspunsul şi REALITATEA.NET te premiază. CÂŞTIGĂTORUL PRIMEI EDIŢII VA FI ANUNŢAT ÎN JURNALUL REALITATEA TV DE LA ORA 21.00.

| iuliana9258 a răspuns:

Cosmin agache

| RiRihXd a răspuns:

Eu as fi ales:
1.Valentin Dinu-foarte talnetat tipu'
2.Narcis Iustin Ianau-o voce de miliarde
3.Adrian Tutu-talentat

Dupa mine, cu totii au castigat, totii au niste talente minunate, dar as fi dat un premiu tuturorhappy. Macar 10.000 Ehappy.Cat despre castigator, ii urez mult succes in cariera, si o sa-l ascult, dupa ce lanseaza prima melodiehappy.A ales un stil pentru tineret, hip-hophappy.

| iuliana9258 a răspuns:

Da,dar merita sa castige narcis iustin ianau pentru ca el chiar avea talent si voce si canta cum putin pot.asa ca adrian tutu sunt multi! pot canta o gramada ca el.si adrian tutu a castigat deoarece l`au vazut mai pricajit

| Chrysk2 a răspuns:

Cei care il placeti pe tutu,atat va zic,uitati-va cum a cantat toate melodiile sa vedeti ca acelasi timbru vocal il are,publicul se satura happy,si in finala s-a inecat/sufocat de la RECITAT(nu a cantat deloc)
Preferatul meu a fost Cosmin Agache,dar merita sa castige Iustin sau Valentin Dinu,pentru ca ei sunt adevarate talente ceilalti doar prin munca au ajuns sus.
Pe PUTU" nu o sa il vedeti deloc in anii apropiati, pentru ca nu e bun de rapper, l-a ajutat povestea happy.

| LyoN a răspuns:

Adrian tutu a fost preferatul meu fiindca are stil are voce si canta genul meu preferat de muzica plus ca imi plac si melodiile lui

| ankotza a răspuns:

Adrian Tutu

| ioanna_5708 a răspuns:

Mi-au placut si inca imi plac toti.Nu exista un favorit.Toti au dat dovada de mult talent si simpatie.

| scumpyk_6371 a răspuns:

Tutu Adrian!:X

| Adriana_8922 a răspuns:

Valentin Dinu:X:X are o voce superba

| SlăninăCuCeapă a răspuns:

Narcis Iustin Ianau. A avut un talent deosebithappy

| Denis_8063 a răspuns:

Adrian si barmanul

| selenahermy a răspuns:

Au fost 4 la mine 1narcis 2medea 3cosmin agache 4stefan florescu

| wizlan a răspuns:

Parerea mea ca adevaratul talent il are Narcis Iustin Ianău el in Romania dupa cum bine s-a vazut nu are mare succes dar mai mult ca sigur cand el va fi descoperit de cei de afara va avea mare succes. Acum a castigat Adrian Tutu pentru ca mesajele din melodiile lui au influentat decizia publicului.