| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

776 răspunsuri:
| SexyBunny a răspuns:

Dinu Valentin si Cosmin Agache.

| AleandraIleana98 a răspuns:

Adrian tutu

| Drogzz a răspuns:

Tutu Adrian !

| Angie_6196 a răspuns:

Cosmin Agache. A fost minunat, si imi pare putin rau ca nu a castigat

| ChristinaO a răspuns:

Dinu Valentin

| aAnNaA_2127 a răspuns:

Adrian tutu... si nu cred ca premiul sa cumparat cum se zice... chiar e talentat baiatul asta

| Phineas a răspuns:

Tutu adrian

| andra15 a răspuns:

Tutu adrian

| hSh3ad a răspuns:

Narcis Iustin Ianau

| armand3004 a răspuns:

Familia Luca.

| xJelenaTrueLove a răspuns:

Adrian tutu este mult prea talentat ca sa nu fi castigat

| clau123 a răspuns:

Adrian TuTu

| Sara_6623 a răspuns:

Tutu Adrian dar si Narcis si Cosmin Agache

| minnieee a răspuns:

Valentin Păun, dar din păcate nu a ajuns in finală.
Dintre finalişti preferatul meu a fost Valentin Dinu, dar cred se va mai auzi de el...

| feli01 a răspuns:

Medea (y)

| Sevenup a răspuns:

Tutu Adrian.

| g3orgiana16 a răspuns:

Narcis Iustin-si app Adrian Tutu nu e asa de sarac pe cat vrea sa para(e adevarat ca parinti lui nu mai sunt in viata, dar are apartament lui, sora lui este avocat (sa fim cinsiti nici daca este avocat nu mai ai bai)ca poate sa il ajute sa ii de-a acolo o slujba mai buna)...si la televizor vrea sa para ca e partiot etc dar daca cautati pe youtube Adrian Tutu este cu totul altceva:-p

| alexrot15 a răspuns:

Dinu Valentin! Dinu Valentin, Cosmin Agache si Narcis Ianau sunt adevaratele talente descoperite de aceasta emisiune, mi-au placut mult si Cristina si Alina, dar ele erau deja profesioniste, iar tutu l-a ce versuri am citit ca a scris va chelui totii banii pe bautura si femei, el castigand mai mult din mila si poate ca a fost si pe placul tineretului

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Narcis Iustin Ianau

| CubDeGheață a răspuns:

Tutu Adrian. Categoric happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tutu Adrian! pentru ca idiotii cu sapca sunt foarte primitivi si se exprima la un nivel apropiat de cel al telespectatorilor(stiu ca suna urat) Acum nu ai vrea un raper adevarat ca cedry2k care-ti inghesuie 100 de idei si motive lirice intr-o rima sa iasa pe o scena televizata, vor ceva mura in gura de ex:
Protv-ul fara frica
Face audienta marita.
Nu se teme de artisti
Ba-i tine pe toti inchisi.
A fost ceva cursiv, acum stau si ma gandesc de ce n-au participat oameni cu dezabilitati ca sa mai stoarca vreo doua trei lacrimi din ochiul bolnav al privitorului.
Trebuia sa fie ceva cursiv fara flow, usor de digerat si sa nu pui prostimea sa gandeasca prea mult, asa ca Adrian saracu' a fost unealta perfecta a protv-ului.
Narcis Iustin Ianau fara discutii!" gusturile nu se dicuta, doar dorinta pentru primitivism se calca in picioare!" de Sharkybatting eyelashes

| LastChance a răspuns:

Narcis Iustin Ianău.

| BUBULINA a răspuns:

Eu l-am votat pe Tutu
consider ca are de 2 ori talenthappy
si la compus si la cantat

| TheBlueDragon a răspuns:

Tutu Adrian

| AnaEindragostita a răspuns:

Tutu adrian dintre finalisti dar din finala mi-a placut de DFC si de cosmin agache ( mai pusai un raspuns )

| MANIU a răspuns:

Preferatul meu a fost Stefan Florescu deoarece il cunosc:p

| Biia_5660 a răspuns:

Tutu Adrian!

| alexxandra a răspuns:

preferatul mew a fost adrian tutu

| roberta_9285 a răspuns:

Adrian tutu

| madalina97ionela a răspuns:

Adrian Tutu. este preferatul meu.il ador.:Xlove struck:X.ii urez succes in continuare:Xx:X!