Preferatul meu a fost si este adrian tutu.ma uimit faptul ca neavand parinti el este un copil inteligent foarte creativ si are si voce...asta a fost parerea mea.succes in continuare adi. fundita; x
Valentin Dinu. Fata de ceilalti concurenti nu a avut greseli. Unii au avut o prestatie mai proasta decat in semifinala.
Binee nu zic ca Adrian Tutu nu a cantat bine.Dar preferatul meu ramane V. Dinu
Cosmin Agache. Chiar avea talent baiatul asta, nu oricine poate face ceea ce a facut el.
Tutu Adrian:X...chiar daca are o viata grea el a continuat sa cante, cand putea sa nu munceasca sa cerseasca pe la scari de blocuri cum fac altii care chiar cersesc mila.El chiar merita sa castige pentru ca este un luptator :X
Nu stiu ce sunteti asa inebuniti dupa Adrian ala, ca el mai canta 1000 in Romania, erau altii mult mai talentati ca el, da a castigat din cauza "povestii" lui triste, si cand a vazut lumea prin ce trece, gata hai sa-l votam, nu ar trebui sa le zica povestea si prin ce-au trecut, ca e vorba de talent nu de mila aici, de aceea se numeste Romanii au TALENT! Ala sa se duca sa se milogeasca la biserica sau la Dansez pentru. tine. Ori e vorba de talent ori de "care are povestea mai trista, ala castiga" ce draq.
Eu zic ca este Tutu Adrian...pentru ca a cantat frumos si s-a daruit ff mult la emisiunea :Romanii au talent. Si Narcis a fost destul de bun, dar nu s-a daruit destul de mult emisiunii.Asta este, probabil o sa ii mai vedem in viitor.Bravoo Adrian sper ca te voi vedea si in viitor la TV
Consider nu a fost evaluat de catre oamenii talentul, adrian tutu a emotionat lumea prin cazul sau. consider ca din acest gen de muzica nu ne putem da seama de talent sau nu, de voce sau orice alceva deoarece aceast gen e facut pentru a transmite un mesaj nu de a pune in evidenta glasul celui care il interpreteaza. Au fost concurenti buni, concurenti talentati. din punctul meu de vedere talentul e acela cu care te nasti, nu cel lucrat ani de zile ajungand la performante si numindu-l "talent". in concluzie cel care trebuia sa castige este narcis fiindca din cate am inteles din prezentarea sa vocea sa este originala nefiind lucrata.