| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

777 răspunsuri:
| InnaaYY a răspuns:

Adrian TuTu.
Deoarece mi-as fost si mila de el, de trecutul care l-a avut si este foarte talentat. Ador toate melodiile lui si sper sa ajunga un om mare in viata.
fundita?

| asdasasasas a răspuns:

Narcis iustin ianau

| ChristinaO a răspuns:

Dinu Valentin

| cipri08 a răspuns:

Cosmin Agache. Chiar avea talent baiatul asta, nu oricine poate face ceea ce a facut el.

| dragutza98 a răspuns:

Medea

| CautNume a răspuns:

A castigat Adrian Tutu. deci cum sa nu fii tinut cu el oricum?!?!?! Am si melodiile lui pe telefon:Xbig grin

| Șosețică a răspuns:

Oare ajunge pana la 1000 de raspunsuri laughing?

| StiGGy a răspuns:

Valentin Paun

| giagianina a răspuns:

Tutu Adrian!

| Tokha a răspuns:

Adrian Tutu

| LastChance a răspuns:

Narcis Iustin Ianău.

| RoxiutzaRux a răspuns:

Adrian Tutu!

| Windswept a răspuns:

Balance.Meritau MACAR 3.

| LotusRadioactiv a răspuns:

Trupa Ballance

| Chrysk2 a răspuns:

Cei care il placeti pe tutu,atat va zic,uitati-va cum a cantat toate melodiile sa vedeti ca acelasi timbru vocal il are,publicul se satura happy,si in finala s-a inecat/sufocat de la RECITAT(nu a cantat deloc)
Preferatul meu a fost Cosmin Agache,dar merita sa castige Iustin sau Valentin Dinu,pentru ca ei sunt adevarate talente ceilalti doar prin munca au ajuns sus.
Pe PUTU" nu o sa il vedeti deloc in anii apropiati, pentru ca nu e bun de rapper, l-a ajutat povestea happy.

| edyman a răspuns:

Luca Valentin

| Crisu a răspuns:

Tutu Adrian alias Lil'Shean. love struck

| PredatoR a răspuns:

Nu stiu ce sunteti asa inebuniti dupa Adrian ala, ca el mai canta 1000 in Romania, erau altii mult mai talentati ca el, da a castigat din cauza "povestii" lui triste, si cand a vazut lumea prin ce trece, gata hai sa-l votam, nu ar trebui sa le zica povestea si prin ce-au trecut, ca e vorba de talent nu de mila aici, de aceea se numeste Romanii au TALENT! Ala sa se duca sa se milogeasca la biserica sau la Dansez pentru. tine. Ori e vorba de talent ori de "care are povestea mai trista, ala castiga" ce draq.

| DJRapT0r a răspuns:

Mie mi-am placut toti toti au meritat sa castige pentru cea ce fac

| natalyia a răspuns:

Tutu adrian nu a meritat sa castige astia lau pus castigator cai sarac ca alfel castiga narcis iustin

| deliutza_7233 a răspuns:

Adrian tutu:X:X:X:*

| RiRihXd a răspuns:

Eu as fi ales:
1.Valentin Dinu-foarte talnetat tipu'
2.Narcis Iustin Ianau-o voce de miliarde
3.Adrian Tutu-talentat

Dupa mine, cu totii au castigat, totii au niste talente minunate, dar as fi dat un premiu tuturorhappy. Macar 10.000 Ehappy.Cat despre castigator, ii urez mult succes in cariera, si o sa-l ascult, dupa ce lanseaza prima melodiehappy.A ales un stil pentru tineret, hip-hophappy.

| MyTzZy a răspuns:

Adrian Tutu :X

| IoanaCarmen25 a răspuns:

Fetita cu voce de aur careia Mihai Petre i-a spus ca o iubeste.

| Ryse a răspuns:

Adrian TuTu

| Alex66 a răspuns:

Adrian tutu

| WinterSoldier a răspuns:

Narcis Iustin Ianau

| Zmantana a răspuns:

Toti in gura mare "Adrian Tutu" is curios daca jegu ala mai scoate o melodie, si daca mai scoate una, cati dintre voi astia o sa o ascultati, unde dracu vedeti voi talentul in el? In masa si in tacsu aia din rai? Versuri stie oricine sa faca si sa l-e spuna monoton pe un fundal muzical nu este cine stie ce. Insa daca stam sa ne gandim Narcis are un viitor extraordinar in fata, Valentin are o voce superba(eu nu am auzit-o pe Andra sa ii spuna lui tutu ca vrea sa cante impreuna cu el, insa cu valentin aproape ca a plans), baiatul acela cu beatboxul, iarasi este un talent. Pentru idiotii care spun ca tutu are talent, as vrea sa urmeze linkul urmator http://www.dex-online-ro.ro/cautari/talent.htm si dupa aceea sa zica daca tutu are talent. Acuma nu ma luati ca el in versuri spune adevarul despre Romania, pentru ca nu este nici primul nici ultimul, de cand e base si boc, la talkshow-uri numa despre asta auzi, sa nu mai spun de alti hip hoperi... Tutu, in una dintre versuri spune ca este roman si se bate cu pumnul in piept, dar la anul il vezi prin strainatate, ca el e roman ce pl. mea. Asta e, in Romania, se voteaza cazurile sociale nu talentul(dovada romanii au talent si dansez pentru tine si altele...)

| Helăăău a răspuns:

Adrian Tutu!

| MindExplode a răspuns:

Adrian Tutu