Păi :
Din punct de vedere al poveştii aş fi zis cu siguranţă Adrian. Are o poveste chiar impresionantă şi o voce bună.
În schimb din punct de vedere al talentului aş spune Narcis. Vreau să spun că este talent pur. Nu i-a fost exersată vocea, nimic.
Am ajuns oarecum la o contradicţie.
In niciun caz Tutu care nu m-a impresionat deloc. consider ca adevaratele valori sunt lasate.
iar daca un roman vrea sa participe la o asemenea emisiune, mai bine sa o faca din alta tara, ca va fi mai apreciat acolo decat in Romania. (trist dar adevarat)
http://www.semneletimpului.ro/......-3213.html
Andraandru,du-te fata la plimbare ca se vede ca n-ai creier.Pai tu inteligento daca te crezi mai tare decat Tutu du-te fata sa canti tu in locul lui la Romanii au talent.Ce aveti mai ca o tineti intruna cu saracia asta.N-a castigat pentru ca e sarac ci pentru ca a muncit.Fiecare roman de acolo a avut cate un vis da al lui s-a indeplinit.Hai mars! Du-te sa asculti Tokio Hotel si sa te tai cu lama.Preferatul meu a fost Adrian Tutu si sper sa ajunga un mare artist pentru ca merita.RESPECT,Adrian!
Adrian Tutu[Lil Shean]!:X:X:X...Dc? pentru ca are acel ceva care m`a cucerit din clipa in care l`am vazut pe scena concursului `Romanii au talent`. Acum chiar ma mandresc ca sunt romanca! Si chiar ma bucur din suflet ca el a luat premiul cel mare:X:X:X Bafta Tutule si nu uita:Luv U 4ever:X
Mi-a placut si de Medea dar mi-a placut mai mult Narcis Iustin Ianau.Adrian Tutu a castigat pentru ca publicului i s-a facut mila de el.Mi-a placut mai mult melodia de la preselectii.
Adrian Tutu a fost foarte bun...mi-a placut melodia si sincera sa fiu ma bucur ca el a castigat dar...si Stefan Florescu merita premiul
Multumesc, preferatul meu a fost Cosmin Agache a facut beatbox fara studii, a facut-o idn placere. Aceasta emisiune se numeste ''Romanii au talent'' nu ''Romanii au nevoie de ajutor'' aici nu conteaza caci daca esti mic la ani nu ai sanse is mia ales ca esti sarac. Nu consider ca Adrian Tutu a meritat pentru ca aproape oricine poate canta Rapp nu trebuie sa ai cine stie de voce zici versurile ca o poezie. Nu vreau sa zic ca nu e talentat dar fata de Cosmin Agache si Narics Iustin Ianau e slab.
Preferatul meu este Cosmin Agache!
Tutu adriannnnn Bwaa
Doar elll cine alt candva p voi nu va impresionat macar asa putin povestea lui ca p mine da
Grupui Akikai deoarece au facut spectacol...
Narcis Iustin Ianau si chiar daca unii poate rad pentru ca el canta ca o femeie mie mi-a placut.
Valentin dinu:X:X mi-au placut enorm toate cele 3 melodii pe care le-a cantat...si la preselectii si in semifinala si in finala...
Narcis iustin ianau, deoarece este un bacauan de-al nostru si merita, in plus melodia lui a fost schimbata cu 2 ZILE inainte de competitie!
Adrian Tutu, si acum toti ratatii spun ca altul trebuia sa castige...dar Va este ciuda. LooSers