Adrian Tutu, Cosmin Agache, Stefan Florescu si nu in ultimul rand Valentin Dinu.dar si Valentin Luca mie toti mi-au placut dintre cei pe care i-am enumerat...
Narcis e cel mai talentat! Si la OTV se rascola lumea ca de ce a castigat Adrian si nu Narcis. faza e ca Narcis canta iar Adrian vb(e complet diferit), oricum asta e Dumnezeu are un plan pentru fiecare iar el a vrut sa castice Adrian, dar lasati ca o sa auzim de Narcis mult timp
Narcis Iustin Ianau are o voce minunata.El este preferatul meu.El merita tot ce e mai bun si nu ar trebui sa fie toti colegii sai amabili doar pentru ca e vedeta ci di reflex...
Adrian Tutu a fost cu adevarat bun.Narcis ala zici ca e gay... in fine putei sa dati stupid sau nefolositor, dar cel mai bun a fost TUTU!
Am mai multi preferati:
1.Narcis Iustin Ianau;
2.Rebeca Neacsu:
3.Cosmin Agache;
4.DFC;
5.Trupa Ballance;
6.Valentin Dinu;
7.Valentin Luca;
8.Bernadette Szep si catelusa Vanda;
9.Paunescu Paul si Paunescu Virgil;
10.Sandu Ana Maria;
11. Titanii Funky Fresh;
12.Bondoc Cristina si Dinca Alina;
13.Paun Valentin;
14.Rotar Ioana Roxana;
15.Stancu Cristian.
Acestia au fost prefereratii mei!
1.Cosmin Agache, 2.Stefan Florescu, 3. Akikai, 4.Ballance,5.Medea,6.Adrian Tutu, 7. Vlentin Luca, 8. Familia Luca, 9.Rebeca Neacsu, 10.Narcis Iustina Ianau, 11.Valentin Dinu12.Cristina & Alina.
Sa ai multa iubire si credinta adrian tutu si sa nu mai fi suparat pentru ca tu ai fost castigatorul dela romanii au talent asa ca...
Dupa parerea mea clasamentul era asa:
1. Adrian Tutu - are talent la compus, la cantat perfect si transmite intodeauna un mesaj bine de tinut minte, ceea ce alti rappari nu ar prea putea sa faca asta!
2. Ballance - pai frate baietii astia chiar au muncit de ani de zile, pe langa talentul lor, mai au si o forta...
3. Cosmin Agache - baitu asta a fost super tare frate, produce orice sunete, care le imbina si face un beatbox extraordinar... :d
asta e parerea mea, nu o luati personal