Narcis iustin ianau, desigur... tutu a venit decat sa se planga la lume ca nu are parinti...ca daca ii mai avea nu castiga nici cu slujbe,pentru ca nu are nimic special in vocea lui,mie nu mi s-a parut corecta alegerea lui tutu doar pentru ca nu are parinti, atunci ar trebui sa se numeasca Romanii au mila, nu talent
Preferatul meu in finala de la 'romanii au talent' a fost Narcis Iustin Ianau.
Normal ca Adrian Tutu...adica pe mine nu m-a impresionat trecutul lui ci melodiile pe care le-a compus petru tara pentru romani...asta da roman! Il sustin in continuare pe Adrian si este cu adevarat un Eminem al romaniei!
Preferatul meu la romanii au talent este alex tutu deoarece are o voce extraordinara si aree cu ce sa se mandreasca dar si narcis are o voce frumoasa dar nu la fel de frumoasa ca a lui alex
Cel mai talentat a fost cosmin agache a castigat adrian tutu pentru ca ia prezentat povestea de viata.
Valentin Dinu zis si "baiatul de la spalatorie" dupa parerea mea merita in primul rand ca era foarte talentat cu acea voce si 2 nici nu avea casa si statea laolalta cu socrii. Mare pacat ca nu a castigat