Narcis Iustin Ianau are un adevarat talent pe care romanii ar trebui sa il aprecieze.
Narcis Iustin Ianau are talent adevarat pe care romanii ar trebui sa il aprecieze.
Adrian Tutu, de prima data cand l-am auzit cum canta si povestea lui chiar credeam ca o sa castige
Adrian tutu, cosmin agache luca velentin si paun valentin si titatnii funky fresh, dar cel mai mult adrian
Mie mi-a placut cel mai mult de Wanda si Bernadette(erau in semifinala) au ales numai cantareti si a fost cel mai unic talent care l-am vazut in emisiune.
Nu mai stiu sigur cum il chema dar era tiganusul ala care a cantat care spala masini.
Andraandru,du-te fata la plimbare ca se vede ca n-ai creier.Pai tu inteligento daca te crezi mai tare decat Tutu du-te fata sa canti tu in locul lui la Romanii au talent.Ce aveti mai ca o tineti intruna cu saracia asta.N-a castigat pentru ca e sarac ci pentru ca a muncit.Fiecare roman de acolo a avut cate un vis da al lui s-a indeplinit.Hai mars! Du-te sa asculti Tokio Hotel si sa te tai cu lama.Preferatul meu a fost Adrian Tutu si sper sa ajunga un mare artist pentru ca merita.RESPECT,Adrian!
Nu stiu de ce va place Adrian Tutu, se numeste Romanii au Talent nu Romanii au mila, mie mi-a placut Narcis -
AndrewTate7789 întreabă: