Nu mai ziceti ca a castigat pentru ca era sarac toti de acolo erau saraci nustu daca era vreunu mai instarit ca de aia sau si dus sa castige bani nu? din puctul meu de vedere Adrian Tutu a castigat pe drept si este si foarte talentat, dar intr-adevar au fost si altii talentati care puteau castiga insa asa a vrut publicul.
Asta nu inteleg,cu ce va ajuta intrebarea asta,acum ce mai castigati,moguli comunisti ce sunteti,mereu sa castigati ceva dupa munca altuia,romanii au talent a fost munca protv-ului, nu va mai bagati, si nu-l mai criticati si voi pe basescu.
Mie inca de la preselectii mi-a pl de Adrian Tutu sh eram sigur ca el va castiga chiar l-am votat in finala de vreo 15 ori
Mie personal mi se pare ca Narcis este un copil dus care e gay si are fata de pampalau(adica asa este)nu l-am suportat niciodata sh am regretat nespus de mult ca a iesit pe locul 2
Tutu Adrian...si nu spun asta deoarece a castigat, ci ptc el a cantat foarte bine si a avut un mesaj bun la fiecare melodie
Salut! Mie mi-a placut mult de Narcis Iustin Ianau! Mai sunt doar 4 contratenori in lume.Are o voce extraordinara! Imi pare rau ca nu a castigat, dar sigur va avea un viitor maret. Oricum, felicitari castigatorului!
Stati asa ca nu inteleg ceva!
Intrebarea ta ne cere practic opinia,nu? De ce sunt atat de multi stupizi? Nu avem voie sa avem proprii preferati? Sau ce? Chiar n-am inteles. Probabil ca din cauza faptului ca mi-am exprimat opinia o sa primesc stupizi.
Sincer,nu le am cu tenorii,cantaretii de opera, sau chestii de genul, insa imi place super mult vocea lui Narcis.
Valentin dinu si adrian tutu oricum decat sa ia soti luca preferam aproape pe oricine
Adrian TuTu, pentru ca are un talent nemaipomenit si are si o poveste de viata incredibila.
AndrewTate7789 întreabă: