Preferatul meu a fost Adrian Tutu. Pentru ca a pus suflet in toate cantecele lui.
Adrian Tutu. Deoarece este un talent.Sa compui intr-o jumatate de ora nu e chiar asa de simplu. Lumea crede ca el a fost votat pentru ca i-au murit parintii. Poate ca in mare parte au votat pentru asta dar tinerretul care l-a votat, l-a votat pentru talent.
1. Dinu Valentin- i-a dat lectii lui Michael Jackson
2.Cosmin Agache- e uimitor
3. Smiley si Pavel Bartos...you sexy Pavel Bartos
Cosmin Agache, un copil foarte talenata, si ca idee preferatul lui Cheloo si Smiley.
Toti concurentii s-au descurcat foarte bine si cu totii sunt talentati si au muncit din greu, dar in opinia mea podiumul ar fi asta:LOCUL 1:VALENTIN DINU, are o voce absolut superba si ce imi place foarte mult la el e ca(virgula)canta cu foarte multa usurinta si se vede ca-i place; LOCUL 2:COSMIN AGACHE, e foarte tare, beat-boxul lui a fost super si e foarte original; LOCUL 3:BALLANCE SAU NARCIS IUSTIN IANAU,au fost super, ballance au depus multa munca si narcis are o voce frumoasa...mi-e mi se pare ca adrian tutu e foarte simpatic, dar nu i-as fi dat premiul cel mare... oricum felicitari tuturor concurentiilor
:O
De ce sunt atatia "stupid" la fiecare raspuns cu adrian tutu si cu iustin?
Sa fiu sincera,imi place de adrian tutu,dar el mai mult recita,a luat dupa toate melodiile lui lil shean,iar o voce ca a lui Narcis nu se mai gaseste in Romania,chiar daca nu multa lume asculta muzica clasica,el ave o voce de invidiat! nu mai canta nimeni asa ca el in Romania,chiar spargea paharele
A fost foarte tare! Adrian a castigat ca era sarac,si i`a fost mila de el, dar hiar castiga narcis, si mi-a placut si de Valentin Dinu; x
Narcis Iustin Ianau.
P.S Oricine poate compune si canta ca Adrian Tutu, dar nu oricine poate avea voce de soprana! Va induplecat prea mult povestea lui!
Preferatul meu a fost narcis iustin ianau deoarece avea o voce nemaipomenita si rar se intalnesc baieti cu asa voce si cu asemenea pasiune.el a trecut peste toate jicnirile care iau fost facute din cauza vocii sale "de fata". desi are doar 16 ani a cantat ca un profesionist reusind sa impresioneze juriul, dar din pacate nu a castigat.acest copil a muncit foarte mult si chiar daca nu a castigat nu s-a dat batut.e un exemplu de urmat pentru noi toti!
Helloooooo! lume treziti-va! talentul vine odata cu ce te nasti, cam oricine poate face ce face adrian tutu al vostru, se numeste ROMANII AU TALENT, nu MIE MILA DE ROMANII REPPERI...hai sa fim seriosi, daca lumea vota cu cap l-ar fi votat pe cosmin agache sau narcis