anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine conduce mai bine masina, femeia sau barbatul?

Asta e o intrebare capcana, de fapt vreau sa vad care useri sunt barbati si care sunt femei. laughing
Pentru ca ma indoiesc sa existe vreun barbat pe planeta asta care sa nu spuna ca "barbatii conduc mai bine". Dar daca exista cu adevarat acel barbat, tot respectul pentru el si pentru sinceritatea lui.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeile conduc mai bine decat barbatii.

Barbatii doar se c*ca pe ei, dar in realitate 95% din accidente ei le produc, nu femeile.
Deci iti jur ca am intalnit pana acum o gramada de barbati care habar nu au sa conduca, sa parcheze, sa schimbe vitezele. Vai de ei saracii.
Am un unchi care e politist si e examinator pentru traseul auto. Si imi povestea acum cateva saptamani ca barbatii sunt speriati de bombe la traseu, frate zici ca ii mananca cineva. Femeile sunt mult atente si stiu regulile de circulatie mult mai bine. Femeile nu fac atatea greseli ca barbatii. Mi-a spus unchiul meu ca a dat permisul din prima multor femei.
Barbatilor le moare motorul, schimba viteza aiurea, incurca stanga cu dreapta, nu acorda prioritate, nu stiu sa parcheze... tot tacamul. Si vorbesc de barbatii in toata firea, nu de baietii de 18-19 ani in caz ca va intrebati.
Efectiv barbati de 30-40 de ani care au nevoie de enspe mii de incercari ca sa ia un permis.

88 răspunsuri:
| StefanChriss a răspuns (pentru OFQuestions):

Salut! Pe mine ma dezamageste faptul ca suntem aproape in 2021 si inca nu am evoulat suficient cat sa intelegem ca femeile si barbatii gandesc diferit si isi folosesc diferite zone din creier la intensitati diferite! Iar acest aspect nu denota nici inferioritate, nici ceva negativ. Pur si simplu (majoritatea) functioneaza diferit in functie de sex. Femeile au avantajele si dezvantajele lor, la fel ca barbatii! Daca femeile nu exceleaza la condus, asta nu inseamna ca nu exceleaza in alte domenii, in care sunt superioare barbatilor.
Fratilor, trebuie sa intelegem ca NU este o competitie intre sexe! Ele se completeaza reciproc!

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

"Femeile nu lucreaza pe post de sofer. Femeile lucreaza ca medici, avocati, lucreaza in afaceri etc."

De fapt niciuna dintre categoriile profesionale enuntate de tine mai sus nu e dominata de femei.

"...este acela ca femeile pot mai mult de atat."

Majoritatea nu sunt capabile sa faca meseria asta. Adica pot MAI PUTIN, nu mai mult.

| Legion7X a răspuns:

Bărbatul conduce și tot el este interesat de piese, motoare, și tot ce ține de mașină. Ai văzut tu două femei că vorbesc de mașini, curbe, depășiri, reparații etc eu n-am auzit.

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Stii ce e trist? Ca e adevarat, le vezi in trafic stand pe Facebook, cum se rujeaza, cum sta coloana in spatele lor si se face verde si daca le injuri tot noi suntem nesimtiti ))).

Se pitiponcesc si barbatii, au ajuns si astia sa stea pe telefon in trafic, sa se rujeze, etc. Apoi daca intra in tine (ma refer la tamponare usoara) si ii intrebi " ce ai facut, Bobita?" O sa-ti raspunda ca nu stie, ca nu e de aici. Femeia e mai prudenta, merge mai mosnegeste, e mai sofer de duminica, dar cand ti-e lumea mai draga iti stramba bara in parcare, mai un stop spart, tabla indoita, viata e frumoasa. Barbatii sunt mai handicapati in sensul ca multi urca bauti si drogati, accidentele sunt cu precadere produse de barbati pentru ca am sezatia uneori ca doar barbati vezi pe sosele ))).

Oricum, intrebarea asta e clar cu o directie feminista, chit ca a zis ca vrea sinceritate dar vad ca sinceritatea doare.

| Horus35 a răspuns:

Bărbații

| OFQuestions a răspuns (pentru Drimmero):

Care sinceritate ca aproape toti barbatii de aici au zis numai ce le convine lor si ce e in favoarea lor.
Ca sa nu mai zic ca unu' chiar a scris ca daca vede o masina care merge haotic, crede ca e o femeie la volan. Si asta e cea mai mare
mizerie si insulta posibila. Cum poate cineva sa spuna ca daca o masina merge gresit, inseamna ca e o femeie la volan? Asta e o insulta spusa in mod intentionat. Mi-e scarba de barbatii care spun chestia asta!
"Ah, uite o masina care merge aiurea, sigur e o femeie la volan!" Mi-e scaaarbaaaaaaaa baaaa!

Si nu am vazut in viata mea o femeie care sa se rujeze la volan.

Adrian5575 a fost singurul 100% sincer.

| OFQuestions a răspuns (pentru Horus35):

Altul care scrie "barbatii" doar pentru ca e si el barbat.

| Drimmero a răspuns (pentru OFQuestions):

Ceea ce voiai sa vezi erau raspunsurile "femeile sunt cele mai bune la condus", ceea ce era irealist. Sunt si femei care dau clasa unor barbati la condus, dar foarte multi barbati care dau clasa femeilor la asta, au orientare in spatiu mai buna, pai fac unii un slalom cu duba pe niste alei de zici ca sunt cu bicicleta, barbatii au reflexele mai bune, au pasiunea pentru masini mult mai adanc intiparita, dar cu toate astea fac multe accidente, multe grave.

E rautate gratuita faza cu femeia in masina, dar per total barbatii sunt mai priceputi. Teribilismul ii impinge la accidente, dar asta nu inseamna ca nu stiu sa conduca, e un moment de adrenalina, inconstienta care costa vieti in multe cazuri, din pacate vieti nevinovate.

N-ai vazut femei sa se rujeze la volan? Cred ca ma pun pe facut poze cand mai vad la semafor, macar 2-3 prind pe zi in diferite momente ale zilei

| siriusblack98 a răspuns (pentru OFQuestions):

Doamne câtă generalizare rolling on the floor Dacă citea un polițist de la circulație ce ai scris, leșina de râs. Îmi place gândirea asta a ta de " nu este ok că bărbații generalizează cum că toate femeile sunt așa și în felul x " dar ți se pare ok să zici că toți bărbații conduc mai prost ori sunt bețivi, nu cunosc circulație etc. Pentru că spunând treaba asta, deja i-ai inclus pe toți într-o anume catogorie și pe femei în alta. Ca și cum tu mi-ai zice mie că sunt prost dar eu dacă îți zic ție, te pui pe plâns. Ți-a răspuns oricum utilizatorul Holiday absolut perfect dar e problema ta că nu vrei să vezi adevărul. " Barbatii doar se c*ca pe ei, dar in realitate 95% din accidente ei le produc, nu femeile. " Fata mea, zic să cauți procentul de șoferi bărbați de pe glob și apoi pe cel de șoferițe. Este ca și cum ai întreba de ce în China mor zilnic mai multe persoane decât în România. Îmi place că ai dat fundă unui utlizator avertizat care ți-a zis doar ce ai vrut să auzi chiar dacă sunt numai aberații.

| Onisim10 a răspuns:

Contează de intenții.

| OFQuestions a răspuns (pentru siriusblack98):

Daca zici tu ca sunt aberatii nu inseamna ca asa si e.
De ce nu zici ca sunt aberatii si comentariile jignitoare despre femei? Ah, stai, alea nu te deranjeaza.

Am dreptul sa dau funda oricui o merita si nu esti tu in masura sa comentezi doar pentru ca nu iti convine tie acel raspuns.

Si eu cu tine nu sunt "fata mea". Poate in realitate nici nu sunt fata.

| OFQuestions a răspuns (pentru siriusblack98):

Daca nu iti convine tie raspunsul cu funda nu inseamna ca "sunt doar aberatii". E pur si simplu un raspuns perfect adevarat dar care nu iti convine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OFQuestions):

Da-i naibii ca au ramas cu mentalitatea in 1900 toamna astia care inca pun botul la stereotipul asta. Pentru ca asta e, un stereotip si atat.

Logic ca daca le zici ca ei fac cele mai multe accidente nu le convine. Si vin cu scuza asta penibila ca "ei conduc mai mult". Daca ar stii sa conduca nu ar mai pune accidentele pe seama celor 2 metri in plus de condus.
Daca le zici ca sunt betivi iar nu le convine. Ii doare adevarul. Dar cu milioanele de stiri de pe tot globul despre betivi care fac accidente cu masina ce facem? Le ascundem sub pres ca nu ne convin? laughing

Cei care o tineti una si buna cu stereotipul asta, sa ramaneti in 2020. 2021 nu are nevoie de voi si nici de misogini, nesimtiti si indivizi carora nu le convine adevarul si il baga sub pres.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si tu asta care comentezi la
mine, hai fii tu mai presus si da un raspuns corect si fara "aberatii".
Ce zici, esti in stare? Esti in stare sa recunosti si sa accepti adevarul, fara sa cauti scuze pentru accidentele facute de barbati? Sau doar o sa arunci cu noroi in femei si pe barbati ii pui pe un piedestal?

| siriusblack98 a răspuns (pentru OFQuestions):

1. "Daca zici tu ca sunt aberatii nu inseamna ca asa si e." Dacă zici tu că ce spune ăla cu fundă este adevărat, nu înseamnă că așa este.
2. "De ce nu zici ca sunt aberatii si comentariile jignitoare despre femei?" Pentru că aici era vorba despre ce ai zis tu, ne raportăm strict la ce ai afirmat tu. Mie îmi place să păstrez firul narativ, nu să o dau din fanta în sprite cum faci tu.
3. "Am dreptul sa dau funda oricui o merita si nu esti tu in masura sa comentezi doar pentru ca nu iti convine tie acel raspuns." Am tot dreptul să comentez în secțiunea de comentarii.
4. "Si eu cu tine nu sunt "fata mea". Poate in realitate nici nu sunt fata." Mi se rupe că ești sau nu fată. Îți zic după felul cum gândești.
5. "Daca nu iti convine tie raspunsul cu funda nu inseamna ca "sunt doar aberatii". E pur si simplu un raspuns perfect adevarat dar care nu iti convine." Un răspuns perfect adevărat este ăla de l-am zis eu și cu Holiday cu procentajul de bărbați șoferi și piloți de curse profesioniști bărbați. Ce ai zis tu și cu Mr. Fundă sunt doar frustrări inventate și răutăți gratuite. Într-un cuvânt aberații. Tu ești genul de persoană care apreciază o minciună mascată frumos, nu un adevăr dureros dar constructiv. Este ultima notificare la care îți răspund că nu îmi place să mă cobor 10 etaje ca să fiu pe înțelesul tău. De regulă când văd o persoană cu niște concepții fixiste care o ține pe a ei deși aberează grav și-i spune toată lumea treaba asta, prefer să nici nu mă complic. Baftă fata mea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Accidentele le faceti pentru ca NU STITI sa conduceti. Nu mai mancati cacao dragilor. Faceti accidente pentru ca nu stiti sa conduceti, nu pentru ca ati petrece voi prea multe ore la volan.

| OFQuestions a răspuns:

@siriusblack

Te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Eu zic sa iti masori cuvintele si sa le gandesti de 10 ori inainte sa le scrii. Daca nu din educatie (care din cate vad iti lipseste), macar fa-o pentru ca site-ul asta are niste reguli pe care tu le cam incalci cu limbajul tau si afirmatiile jignitoare.

As vrea sa te vad si in realitate. Sa vad de la ce etaj inalt te cobori tu. Sau ma rog, de la ce etaj visezi tu ca esti. Nu esti in masura sa deschizi botul in conditiile in care faci exact ce zici altora sa nu faca.

Gata, acum poti sa urci inapoi la etajul ala inalt rau din care ai coborat.

| OFQuestions a răspuns:

Vezi ca inventile alea ale noastre sunt realitatea desteptule.

E plin netul de stiri si filmari cu betivi care fac accidente. Nu le ascunde sub pres

| Drimmero a răspuns:

Acum pe sinceritate, nu cumva ti-ai dat funda la celalalt cont al tau? Bwhahahaha. Iti cunosc stilul, dai block celor cu care nu esti tu de acord, celor cu care te contrezi.

O alta intrebare: De ce dracu mai cereti opinii daca vreti sa auziti numai ce va convine? Nu am inteles niciodata logica asta, asta daca exista vreuna aici, nu mai suport feministele, din ce in ce mai lipsite de ratiune au ajuns.

| OFQuestions a răspuns:

Oricum pun pariu ca o sa revii aici sa vezi daca ti-am raspuns. Cu ocazia asta te anunt ca o sa trimit un mail adminilor cu ss-uri cutoate comentariile tale. Asa ca daca mai ai ceva de comentat, poate iti masori si vorbele.

Vorbeste cu mama ta asa, cu fratii, surorile dar nu cu mine. Nu ne stim de la gradinita sa ne tragem de sireturi.

| Horus35 a răspuns:

"Altul care scrie "barbatii" doar pentru ca e si el barbat." Au rolling on the floor) ești tu așa sigură?

Nu cumva voi imi comentati mie cu mai multe conturi si va aparati unul pe altul?

Dau block needucatilor care arunca cu insulte gratuite. Nu imi spune tu mie ca daca eram face to face cu ei mai aveau tupeul asta mizerabil. Daca il aveau, le dadeam o palma sanatoasa in secunda 2.

Iar eu nu mai suport misoginii si indivizii plini de stereotipuri.

"Nu cumva voi imi comentati mie cu mai multe conturi si va aparati unul pe altul?" Asta ar fi una dintre glume daca ai ajuns sa ma compari cu Sirus, in primul rand ca ala m-a blocat acum ceva timp dupa ce l-am contrazis la o prostie zisa de el, dar in fine. Am numai un cont aici, printre putinii care au ramas cu o singura personalitate.

Asa periculoasa esti de dai palme? Uf, am zambit mult cand am citit, esti simpatica cat de cat pe acolo.

Daca nu suporti stereotipurile cred ca ar fi mai bine sa nu mai provoci din ele, un stereotip naste alt stereotip, lasa rautatile gratuite, accepta si opinia altora chiar daca nu-ti convine, fii deschisa si la altceva. Nu stau sa ma cert sau te jignesc, oricine greseste si o ia pe repede inainte, trebuie sa stim sa fim si toleranti, e uman pana la urma.

Am si eu o intrebare.
De ce aproape toti barbatii insista ca ei sunt mai buni la condus si daca le aduci argumente/stiri/filmati/dovezi care dovedesc ca ei nu sunt atat de buni pe cat se cred, incep sa jigneasca aiurea?

Foarte bine. Daca considerati adevarul o aberatie, atunci nu mai scriu nimic. O sa va las in schimb link-uri cu dovezi, ca sa va convingeti ca ceea ce am spus e adevarat.

Am si zis ca femeile sunt mai prudente in multe situatii, merg mai regulamentar, iar barbatii sunt mai tampiti si comit accidentele, chiar mai sus am zis ca macar 90% din accidente le fac barbati din cauza ca urca bauti, drogati la volan sau o dau pe teribilsme, a.k.a prostie si vor sa se dea smecheri si sfarsesc prost la 2 metri sub pamant, pe langa ei mai sufera si altii. Nu trebuie sa bagi pe toti in aceeasi oala, unii sunt experti in condus, altii mai pardafi, asa si femeile, unele sunt mai pricepute decat aia pardafi, dar altele sunt mai pardafe decat pardafii. Nu trebuie sa ne raportam la sex ci la persoane, am si zis ca unele sunt pricepute la condus (vorbesc din experienta mea cu ele), nu din auzite.

| Horus35 a răspuns (pentru Drimmero):

Las-o moarta... mi-a dat ignore doar pentru că nu i-a convenit ce am zis. rolling on the floor Nu este o persoană cu care să se poată purta o discuție în contradictoriu. Argumentul ei e "ignore".

| OldSoul a răspuns:

Sunt curios cei ce au facut sondajele alea cu accidentele, au tinut cont si ca numarul barbatilor care conduc este mult mai mare fata de al femeilor?
Ca din ce pare, se refera strict la nr accidentelor produse.
Si oarecum, e la mintea cocosului ca daca in trafic sunt 90 de barbati, si 10 femei, e clar ca barbatii au mai mari sanse sa faca accident.
Logica de clasa a-2-a.

In alta ordine de idei, sunt si barbati care conduc prost, dar si femei care conduc bine.
Eu de exemplu cunosc o femeie pe care o apreciez pentru modul in care conduce, nu am nimic de-i reprosat cand e la volan, si am incredere in ea astfel incat sa-i dau orice masina as avea la dispozitie.
Insa in schimb, cunosc si unele fetmei in care nu as avea incredere sa le dau masina mea, si nu pentru ca ar conduce prost, ci pentru ca au in ele o frica de condus, iar daca in trafic nu esti sigur pe tine, sansele de a fi implicat intr-un eveniment rutier, cresc, deoarece sub aceea presiune, sub emotii, sansele de a gresi cresc si ele la randul lor.

| Katona_Claudiu_1999 a răspuns (pentru OFQuestions):

Tu ai pus întrebarea de mai sus?
că văd că tu ai un nume de profil, iar cel care a pus întrebarea este complet anonim și nu-i pot accesa nici profilul măcar?

| OFQuestions a răspuns:

@horus35

Dar cu tine se poate purta o discutie? Esti in stare sa accepti si argumentele celorlalti sau pur si simplu incepi sa insulti si sa te contrazici daca nu iti convine ceva?

| OFQuestions a răspuns (pentru OldSoul):

Si daca ar fi in trafic un numar egal de femei si barbati, tot barbatii ar face mai multe accidente.