anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine conduce mai bine masina, femeia sau barbatul?

Asta e o intrebare capcana, de fapt vreau sa vad care useri sunt barbati si care sunt femei. laughing
Pentru ca ma indoiesc sa existe vreun barbat pe planeta asta care sa nu spuna ca "barbatii conduc mai bine". Dar daca exista cu adevarat acel barbat, tot respectul pentru el si pentru sinceritatea lui.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeile conduc mai bine decat barbatii.

Barbatii doar se c*ca pe ei, dar in realitate 95% din accidente ei le produc, nu femeile.
Deci iti jur ca am intalnit pana acum o gramada de barbati care habar nu au sa conduca, sa parcheze, sa schimbe vitezele. Vai de ei saracii.
Am un unchi care e politist si e examinator pentru traseul auto. Si imi povestea acum cateva saptamani ca barbatii sunt speriati de bombe la traseu, frate zici ca ii mananca cineva. Femeile sunt mult atente si stiu regulile de circulatie mult mai bine. Femeile nu fac atatea greseli ca barbatii. Mi-a spus unchiul meu ca a dat permisul din prima multor femei.
Barbatilor le moare motorul, schimba viteza aiurea, incurca stanga cu dreapta, nu acorda prioritate, nu stiu sa parcheze... tot tacamul. Si vorbesc de barbatii in toata firea, nu de baietii de 18-19 ani in caz ca va intrebati.
Efectiv barbati de 30-40 de ani care au nevoie de enspe mii de incercari ca sa ia un permis.

88 răspunsuri:
| OFQuestions a răspuns:

Vad ca s-a creat o confuzie aici. Verificati-mi profilul inainte sa imi mai lasati vreun comentariu.

| OldSoul a răspuns (pentru OFQuestions):

Pe ce te bazezi cand afirmi asta?

| Legion7X a răspuns (pentru anonim_4396):

Conduc mai bine, pentru că sunt ceva fricoase.

| Drimmero a răspuns (pentru Horus35):

E cea mai sensibila de pe site-ul asta, n-am vazut persoana mai sensibila de fapt vreodata.

Cum poti scrie la intrebarea asta daca ai primit block?

| LoveSleep a răspuns:

O să zic că bărbații doar pentru că din 10 femei, 8 n-o să-ți dea avarii dupa ce le-ai lăsat să se bage, ca și cum asta trebuie să faci tu, sclavule, că doar ele sunt femei.
Astea săracele încă iau bătaie acasă și mai încearcă și ele să fie șmechere, măcar în trafic.

| Nemessys a răspuns:

Persoanele responsabile si atente. Alea conduc cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

Deci esti genul de sofer atent, responsabil, care nu intra niciodata in depasiri si nu depaseste limita de viteza?

| Horus35 a răspuns (pentru Drimmero):

Pentru că și-a sters întrebarea și acum apare cu "anonim"... deci nu mai e interacțiune cu ea ca noi cică n-am știi cine a pus întrebarea, dar la restul întrebărilor nu-mi da voie să scriu. Îmi apare la răspuns un chenar roșu care ma informează că ma ignoră și nu putem interacționa rolling on the floor așa ca oricum nu știu daca poate să-mi vadă răspunsurile astea.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

In depasiri as intra pentru ca nu este un lucru ilegal, insa as face-o in siguranta. Asta insemand. drum drept, bun, conditii meteo bune, vizibilitatea la fel si in fata mea sa fie doar o masina sau un tir, nu 10.

Eu nu respect cu sfintenie legislatia, nu zic ca o dau naibii si sunt un teribilist, dar tot ce conteaza este sa fac manevre in siguranta fara sa pun viata altora sau viata mea in pericol. Uneori 10-20 km/h in plus nu strica, dar alteori, oricine ar fi cu mine in masina, m-ar injura la cat de lent as merge.

anonim_4396

" oricine ar fi cu mine in masina, m-ar injura la cat de lent as merge"
Deci ar fi un drum plictisitor cu tine la volan sad

Vezi ca se mai afla ceva inaiaintea propozitiei la care ai dat copy/paste.,, dar alteori". Asta insemnand : noapte, ceata, curbe pericoloase, drum prost / aglomerat, conditii meteo nefavorabile.

Plictisitor? Te las pe tine atunci. happy Adica stai, daca-l las pe little devil sa conduca, stiu unde o sa ma duca, in iad. sad

anonim_4396

Da,vad,dar fac abstractie.
Si voiai sa ajungi in rai? sad Plictisitor, din nou.

Voiam doar sa mai raman pe pamant. si asta e plictisitor? xD

anonim_4396

Nu conduc atat de prost, n-ai fi in pericol.Ma rog, nu prea mare pericol.

Clar... destinatia : Iadul.
Tu in persoana esti un pericol. Sa mai si conduci... vai de mine xD

anonim_4396

Daca te consoleaza cu ceva, eu inca sunt vie.Si tu nu pari genul care ajunge in iad.

Glumeam doar.

anonim_4396

Stiu,nu mai era nevoie sa mentionezi.

| OFQuestions a răspuns (pentru Drimmero):

Tu nici nu stii daca in realitate sunt femeie sau barbat, dar imi place ca iti dai cu parerea despre o persoana pe care nici nu o cunosti. Hai mai spune si alte chestii ca vad ca iti place sa iti dai cu parerea despre straini.
Si imi mai place ca nu ai nimic de comentat despre ceilalti useri, care sunt plini de prejudecati si stereotipuri. Si gandeste-te ca indivizii astia intra in 2021 cu o asemenea mentalitate.

In fine. Astia suntem. O tara de rasisti, homofobi, misogini si desigur plini de stereotipuri despre femeile la volan.

Hai spuneti-mi si ca toate blondele sunt proaste si toti tiganii hoti. Ca din partea voastra nici nu ma astept la altceva.

Tu ai observat ca unii de pe aici cauta scuze pentru absolut toate greselile pe care barbatii le fac la volan?
Ce naiba e asa greu sa accepte adevarul? In loc sa accepte adevarul nu fac decat sa gaseasca tot felul de scuze imbecile pentru orice. Chiar si pentru accidente. E absurd. Sunt niste gica contra toti.

Oricum se stie care e adevarul, chiar daca lor nu le convine. Si nu o spun eu. O spun toate dovezile care apar zi de zi. O spun stirile. O spune realitatea. Nu va mai cautati scuze.

Si daca nu te dor degetele de la atata dat cu parerea despre straini, cred ca nu te dureau nici daca mai intai ma intrebai ce sunt. Cum naiba te adresezi la genul feminin unui user care nu a precizat daca e femeie sau barbat? Ia vezi ca aparentele insala.

| OFQuestions a răspuns:

Eu doar incerc sa va scot stereotipul asta din cap.

| Drimmero a răspuns (pentru OFQuestions):

"Tu nici nu stii daca in realitate sunt femeie sau barbat, dar imi place ca iti dai cu parerea despre o persoana pe care nici nu o cunosti. Hai mai spune si alte chestii ca vad ca iti place sa iti dai cu parerea despre straini." Esti 100000% fata, ai mentalitatea tipic feminina, esti o feminista d-aia infocata,, te simt de la distanta. Plus de asta mereu fetele sunt mai bosumflate, mai suparacioase. Am experienta cu oamenii si ii citesc inclusiv de pe net, bag mana-n foc ca tu esti fata, ura asta pentru barbati te da de gol + ca ai zis de cateva ori pe site ca esti fata dar ai sters raspunsurile alea : D

Stii cum esti tu? Nu iti place sa generalizeze lumea dar iti place ca tu sa generalizezi ceea ce mi se pare de un amuzament colosal, ai umor involuntar spre voluntar. Mai esti si genul ''daca nu faci ca mine esti impotriva mea, esti un magar, rau, idiot, eu sunt cea mai buna'' si cand ti se da peste nas faci bot.

Ai primit argumente cum ca barbatii sunt mai priceputi la volan, lasa ca fac accidente ca majoritatea sunt din teribilism, cand pierzi controlul masinii sau urci sub anumite influente la volan ai creierii praf si nu mai percepi realitatea, te crezi in GTA. Femeile sunt mai prudente, mai fricoase si nu se incumeta sa faca ce fac anumiti nebuni, daca vezi accidente nu inseamna ca femeile sunt mai bune per total decat barbatii la volan, sunt o gramada femei care au facut accidente mortale, moarte de bete si drogate, asa ca sa nu generalizam. Stiu ca iti place sa fii gadilata dar nu e cazul, e chiar aiurea sa preferi pupincurism si nu raspunsuri corecte.

Exista si barbati praf la volan dar si femei praf la volan, nu e nimic nou sub Soare, esti mega feminista si o sa ai de pierdut in viata cu asemenea gandire sau ura.

| Horus35 a răspuns:

Au. Dar pe cine am jignit, baby? Te-am insultat? Adica ești genul de persoană cu care se poate purta o discuție în contradoctotiu vrei să zici? O să ignorăm faptul că m-ai blocat și practic nu ți-am mai putut răspunde la toate presupunerile tale eronate până n-ai șters-o? Adevăru' supară? Eu chiar am fost finuță la capitolul limbaj așa că-s ultima persoană de care te-ai putea lega că te-a insultat. Care argumentele celorlalți?
"Bărbații doar se c*ca pe ei, dar în realitate 95% din accidente ei le produc"
"Îmi povestea acum câteva săptămâni că bărbații sunt speriați de bombe la traseu"
"Femeile nu provoacă accidente pentru că spre deosebire de bărbați, ele nu își obțin permisu contra-cost, nu se urcă băute la volan, stiu care sunt regulile de circulație..."
Astea-s argumente? Scoateți pixu și notați:
Care bărbat a coborât vreodata din mașina sa zica "Am ajuuns! Vino să-mi parchezi mașina!"? Ea nu parchează lateral, ea nu parchează cu spatele și când parchează ocupa două locuri, ea nu conduce masini cu transmisie manuală, ea conduce numai mașini micuțe, ea nu conduce noaptea, ea nu conduce în oraș când e aglomerat, ea nu știe care-i stânga și care-i dreapta, vezi ca e a XVIII-a oara cand ți se oprește motoru-n giratoriuuu! Despre ce vorbim?! hai să nu ne mai... pe noi. La modul general, ca despre asta vorbim, barbații îs superiori din punctul ăsta de vedere. Bineînțeles că există și femei care conduc bine, dar alea-s cazuri particulare și generalizarea unui caz particular nu duce nicaieri în realitate. Partea buna e că e ceva ce poate fi exersat și cu cât conduci mai mult devii mai bun. Vrei să fii mai bună și să ne dai clasă la condus? Exersează. Natural bărbații au în general o înclinație spre asta și nu putem sa ne prefacem că nu doar de dragul unor femei care se uită în oglindă și zic "și noi putem fi bărbaaați!"

Tu o sa ai de pierdut in viata daca te grabesti sa tragi concluzii despre alti oameni. Si toti cei care luati in brate astfel de stereotipuri o sa aveti de pierdut.

Ma cunosti de o viata? Nu. Ma "cunosti" de ieri si imi spui mie ca sunt "feminista". Nu, sub nicio forma. Sunt pur si simplu un om care nu e de acord cu stereotipurile.
Asa cum de altfel nu sunt de acord cu rasismul sau cu homofobii. Dar asta nu inseamna ca sunt gay sau ca sunt de culoare.

Iar tu nu te mai grabi sa tragi concluzii despre un strain. Daca eram cum spui tu, acum militam pentru dreptul femeilor de a-si pastra parul pe picioare si alte chestii de genul. Chestii pe care feministele chiar le fac.

Faptul ca incerc sa va scot din cap un stereotip nu inseamna ca sunt "mega feminista".

Unii dintre voi sunteti mega misogini.

| Drimmero a răspuns (pentru OFQuestions):

"Faptul ca incerc sa va scot din cap un stereotip nu inseamna ca sunt "mega feminista"." Poate ca am gresit, nu esti mega-feminista, esti putin pe acolo, dar tot esti, hehe.

Esti fata de la o posta, se simte 'parfumul' asta, un tip nu s-ar ataca din orice si nu ar fi asa acid in ceea ce zice, va dau de gol niste lucruri pe care doar un simt fin le sesizeaza, te-ai simtit atacata din cauza comentarilor de aici, tu nici nu realizezi cat te dai de gol, dar asta e partea a 2-a.

Feministele nu militeaza pentru parul de la subtrat, picioare, maini, mustata, par ce e lasat la femei acolo arata al dracu de hidos, nu stiu de ce se simt indignate de reactiile care vin din partea barbatilor cand le vad cu blana in anumite parti, dar asta e partea a 2-a.

Fii feminina, nu feminista in exces!

| gumball1627 a răspuns:

Condusul nu depinde de asta, si femeile si barbatii fac accidente rutiere din cate observi.