CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)

Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.

Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.

Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.

Mult succes!

282 răspunsuri:
| xmanpls a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/set-de-cani-pentru-ceai-cu-suport-inclus
Sunt cani cu desene traditionale, eu sunt din maramures si aici traditia este respectata(nu spun ca in alte zone nu).Ar fi un cadou special pentru cineva care e mandru ca e roman, la fel ca mine.

| DanyN98 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect
Am ales acest cadou deoarece ar putea arata o mica parte din afectiunea pe care o port prietenei mele, cea care a fost alaturi de mine in orice moment, la randul meu facand acelasi lucru, respectandu-ne si iubindu-ne foarte mult.Necerand niciodata nimic, in opinia mea merita totul, si as putea incepe cu un astfel de cadou :)

| AndreeaSaZicem a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro

Imi doresc mult aceasta boxa pentru prietena mea, care iubeste muzica. Ea nu are posibilitati financiare sa isi cumpere o boxa sau un aparat unde ea poate asculta muzica preferata si mi-as dori din inima sa ii pot oferi aceasta mini-boxa.Ea fara muzica nu ar putea trai, muzica e viata ei.Muzica o ajuta sa treaca peste toate problemele pe care le are si sa tina intotdeauna capul sus.

| BellaVampire a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/floare-de-cristal
Am ales acest cadou deoarece cred că reprezintă cel mai bine prietenia noastră, care continuă încă să înflorească graţios în fiecare zi şi după părerea mea, surprinde ceva din esenţa prieteniei.

Dar aş alege şi un semn de carte,
http://mindblower.ro/produs/semn-carte-cactus
pentru că încă încerc să o conving să citească mai mult. :))
Şi chiar dacă nu e să câştig, acum că am descoperit site-ul ăsta genial, tot o să îi iau cadourile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as lua prietenului meu: http://mindblower.ro/produs/bufnitele-organizator deoarece e cam dezorganizat si uneori uita ca trebuia sa ne intalnim.Asta i-ar face viata mai usoara, si mie de asemeni.In plus, ii plac mult bufnitele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/veioza-ursulet-de-plus
Nu-i pentru cel mai bun prieten, ci pentru sora mea.
Isi doreste de foarte mult timp o veioza, iar aceasta mi se pare mai mult decat perfecta. Chiar daca are 21 de ani, e innebunita dupa animalele de plus, iar combinatia asta cred ca ar incanta-o la maxim.

| Ion1983 a răspuns:

am ales acest cadou deoarece prietenul meu este pasionat de muzica, ii place sa ia muzica peste tot cu el, si cred ca un astfel de dispozitiv i-ar face craciunul mai frumos.

| Anonim1989077656477 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/termos-transparent
Am ales acest cadou pentru ca m-am gandit:
Ce ne dorim cel mai mult iarna?
Si am gasit raspunsul:
O bautura calda!

| DragomirMihail2020 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/perna-fierbinte

Buna pentru prietena mea in caz ca nu sunt langa ea sa o incalzesc sa poata avea ceva sa isi aminteasca de mine noaptea/ziua.

| AgentulZiceTot a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/voucher-cadou
Acest cadou as dori sa il ofer unei persoane care tot timpul este alaturi de mine si drept multumire l-as suprinde cu acest voucher pentru as alege cadoul ideal.

| SimSimina1995Sisi222SweetSweet a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/puzzle-cu-circuit-mazeball Eu am ales acest cadou pentru prietenul meu, un copil de 8 ani de pe strada noastra, fara posibilati, care sunt sigură că se va bucura de el.;) Dacă aș primi acel voucher, l-aș folosi și pentru a-i face mai multe daruri acelui copilaș. :)

| Hakuouki a răspuns:

Buna seara.
Am ales acest cadou: http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect gandindu-ma la o persoana foarte speciala, probabil va lua ea ambele cani :)) Daca ar fi sa castig as lua 2 seturi de acest gen si le-as oferi si parintilor mei un set, si cred ca ar scrie pe ea "Mr NEVER...":))
Succes tuturor si sarbatori fericite.

| TrecAnii a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna
Aș alege acest cadou pentru surioara mea, doarme cu lumina aprinsă ca vine baubau de sub pat :))

| klau074 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect...Caut de mult timp cadoul acesta:)Ar fii cadoul perfect pentru iubitul meu:*

| BBiiiaa a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/cana-care-se-topeste
Pemtru ca prietena mea e o maare bautoare de ceai/cafea si stiu ca ar merge perfect impreuna cu cele 2 carti pe care i le-am pregatit de Craciun

| NOBODY a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/stantator-pentru-gratar
Pentru că vine vara, și pentru că vrem să știm a cui e baconu' ăla de pe grătar.

| Lowly a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/clepsidra-infloritoare-cu-baza-magnetica
Prietenei mele cele mai bune i-ar placea la nebunie aceasta clepsidra! Este cadoul perfect pentru ca ea face colectie de clepsidre :)

| Eastwood a răspuns:

Buna seara
http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro!
Am ales acest cadou deoarece prietenului meu ii plac sistemele audio, boxe, statii, etc. Sunt convins ca ar ramane surprins!

| Diana1305 a răspuns:

Aceasta boxa pentru ca un prieten si-a dorit foarte mult una, el adora muzica nu exista moment al zilei in care sa nu fredoneze o melodie.E foarte amuzant si iubeste muzica nu stiu el are ceva special prin care ii face si pe ceilalti sa descopere o melodie sau sa vada frumusetea ei.
Sper sa castig daca nu trebuie sa ma pun sa strang bani pentru ai lua o boxa :D :)) :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/suporturi-laterale-de-carte-evolutia-umana.
Sunt sigura ca prietenei mele i-ar placea, invata foarte multe si viseaza sa devina un medic bun. Este ce-a mai "tocilara " dintre noi. Munceste si viseaza mult iar cadoul acesta sigur ar face-o sa zambeasca :)

| Jawsz a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mighty-boom-ball Aș vrea această boxă pentru prietenul meu deoarece este foarte pasionat de muzică.Are nevoie să asculte muzică mereu, în orice loc...este dependent de muzică și o asemenea boxă genială i-ar face viața mai ușoară ascultând muzică. Chiar are nevoie de așa ceva. Fără muzică se simte ca și cum ar fi ploaia fără apă. îi voi oferi acest cadou dacă voi câștiga și sper că va fi bucuros!

| Miruffer a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/cani-elegante-cu-coada-mugtail pentru că-i classy și prietenei mele îi plac foarte mult animalele.

| AlexAndrei96 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb arata super tare, la un pret accesibil. Nu am mai vazut asa ceva pana acum.

| MiKutzelu34546 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool
Acest extinctor este perfect pentru el, el fiind un mare bautor si cred ca l-ar face fericit un asemenea aparat. Multumesc!

| silviuionut4621 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/manusi-indragostite
Am ales acest link deoarece ar fi frumos sa ii fac acest cadou fostei mele iubite...

| k330sk3a a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/casca-iubitorului-de-bere
Am ales acest cadou, deoarece am un prieten care e un fan inrait al fotbalului.Plus ca a vazut deseori o astfel de palarie si tot spunea ce si-ar dori una, dar nu stie de unde sa cumpere.Asa ca am ales sa ii daruiesc eu una.

| Cena07 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool Pt cel mai bun prieten din copilarie si cu aceasta ocazie tin sa mentionez ca pe 20 decembrie face 18 ani.M-am gandit ca ar fi un cadou potrivit pentru majorat!

| Rucsiii95 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect

Mi-as dori acest cadou pentru mine si iubitul meu, suntem un cuplu perfect, iar pe 20, o zi dupa terminarea concursului implinim 8 luni impreuna, ar fi un cadou minunat!

| s3bycu a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/voucher-cadou Am ales acest cadou pentru a-i oferi unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei sansa sa aleaga cum sa foloseasca aceasta suma in avantajul lui.

| ksuper31 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool
Ştiu, costă cam mult, dar am impresia că am fost cuminte anul acesta.

Vă întrebaţi de ce am ales acest cadou pentru prietenul meu? Răspunsul e simplu: pentru că mereu şi-a dorit să devină pompier, dar întotdeauna i-a placut berea.

Întrebări similare