Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)
Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.
Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.
Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.
Mult succes!
Http://mindblower.ro/produs/ceasul-cu-poze.
Mi-as dori acest cadou pentru prietena mea cea mai buna, ca sa isi puna amintirile pe care le facem impreuna in rama si sa le aiba petru mai mult timp. Dupa mine ar fi grozav sa ii daruiesc acest cadou.
Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro
Am ales acest cadou fiindcă prietenul meu cel mai bun este pasionat de muzică și consider că ar fi un cadou perfect pentru el.
Http://mindblower.ro/produs/umbrela-cu-box
Am ales acest cadou pentru prietenul meu deoarece i s-a stricat umbrela si mereu cand avea o umbrela o folosea sa ii bata cu alti... asa ca asta e cel mai bun cadou pentru el :))
Http://mindblower.ro/produs/casca-iubitorului-de-bere.Am ales acest produs pentru ca prietenul meu este un impatimit al berii...
Http://mindblower.ro/produs/cana-cu-infuzor pritena mea adora sa bea ceai si de curand si-a spart cana cu infuzor
Http://mindblower.ro/wp-content/uploads/2014/10/Cana-cu-ren-1.jpg
Am ales acest cadou pentru matusa mea, deoarece ea iubeste foarte mult sarbatorile de iarna si cred ca acest cadou va ramane in amintirea ei mult timp deoarece ar fi daruit cu dragoste si in plus designul canilor este destul de simplu dar care incanta privirea oricui.
Http://mindblower.ro/produs/mighty-boom-ball
Cunosc un prieten care ar fi foarte incantat sa o primeasca de Craciun.
Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb
Am ales acest cadou deoarece prietenul meu sta foarte mult la laptop si seara mai are nevoie de o lanternuta care sa i lumineze tastatura, e micut, stilat si acelasi lucru mi-as dori si eu.
Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna
Am ales acest cadou pentru prietena mea care este fascinată de frumuseţea lunii şi sunt sigură că ar plânge de fericire dacă ar vedea că nu e atât de imposibil s-o dăruieşti.
Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro
Un cadou frumos la un pret foarte convenabil. Nu cred ca exista vreo persoana care ar refuza un cadou ca acesta.Este simplu si cu un design atractiv, mai ales rockerii s-ar indragosti pe loc de acest cadou.I-as cumpara acest cadou mamei mele, care s-ar bucura mult de el.
Http://mindblower.ro/produs/pusculita-caine-elegant
Am ales acest cadou DE PRUNĂ
Mi-ar placea http://mindblower.ro/produs/ceasul-cu-poze, deoarece eu si prietena mea ne cunoastem de cand eram foarte mici, iar acest ceas ar fi o modalitate buna de a evidentia faptul ca, odata cu trecerea timpului, prietenia noastra a ramas aceeasi.
Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb Am ales acest cadou deoarece el mereu si-a dorit asa ceva, doar ca nu a gasit, dar i-am gasit eu unul plutitor :) o sa-i faca ziua mai frumoasa!
Http://mindblower.ro/produs/canile-vesele
Pentru prietena mea dragă care trece printr-o perioadă grea iar dacă aș câștiga aceste căni simpatice i le-aș dărui să mai și zămbească din când în când.
Http://mindblower.ro/? add-to-cart=4974. Imi doresc acest cadou pentru parintii mei care implinesc 20 de ani de casatorie si nu prea cred ca ar fi un cadou perfect dar e singurul care imi place :)))
Http://mindblower.ro/produs/sticla-storcator-de-citrice Eu cred ca acest cadou merge cel mai bine pentru ca prietena mea mananca sanatos si bea sucuri naturale si are doi copii mici pe care-i creste tot cu un regim alimentar sanatos.
Http://mindblower.ro/produs/trandafir-placat-cu-aur-de-24k
M-am oprit la acest cadou,deoarece cred cu adevarat ca mama amicului meu il merita,dupa toata grija si increderea pe care o are in mine,si toata compasiunea pe care mi-o ofera,la fel si dragostea ei nelimitata inca din momentul in care m-a cunoscut,si de cand a aflat ca parintii mei,fiind despartiti m-au abandonat,si eu a trebuit sa stau pe unde apuc, si sa imi port de grija, de la munca pana la locurile in care alegeam sa merg...
Pentru tot respectul si toata dragostea pe care o am pentru ea, trandafirul aurit reprezinta mai putin decat valoreaza ea pentru mine, dar e un gest...
Http://mindblower.ro/produs/cutit-de-buzunar-in-forma-de-card am ales acest produs deoarece chiar am nevoie de acest cutit :))))
Http://mindblower.ro/produs/halba-care-ingheata
aleg aceasta halba deoarece imi plc halbele
Http://mindblower.ro/produs/voucher-cadou Am ales acest cadou pentru ca prietena mea sa-si aleaga ce isi doreste ea
Http://mindblower.ro/produs/miriapod-teleghidat, sau http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro#, Amandoua mi-au atras atentia si chiar imi doresc una dintre cele doua. :D
Http://mindblower.ro/produs/cuier-steluta-ninja
Pentru tipul ZEN care practica arte martiale.Sunt mai mult ca sigur ca ii va place acest cuieras.Plus de asta, vreau sa-mi iau si eu cate ceva de pe http://mindblower.ro/, dar nu am cu ce :D
Http://mindblower.ro/produs/lampa-creativa-fila-cu-fila L-am ales pentru că prietena mea adoră să citească și să picteze, iar această lampă i-ar fi foarte folositoare.
Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb Amicul meu este pasionat de IT si jocuri. Cred ca i-ar face placere un stick usb, niste memorie in plus, sub forma de astronaut deoarece pare a fi genul lui. Stiintific si IT.
Http://mindblower.ro/produs/floare-de-cristal Am ales acest cadou deoarece persoana careia vreau sa i-l dau (cea mai importanta persoana din viata mea) iubeste cristalele si pietrele indiferent de care ar fi si stiu sigur ca si-ar dori mult. Cum ea ma face fericit mereu doar prin prezenta ei, merita macar atat.
Hei, http://mindblower.ro/produs/maimuta-care-face-ceai. M-am oprit la acest cadou gandindu'ma la mama mea. ea a facut multe pentru mine, as vrea sa fac si eu ceva pentru ea :)
Http://mindblower.ro/produs/cana-gravida
si
http://mindblower.ro/produs/markere-de-poseta-lippy
Cana gravida pentru ca am o prietena care este insarcinata si cred ca ar trebui sa se acomodeze.:)) si markere de poseta pentru ca vreau sa ii dau cadou rujul unei prietene(acest lucru fiind bana; :)) ) si sa-i spun sa-l incerce pentru ca e super tare si cand o sa vada ca nu lasa culoare...:)))
Mini boxa retro. ( http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro )
Majoritatea prietenilor mei sunt pasionati de muzica. Eu si cu prietenul meu cel mai bun compunem melodii, el vrea sa se apuce de cantat. Boxa aceea l-ar ajuta, zic eu. Si pe langa toate astea arata foarte bine si se potriveste oriunde.
El mi-a fost alaturi cand mi-a fost mai greu si vreau sa il rasplatesc cumva, cu ceva unic si frumos. Mini boxa ar face asta :D
Multmesc pentru timpul acordat :D
Http://mindblower.ro/produs/voucher-cadou As vrea sa pot oferi sansa cuiva sa isi aleaga singur cadoul fiindca asa pot fi si eu "Mos Craciunul" cuiva, dar si el inasusi! 2 lucruri bune care se intampla de o data! (Voucher de 300 de lei)
adeliz întreabă: