CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)

Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.

Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.

Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.

Mult succes!

282 răspunsuri:
| Cristianauto a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro
Cant muzica rap cat si rock si mi ar prinde bine pentru relaxarea mea zilnica cat!

| MableMuffins a răspuns:

Mindblower.ro/produs/pusculita-caine-rapid

Am ales acest cadou pentru ca prietena mea isi dorea un caine. M-am gandit sa ii cumpar un caine adevarat dar costa prea mult. Am vrut sa iau unul de pe strada dar au inceput sa latre si sa urle la mine si sincera sa fiu nici nu stiu de ce ma latrau laughing) Trecand peste asta am zis sa ii iau o pusculita caine si asa am si gasit cadoul perfect. CE? Nu a specificat daca trebuie sa fie adevarat. rolling on the floor)

| TPUuser199 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb fiind pasionat de asa ceva i`ar prinde bine ceva mai special.

| LlouisWillow a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/voucher-cadoun - Prietena mea cea mai buna este o persoana speciala.Este destul de pretentioasa cand vine vorba de cadouri, iar Craciunul este o perioada in care vrei ca darurile pe care le alegi pentru cei dragi sa aduca bucurie.Asa ca as preferat sa-i dau un voucher ca sa-si ia ce-i place...

| raresandrey a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb. Am ales acest obiect pentru baiatul meu, care este si cel mai bun prieten al meu in acelasi timp, pentru că ii plac gadget-urile si este pasionat de informatică.

| persseuss a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/perna-fierbinte

pentru prietena mea, care e mai friguroasa de fel si are mereu mainile si picioarele reci, cred ca este cadoul ideal pentru ea, nu ma asteptam sa gasesc ceva asa de repede si usor acolo, chiar dragut acest site.recomand

| TwiSt1997 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/casca-iubitorului-de-bere Pentru cel mai bun prieten al meu, cred ca s-ar bucura foarte mult, mai ales pentru ca a cautat fooooarte mult timp acest lucru si nu l-a gasit.

| Jameson a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna
Am ales acest cadou deoarece mi se pare interesant...

| lizemm a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/umbrela-insorita
M-am oprit la acest cadou, o umbrelă însorită, deoarece cred că asta ar determina-o pe prietena mea să zâmbească, lucru care nu îl face prea des. Atât îmi doresc, să zâmbească.

| LittleLady1 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/suprafata-pentru-taiat-splash :D e un cadou super, chiar iesit din comun pentru ca ea apreciaza curatenia si probabil se va amuza de fiecare data cand il va vedea :)) oricum, e un cadou trasnit si wow! (asa ca ea)

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Am mai cumparat lucuri de pe acest site. Ba chiar am primit, prin marite, de la adminii TPU un cod de reducere, o reducere de 10%, dar cel putin am castigat ceva. :))
In orice caz, mie chiar imi place site-ul asta.
Acum, nu stiu daca voi castiga, dar ii voi lua unui prieten manusile astea.
http://mindblower.ro/produs/manusi-touchscreen-pro
Sau asta. Ii place sa mearga in camping si sa priveasca luna. Asa ca poate sa o vada in fiecare noapte.
http://mindblower.ro/produs/lampa-luna

| Whateverpfff a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/halba-care-ingheata
Cel mai bun prieten al meu pai cred ca pe parursul unei saptamani consuma mai multa bere decat apa si cum berea este buna bauta rece m-am gandit ca asta ar fi un cadou frumos si interesant pentru el. Ar fi dragut... oricum suntem suntem amandoi #fanbererece.

| Melissa24 a răspuns:

Https://www.facebook.com/....../photo.php fetei care vreau sa-i fac acest cadou presupun ca i-ar placea foate mult pentru ca este o fata simpla si ii plac lucrurile simple si dragute ca aceste doua cani. :* sper sa castig :X

| DanielVălean a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/ceas-retro-cubic
I-as darui acest cadou unui prieten deosebit, care m-a ajutat de multe ori la greu. In semn de multumire, i-as darui aceast ceas dragut. :)

| LaughingKarima a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/semne-de-carte-fulg-de-nea-si-ingeras. Chiar si cu toata tehnologia de azi, prietenului meu cel mai bun ii place sa citeasca extrem de mult. El e un uituc, mereu uita sa isi faca semn la pagina la care a ramas si mereu uita sa isi cumpere un semn de carte. Plus ca fulgii de nea se potrivesc perfect in perioada asta a anului, mai ales ca aici a nins mult iar zapada fiind ceva ce prietenul meu iubeste. As vrea sa ii i-au aceste semen de carte, stiu ca se va bucura mult.

| gyova a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool
Am ales cadoul acesta pentru ca bunulul meu prieten siar dori asa ceva si chiar as vrea sa il folusesc cu el ca sa aprindem ceva focuri in stomac!

| gago a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb Am ales acest cadou pentru prietenul meu deoarece, el lucreaza in IT si acest cadou i-ar putea face serviciul mai usor. :*

| calingeo13 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/manusi-indragostite
Am ales acest cadou pentru al putea darui prietenei mele pentru a fi mereu impreuna inclusiv iarna.
Chiar daca se spune ca dragostea incalzeste sufletul.

| Reb a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/paharul-de-bere-cu-pereti-dubli. Am ales acest cadou fiindca prietenul meu bea foarte multa bere.

| Charger007 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna
Am ales acest cadou, deoarece imi doresc ca verisoara mea, sa se bucure intr-un mod magic si magnific. M-am gandit la acest obiect deoarece noptile ar putea fi mai interesante si mai linistite alaturi de aceasta luna luminoasa. Mai placut ar fi ca reactia ei sa fie una neasteptata, pentru ca asta o sa fie o surpriza din partea mea.

| flavirus a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/maimuta-care-face-ceai
As dori acest cadou deoarece prietenul meu bea pmult ceai si sunt sigur ca i-ar placea aceasta cana

| Esther1248 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect
Cadoul este pentru iubitul meu care ar trebui sa imi dea mai multa dreptate.

| AdrianaCatalina a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/manusi-indragostite - Acum ca a venit frigul, e super greu sa mergi cu cineva de mana, asa as putea sta lipita de el, fara sa ne inghete mana

| danielcherestesbosu a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/paharele-glont-de-calibrul-12.Am ales acest cadou pentru fratele meu care e pasionat de vanatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/ceasul-cu-poze
Imi place foarte mult sa fac poze oriunde merg.
De asemenea in fiecare an cu ocazia aniversarii zilei de nastere a prietenei mele si a mea ne scriem diverse intamplari pe biletele unde sunt atasate si poze.Chiar in acest an i-am daruit un album cu pozele noastre.
Mi-ar place sa-i daruiesc de Craciun acest ceas cu poze. Mi se pare o idee grozava si reprezinta un stoc de amintiri si sentimente.

| Larisaaaa a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/manusi-indragostite
Am ales acest cadou pentru prietenul meu pentru a ne pregati de zapada, vremea rece si pentru a puta sta mai mult timp impreuna.

| adeliz a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/sticla-storcator-de-citrice
Acest cadou ar fi perfect pentru un prieten care tine foarte mult la sanatatea si conditia sa fizica. In primul rand, nu ar mai trebui sa-i curat toate aparatele complicate pe care le foloseste iar varsatul sucului pe langa sticla nu ar mai fi o problema. Sincer, acest cadou mi-ar oferi mai multe avantaje mie decat lui.

| Barbaraaa a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/perna-fierbinte-pentru-gat Mi-as dori sa castig acest cadou pentru cea mai buna prietena, pentru cea care este mereu acolo, mama. Cred ca ar ajuta-o foarte mult pentru ca are 2 locuri de munca si este foarte obositor ca zilnic sa moncesti 12-13 ore...

| noonecaresaboutme a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool, deoarece pr meu îi place să se distreze pe seama băuturi în rutina lui zilnică + că îi place să dea petreceri destul de des. ^_^.

Întrebări similare