Bagi de seama ca daca ai spune adevarul ai fi iubit de toata lumea, desigur ca nu, poporul roman nu este inca la nivelul ala de evolutie din punct de vedere moral, mai trebuie cateva multe mii de ani ca sa fie la fel de moral ca popoarele Germanice, asta e adevarul, in toata istoria numa tradari, vicleni
A fost frumos Războiul Mondial în care au fost implicați nemții, nu, RAY? Cică moralitate...
Nu sa minti neaparat. Dar sa taci e bine uneori. Nu toate lucrurile merita o reactie din partea ta.
Mișto este că locuiești și în România, printre oameni trădători și vicleni și cauți și femei românce, șarpele aici ești tu . Du-te la popoarele tale, că noi nu suntem buni pentru tine.
Celcestietot cat rasism pe tine,desi ieri te am laudat azi vad ca ai revenit la normal,nu sunt rasist omule, nu am spus ca toti sunt asa, asta ai spus tu, cat despre razboi desigur ca nu a fost moral si ca nu trebuie uitata istoria, nici Germania nu-mi place a au venit un milion de sirieni, le-a adus tampita de merkel, sunt si sarpe acum
De castigat clar, dar pe urma cine isi doreste sa vorbeasca cu cineva stiind ca va fi mintit?
E buna minciuna cand e mevoie de ea altfel daca am zice numa adevar n-ar fi asa bine
Nu serios ! Sa incerci, sa incerce, sa se intample ceva pana la urma
Nu sunt deloc rasist, nu este ca si cum tu nu ai atras atentia prin prisma comentariului tau, doar am incercat sa reflect realitatea. Am gresit eu cu ceva? Cand scrii,, poporul roman'' te referi la toti, nu la o anumita parte sau procentaj, ci la intreaga populatie. Compara Romania cu Germania (ex.) daca nu au istoria patata sau cu orice alta tara curata, dar sa nu imi spui mie ca nemtii sunt mai morali ca romanii sau ca au o altfel de istorie a sfintilor, ca nu este frumos si corect in principal.
Nici eu nu inteleg cum a putut un popor civilizat, moral sa faca asa ceva, nu pot nega asta dar numi gasesc explicatie, atunci de ce exista diferente intre popoare? de ce acolo se traieste mai bine?
Datorita a ceea ce au facut stramosii lor, de asta se traieste mai bine, ca au dat in cap si smecherii din astea.
Te cred doar ca eu nu pot, cat timp nu-ti iese natura nu are rost sa te chinui
Delocimportant întreabă:
Cipi1212 întreabă: