NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

218 răspunsuri:
| Oana_4575 a răspuns:

Sa ma accepte cum sunt eu big grin

| TSO7 a răspuns:

Multi spun ca o persoana care incearca sa te schimbe/modeleze e falsa sau ca nu te iubeste pentru ceea ce esti.
Totusi e cam mult spus ca nu te iubeste pentru ceea ce esti sau ca e ipocrizie ca doreste sa te schimbe. De cele mai multe ori poate incearca sa te schimbe in bine ceea ce e un lucru bun si care trebuie luat ca o dovada de iubire.

| me1oo a răspuns:

Te accepta cu bune si rele dar pana la o limita, daca acele rele sun prea rele, daca ele incalca legea? atunci ea (persoana iubita)_ trebuie sa te modeleze, sa te schimbi

| Jenny23 a răspuns:

Nimeni nu este perfect dar asta nu inseamna ca nu se poate schimba ceva

| marinica a răspuns:

Este bine si sa te mai schimbe,nimeni nu este perfect,si in viata mai faci si concesii,ambitia este si ea buna dar nu mereu, as vrea sa ma schimbe, accept idei noi si mai ales cind te faci iubit...

| Millanteria a răspuns:

Eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt. Bine, in unele cazuri(daca fumezi, sau ma rog, din astea) persoana iubita ar trebui sa incerce sa te schimbe deoarece ar fi mai bine pentru tine/sanatatea ta. Dar daca i se pare ca esti prea slaba sau prea grasa, parerea mea e ca, daca te iubeste, nu trebuie sa incerce sa te schimbe. Pentru el esti cea mai frumoasa asa cum esti.
P.S. Asta e parerea mea. Probabil tu ai alte pretentii deoarece esti Expert TPU, si bravo!

| dexro a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt, desi in acelasi timp imi doresc sa imi mentioneze ce nu ii place la mine, iar daca eu consider ca are dreptate o sa incerc sa elimin defectul respectiv.

| Chrysk2 a răspuns:

Cel mai bine e sa ma accepte asa cum sunt,dar poate as prefera sa ma schimbe in anumite privinte.
Exemplu,bautura,daca mi-ar zice ceva sa beau mai calculat si sa imi pice bine poate as renunta la beti,dar trebuie sa fie si o fata care sa stie sa te faca sa vrei acest lucru,NU SA TE OBLIGE, atunci e urat, nimanui nu ii place sa fie obligat happy

| AndreeaIoaana1406675e3 a răspuns:

Buna.big hug
pai. persoana iubita care vrea sa te modeleze e o persoana falsa care vrea ca tu sa nu fii ceea ce iti doresti.
Persoana care te iubeste cu adevarat este acea persoana care te accepta asa cum esti cu defecte mai mici si care nu tii le spune pentru ca iti da seama ca nici el si nici nimeni nu este PERFECT!
aceea persoana isi da seama cat de speciala esti si nu iti reproseaza ceva de genu:
"schimba`ti stilul. mai slabeste si tu. nu mai sta cu prietenii aia. nu-i mai ajuta pe saraci, etc"
acum eu nu stiu ce preferinte ai tu dar ti-am dat un exemplu.
eu as prefera aceea persoana care ma accepta asa cum sunt.big grin
mult succes in continuarebig grin

| DND a răspuns:

Pai daca nu te accepta asa cum esti nu cred ca te iubeste!

| Larisa a răspuns:

Eu as prefera sa nu incerce sa ma schimbe, stii zicala cu lupul care-si schimba parul? eu cred ca o discutie serioasa in privinta asta, si sa discutam cam ce concesii am putea face.nu este normal si nu sta in natura umana sa incerci sa schimbi un om, e ca si cum ai schimba cultura unui popor, e o chestie fortata

| stefanutza27 a răspuns:

Sa accepte defectele mele, pentru ca si eu la randul meu ii voi accepta defectele.Toti avem defecte cu toate ca nu le recunoastem sau nu levedem, dar la romani daca ii spui unei persoane un defect de-al acesteia se apuca si zbiara, in loc sa zbiere mai bine i-ar multumi persoanei respective pentru ca i-a spus ca are un defect despre care nu stia sau pe care nu il accepta. Prima oara trebuie sa ne acceptam noi pe noi, apoi sa ne accepte altii. Daca noi nu suntem multumit de noi sa nu ne asteptam ca altii a fie.

| bybyana21 a răspuns:

Este simplu!
O sa te intreb, la inceput, tu de cine te indragostesti? De o persoana, asa cum e. Atunci de ce sa o schimbi? Nu are logica, asta inseamna ca n-o mai iubesti, in niciun caz ca tu o iubesti dar are niste defecte.
Noi simtim acel sentiment pentru o persoana asa cum e, pentru ca altfel cu totii ne-am indragosti de oricine si am schimba acea persoana dupa bunul plac. Stii poti sa schimbi si un boschetar de pe strada, nu trebuie sa-l iubesti, trebuie sa iubesti persoana schimbata dupa el happy

| MindExplode a răspuns:

El trebuie sa ma iubeasca asa cum sunt nu trebuie sa ma schimbehappy

| SmileyyXD a răspuns:

Dupa parerea mea, ori ma accepta asa cum sunt, ori terminam relatia.Nu suntem impreuna ca sa ma schimbe, suntem pentru ca ne place unul de altul exact asa cum suntem.

| BillyX a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti si tu pe el la fel, cand se fac sacrificii din amblele parti, cand amandoi deveniti "perfecti " unul pentru celalalt happy

| IzzyNailart a răspuns:

Cred ca majoriatea persoanelor ti-ar spune ca prefera sa fie acceptate de persoana iubita exact asa cum sunt. Dar este gresit pentru ca de multe ori facem greseli care dauneaza relatiei si de multe ori avem nevoie de infrumare. Deci eu una as spune ca avem nevoie sa fim modelati. Parerea meahappy

| DEX a răspuns:

Sa ma modeleze :X pentru ca si eu as face la fel happy

| iHeartKpop a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti.

| Eliut a răspuns:

Eu aș accepta-o așa cum e, însă ea singură își va da seama după 2-3 certuri că ceva nu.mi place la ea, și atunci ea va încerca să schimbe răul acela din ea. Părerea mea. No offense big grin

| Αγάπη a răspuns:

Eu zic atunci cand te accepta pentru ca tocmai prin iubire te acepta asa cum esti big grin
Daca incearca sa te schimbe at nu este iubire adevarata. Sincera puppy dog eyes
fundita thinking

| ElenaMaria003 a răspuns:

Bineinteles ca sa te accepte asa cum esti, dar daca vede un defect la tine ce poate nu il deranjeaza doar pe partener si ti-l spune, nu ar trebui sa te superi, ci sa o iei ca pe un bun sfatwinking

| KySyB3B3 a răspuns:

Cel mai bine e intr'o relatie este sa accepti persoana iubitha cu defectele si calitatile ei, Mie una mi'ar place sa ma accepte asa cum sunt.atunci imi demostreaza ca ma iubejte.:*

Răspuns utilizator avertizat
| Chiuaua a răspuns:

Depinde.e bine si cand ne schimba persoana iubita daca am luat-o pe cai gresite si daca avem anumite lipsuri

| AdriannaAdry a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti

| White13 a răspuns:

Eu as vrea sa ma accepte asa cum sunt. Desi eu as avea tendinta sa imi modelez partenerul.

| frumuselu90 a răspuns:

Nu cred ca ar reusi sa ma schimbe, pentru ca asta-s eu si nai ce-mi face Deci ar ramane doar variante cealalta sa ma acepte asa cum sant inger/demonhappy

| MonicaOtaku69 a răspuns:

Trebuie sa ne iubim reciproc

| JustDolt a răspuns:

Te accepta asa cum esti.