NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

217 răspunsuri:
| punctuletz_8585 a răspuns:

Buna.Pot spune ca sunt intr-o asemenea situatie,parerea mea este ca e bine cand persoana iubita o face [e mai rau daca o face altul care nu te cunoaste]mai ales cand o face pe baza unei argumentari bine puse la punct,insa nu sunt de acord cu schimbarea radicala. Daca ai de castigat in urma "modelarii" e bine e foarte bine,dar nu accepta sa te schimbe doar ca ei nu ii place ceva anume,doar ca s-a trezit rau si nu are ce face.
Faza cu cine ma place, ma place asa cum sunt, mi se pare cea mai mare prostie.Nici o relatie nu e perfecta! nimeni nu-i perfect! asa ca gandeste-te bine, pune in balanta ce iti aduce schimbare, si ce pierzi daca nu te schimbi. sper sa iti fie de folos! happy

| IvanElena a răspuns:

Pe o parte, cred ca ar fi bine sa incerce sa te schimbe. poate fi o schimbare in bine, si prin dorinta persoanei iubite sa te faca sa devii mai bun, inseamna ca aceasta isi doreste tot ce e mai bun pentru tine. Pana la urma, eu asta cred ca iubirea adevarata inseamna. Te ridica, nu te coboara sau te plafoneaza.

| Florin a răspuns:

Sincer,eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt.

| dianacool a răspuns:

Este bine sa te accepte asa cum esti referindu-ma la ceva pozitiv dar daca esti mai vulgara sau altfel de lucruri el poate te ajute sa te indrepti si sa faci cea ce e corect

| vera_5828 a răspuns:

Cine te iubeste te accepta asa cum esti, cu bune si cu rele. Din dragoste se fac compromisuri, se ajunge la un consens, daca nu accepta cea e esti inseamna ca vrea sa devii imaginea pe care o vrea el. Mai bine renuntati.

| Lavinialoveyou a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti tu.

| lary_6681 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa te accepte asa cum esti deoarece nimeni nu este ideal fiecare are minusurile lui si cit nu te-ai starui sa te schimbe undeva in adincul sufletului tu vei ramine tot asa tu vei ramine tu insuti... daca tu vei fi alt cineva atunci...cine altcineva va fi tu?

| InVisible99 a răspuns:

Eu cred ca insasi dragostea aia mareeee tongue laughing te schimba automat... vrei/nu vrei poate si fara sa-ti dai seama se schimba ambii parteneri,unul furand de la altul,din pacate si bune si rele big grin
Aaaa si nu cred in acea idee ca te accepta asa cum esti,ok la inceput, dar in timp te schimbi, nu ma refer la fizic, si uite cum iar apare schimbarea tongue

| TM6524 a răspuns:

Sincer, eu chiar vreau sa ma schimb si nu am putere... Dar esenta mea nu poate fi schimbata...

| blabla5532 a răspuns:

De exemplu, eu am unele probleme, de comportament la betie, consum de droguri in exces. chestii pe care nicio persoana din jurul meu nu le'a putut accepta. in fine am pierdut'o si-mi pare rau ca nu m-am schimbat pentru ea. Am vrut sa-ti dau un exemplu, acum sa revin la intrebarea ta, eu unul, cred ca daca esti constient de problemele tale si stii ca ii dauneaza ei sau cel putin tie, ar trebui " batut " la cap, pentru ca la un momentdat te obisnuiesti si'ti va fi greu sa te schimbi chiar si pentru tine
Pe de alta parte, sa schimbe la mine de exemplu cum imi fac freza/cum ma imbrac sau alte chestii minore n'as accepta
Sper ca m'ai inteles O_o

| alexush a răspuns:

Sa ma lase cum sunt eu. daca ii place bine. daca nu.asta e.happysunt fete destule.winking

| XxAlexandruxX a răspuns:

Cand vad intrebari din astea iau un paraceamol

| metalheart a răspuns:

Depinde. daca viciile tale sunt foarte grave atunci modelarea de care vorbesti e ca un ajutor de care ai cu adevarat nevoie, insa daca esti o persoana normala cu bune si cu rele, daca te iubeste trebuie sa te accepte asa cum ești.

| Valentin333 a răspuns:

As vrea sa ma accepte asa cum sunt

| FashionCellia a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt

| b06dan1x7 a răspuns:

Daca te iubeste ar trebui sa te lase asa cum esti. dragostea nu depinde de defecte. depinde de sentimente. bye.a da si daca nu te iubeste asa cum esti, nu te iubeste.

| gaby_1815 a răspuns:

Eu as prefera ca persoana iubita sa te accepte asa cum esti deoarece daca te iubeste trebuie sa te considere perfecta!

| ruxyrusu a răspuns:

Cred ca daca te iubeste trebuie sa te accepte asa cum esti.cu calitati si defecte

| madalinapopescu a răspuns:

Eu cred ca persoana iubita trebuie sa te accepte asa cum esti tu si sa nu incerce niciodata sa te schimbe daca te iubeste cu adv.:X:X

| chri a răspuns:

Salut! eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt

| georgyana1398 a răspuns:

Pey sa ma accepte asa cum sunt... daca ma iubeste sa ma iubeasca pentru cine sunt

| catalina88 a răspuns:

Depinde ce persoana, dar de obicei sa te accepte asa cum esti!

| TheWomanInBlack a răspuns:

Pai eu consider ca mai bine e sa te accepte asa cum esti, deoarece atunci cand iubesti accepti persoana iubita asa cum e, fara sa incerci sa o schimbi

| Allee_4312 a răspuns:

Buna! Multumesc pentru raspunsul acela cu votatul.M.a ajutat foarte mult si inca ma ajuta.

Acum referitor la intrebarea ta: Eu stiu ca atunci cand iubesti accepti defectele si calitatile unui om. Cand iubesti pe cineva mereu vei sta langa el cu orice face. Zice sa pleci dracu [ ma scuzi pentru expresie] nu te superi.adica nu.i dai impresia, in sinea ta poate te superi., dar daca iubesti nah.Deci acum: daca persoana iubita incearca sa te modeleze cateodata poate fi bine: incearca sa te indrepte de la lucrurile cu adevarat rele pe care un om [si] le face. Daca un om te iubeste asa cum esti inseamna ca chiar tine la tine si nu il deranjeaza chiar deloc cine esti, ceea ce esti, ceea ce faci. Ambele variante au raspunsul afirmativ, dar numai a doua varianta are un raspuns negativ. Sper ca m.ai inteles si sper ca te.am ajutat. :]

| Mada_7823 a răspuns:

O persoana care te iubeste nu te modeleaza,nu te schimba, asta e clar! TE iubeste asa cum esti, nu te" construieste" asa cum vrea ea.
Plus ca un om care se respecta cat de cat nu se schimba asa cum "bate vantu`"!
Niciodata nu am suportat sa ma schimb doar de dragul cuiva sau pentru cineva. Cred ca e important sa ramai tu acelasi indiferent pe cine iubesti!

| SeCreT_4434 a răspuns:

Nu e vb de acc asa cum esti ptk nimeni nu-i perfect toti facem greseli si toti avem defecte daca si tie ti se pare ca ceea ce vrea sa schimbe este pentru bine amandurora ar trebui s il asctongue

| Gabryelootsa a răspuns:

Din moment ce esti persoana iubita, consider ca deja esti acceptat asa cum esti. happy

| genutzz a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti.

| RequalizeD a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt, mi se pare firesc...dar privind unele aspecte care ar putea fi transformate in in bine pentru amandoi.da.

| Sonya_6609 a răspuns:

Cel mai bine e sa te accepte asa cum esti...
Sper ca ti-am fost de folos