NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

217 răspunsuri:
| anonim_3967 a răspuns:

Mmm deah...eu zic ca daca persoana iubita tine la tine cu adevarat si te iubeste nu ar vrea sa te schimbe deoarece te iubeste asa cum estibig grin si daca el/ea vrea sa te schimbe nu te IUBESTE oricum mult succces :*:*

| marcelinio a răspuns:

Depinde de ce fal de persoana esti? daca trebuie de ce nu.
Dar daca te iubeste te acepta cum esti.

| Raluka_4832 a răspuns:

Eu spun ca este mai bine daca persoana iubita te accepta asa cum esti, dar daca ai unele defecte mai mari (exemple:sa fi materialist, avar, orgolios sau fatarnic) e bine ca vrea sa te ajute sa nu mai fi asa.

| IsabellaC a răspuns:

Atunci cand persoana respectiva ne accepta asa cum suntem.Suntem diferiti, gandim diferit dar cu toate acestea exista un punct in care vedem ca dragostea ne uneste pentru ca avem lucruri in comun...este si un citat "I preffer to be hated for what I am than to be loved for what I am not.". Daca am sta si am vedea ca persoana iubita incearca sa ne modelez am realiza ca traim intr-un chin, ar trebui sa ne ascundem iar asta ne-ar ascunde samanta bunatatii din inima noastra.Cred ca asa a fost sa fie, desigur doar prin bunatatea lui Dumnezeu am ajuns sa cunosc un cuplu.Cei 2 sunt impreuna de 18 ani, au 2 copii.pare frumos.Erau perfecti...doar ca a fost un fulger pe acest cer iar femeia a simtit cum in acesti ani a fost nevoita sa se ascunda iar de dragul lui a acceptat sa se schimbe-sotul ei schimband- dupa bunul plac. Dragostea nu e schimbare,dragostea e acceptare,asta e dragostea adevarata!
Intr-adevar, mai sunt situatii cand putem zice "Nu imi prea place ca faci asa", dar nu sa incercam sa il schimbam. Dragostea adevarata trece prin orice si nu este nevoie de schimbare!

| Ale_4414 a răspuns:

Dupa parerea mea daca o persoana ta iubeste, te iubeste exact asa cum esti tu si nu incearca sa te schimbe happy

| helen_6423 a răspuns:

Desigur sa te accepte asa cum esti

| vivi678 a răspuns:

Daca ceva nu i-ar conveni iubitei mele as prefera sa-mi spuna.

| danyela_7432 a răspuns:

Daca o persoana te iubeste cu adevarat iti accepta si calitatile si defectele nu schimba nimic, in schimb se slefuiesc unul pe altul.

| Dellz a răspuns:

Pai, Hei! xD...
Stii, uneori daca iubirea e reciproca...va iubiti pentru ceea ce sunteti!straight face. happy asa ar fi normal, nu ca sa incercati sa va schimbati unul pe altul -.-. eu nu as fi cu un baiat, sau NU as putea sa iubesc un baiat caruia nu ii convine felul meu de a fi happy.

| Tzukulethe a răspuns:

Sincer daca aceea persoana e cu tine din iubire te accepta asa cum esti. Nu o sa asculte ce zic altii sau nu te va schimba in ceea ce tu nu vrei sa fiihappy.

| RalucaRaluca18 a răspuns:

Asa cum este el...Pt frumusetea vine cu tine, nu cu modelarea ta...Fiecare om este special in felul lui de a fi.

| Florin_6544 a răspuns:

Persoana iubita dacă te iubește cu adevărat trebuie să te accepte așa cum ești și cu bune dar și cu rele.

| Al3xXxAnDrA a răspuns:

Persoana de langa tine daca tine cu adevarat la tine te va accepta asa cum esti doar u daca simti nevoia trebuie sa te schimbi nu cel de langa tine ar face asta parerea mea

| G6 a răspuns:

Poii.daca esti o persoana care consuma droguri.chestii din astea.ar fi bine sa te schimbe putin.dar daca nu.atunci sa te accepte asa cum estiwinking:*

| PBS a răspuns:

Un pic din amandoua happy. cred ca trebuie sa iti faci o analiza, sa iti vezi punctele unde trebuie sa te schimbi in bine si la fel sa vezi ce ar trebui sa se schimbe la persoana iubita. sunt in aceeasi situatie. e undeva la mijloc treaba asta, trebuie intelegere din ambele parti...

| Quassar_7267 a răspuns:

In niciun fel. Iubirea este o explozie prin care totul: privirea, atingerea, vorbele, atingerile fac o modelare perfecta. De aceea multi spun despre"jumatatea ta" pentru ca ne modelam in asa fel unul pentru celalalt iar daca nu te accepta inseamna ca traiesti intr'o iluzie, iar daca te schimbi o sa ti se reproseze alte defectehappy asa ca orice faci nu o sa iesi in evidenta sau cel putin sa iti spuna ca te iubeste. "jumatatea ta" nu va face o schimbare din tine... ci voi doi veti forma un univers!

| anonim_7558 a răspuns:

Eu cred ca o persoana trebuie sa te iubeasca asa cum esti, pentru ca orcat o sa incerce sa te schimbe sau sa te modeleze...o sa fi tot tu, iar daca te iubeste cu adevarat o sa te accepte asa cum esti.

| Razvan98 a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti

| KatyCORE a răspuns:

Depinde...
Interactiunile noastre cu oamenii au scopul de a ne dezvolta din punct de vedere moral, intelectual, emotional, etc...
E bine cand persoana de langa mine incearca sa ma schimbe, in sensul ca ma ajuta sa evoluez, sa imi depasesc temerile, sa trec peste anumite complexe, sa ma dezvolt, mai ales emotional.
Totusi, in momentul in care persoanei de langa mnie nu ii place cum ma imbrac, cum imi port parul, cum si cat interactionez cu prietenii sau mai stiu eu ce, asta deja inseamna ca nu are rost sa fiu cu acea persoana pentru simplul fapt ca imi invadeaza intimitatea.
In aceeasi masura nu as putea fi cu o persoana care nu evolueaza cel putin de-odata cu mine. Pentru ca, in principiu, eu cred ca asta e scopul uman al relatiilor cu cei din jur, nu doar cele amoroase, sa ne dezvoltam, sa evoluam ca persoane, sa devenim cineva mai bun.

| Mihai_1930 a răspuns:

E mai bine sa te accepte asa cum esti, insa daca esti dispus sa te schimbi pentru acea persoana cu atat mai bine.

| micuta_8365 a răspuns:

Normal ca e mai bine sa te accepte asa cum esti

| JBB a răspuns:

Intro relatie nu conteaza cit de mult iubesti ci cit de mult poti indura (accepta)

| Al3xis66 a răspuns:

E adevarat daca te iubeste te accepta asa cum esti.DAR atunci cand si tu la randul tau o iubesti.te schimbi pentru ea...incercand sa-i faci pe plac.numai daca ceea ce ii place sa vada de la tine este si un lucru corect din mai multe puncte de vedere

| SUSpektu a răspuns:

Asta depinde si de tine, ce accepti tu... Pe mine cel putin a reusit sa ma modeleze fara sa`mi dau seama si acum ma bucur. Desi spuneam eu ca niciodata no sa accept sa ma schimbe nimeni si ca no sa poata, da uite.

| Dina_4795 a răspuns:

E mai placut faptul in care persoana iubita te accepta asa cum esti... si tu pentru el/ea apari ca un ideal.))

| Lilium03 a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti ...cu bune si cu rele asta e... daca te iubeste trebuie sa te accepte asa cum esti. funda

| imimo2ani a răspuns:

As prefera sa fiuu la fel ca cei larti dar n-am cum miss emo am plobeme cu parinti ma rahnesc tot cu durele

| claudia8767 a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti

| nextgirls a răspuns:

Daca ea te iubeste,asa ca e mai bine sa te accepte asa cum esti tu,dar... daca sunteti impreuna de mult timp, poate sa incerce sa te schimbe, sau sa te modeleze asa cum vede, ca e mai bine pentru TINE...

| wickedsick_1329 a răspuns:

Parerea me este ca daca nu tear iubii n-ar incerca sa te schimbe nu? deci te iubeste pentru calitatile care le ai si datorita faptului ca te iubeste incearca sa te schimbe in bine sati corecteze defectelebig grin parerea meahappy