Poza pe care vrei sa ti`o pui ca fundal trebuie sa fie une dintre pozele pe care le pe hi5. Dupa aia mergi la poza respectiva dai click pe ea sa o vezi mare si deasupra pozei iti apare " Afişare linkuri pentru fotografii" dai click acolo si copiezi ultimul link de la "Adresa", dupa aia mergi la pagina ta de profil si din jos de poza ta aia mica ai "Particularizare profil" dai click acolo si dai Paste acolo unde scrie "Adresa imaginii de fundal" si apoi dai Salvare si gata. Sper ca ai inteles ! Si sa stii ca nu am facut`o pentru fundita, numai ca si eu am fost in situatia ta si stiu cum ii sa intrebi pe cineva si sa nu`ti raspunda.Pa pa!
Ultima parte a mesajului m-a emotionat asa tare incat mi-am uitat explicatiile. Si parca nici suflet bun n-am.
Aaaa, gata! Mi-am adus aminte. Hi5? Ce e ala hi5?
Pai stiu ei = poza care vrei sa o pui trebuie sa o ai si pe hi5 dai si dai copy la ultimu link de acolo dupa aia dai la dupa aia dai jos in coloana aia din stanga dai clik acolo dupa aia dai
Poza pe care vrei sa ti`o pui ca fundal trebuie sa fie une dintre pozele pe care le pe hi5. Dupa aia mergi la poza respectiva dai click pe ea sa o vezi mare si deasupra pozei iti apare " Afişare linkuri pentru fotografii" dai click acolo si copiezi ultimul link de la "Adresa", dupa aia mergi la pagina ta de profil si din jos de poza ta aia mica ai "Particularizare profil" dai click acolo si dai Paste acolo unde scrie "Adresa imaginii de fundal" si apoi dai Salvare si gata. Sper ca ai inteles happy! Si sa stii ca nu am facut`o pentru fundita, numai ca si eu am fost in situatia ta si stiu cum ii sa intrebi pe cineva si sa nu`ti raspunda.Pa pa! kiss
Salut! ma numesc KALO MONICA CRISTINA am 11 ani si sunt din rovinari.Si eu is ca tine in fiecare zi caut cum sa pot pune poza mea ca fundal si nu gasesc nimin.Eu te-as ajuta cuplacere ca eu ajut pe toata lumea na bine te lasa si impare rau ca nu pot ajuta dar, cand voi gasi o sati scriu sau de ce nu scrii pe internet:cum pot pune poza ca fundal la hi5? si iti da raspunsul na te las noapte buna
Poi:). uite aici:P:http://imagehost.org/.de aici poti sa-ti bagi poza.:*. Daca e mica cand o pui, dai click pe ea mare si ii copiezi linkul` si o pui la despre mine, unde vreai tu :D.Inteles?:-"...app.http://alee-08.hi5.com :>
ioana_9368 întreabă: