| Alexxiax98 a întrebat:

Daca o femeie ce se imbraca sumar e violata, se poate spune ca "si-a cerut-o"? Ce credeti?

111 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că o să apară ceva persoane cu creierul sub dezvoltat care spun că da imediat

| Drimmero a răspuns:

Atunci cand umbla mai mult dezbracata decat imbracata e clar ca prea cuminte nu e, dar asta nu inseamna ca libidinosii au tot dreptul sa sara pe ea si sa-i faca felul, toti violatorii ar merita arsi pe rug!

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu are nicio vina femeia oricum se îmbracă.
Să ceară să fie violată înseamnă să îți bage ea mana în pantaloni și să ți-o mângâie, așa cere să fie "violată".
Dacă unul se excită maxim când vede o femeie îmbracă sumar și nu se mai poate controla e vina lui că îi lipsește autocontrol și conștiința care să nu îl lase să facă așa ceva ( chestie ce medicamentele nu îți pot oferi sau medicii).

| GirlOnline81 a răspuns:

NU inseamna NU, indiferent de cat de sumar este imbracata acea femeie.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

În niciun caz, numai un violator poate să afirme așa ceva.

| RAY a răspuns:

Desigur ca NU, aceasta intrebare a mai fost postata pe TPU

https://www.youtube.com/watch?v=pBhl6YZaRic

| Freya1 a răspuns:

Eu nu sunt si nu voi fi niciodată de acord cu îmbrăcămintea exagerat de sumară. Poti sa porti un decolteu, un pantalon scurt, o rochiță dar nu fund pe afara, puta la vedere etc ce poate sa atate uni bărbați sau sa provoci scârbă altora.
Chiar dacă nu sunt de acord cu o anumită îmbrăcăminte nu, nu poti sa violeze o fata/femeie pe care atata a dus-o capul. Daca un om nu iti permite sa te atingi de el nu te atingi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce am impresia ca oamenii acestia vorbesc despre mine rolling on the floor

Oameni buni violul nu are nici o legatura cu cat de sumar este imbracata o femeie. Ci e un act de cele mai multe ori planuit sau facut de persoanele aproapiate sau chiar familiale

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Te simti, cate ai volat?

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Tu esti o doamna cu stil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nici n-ai idee. Da sa stii ca alea mici sunt mai vulnerabile si nu spun nimanui

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma speri

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Dragutule :*

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Doar sa ai grija ce porti cand e vant puternic

| Andreeush a răspuns:

Nu, ăsta nu e un motiv să fie violată.

| Hammurabi a răspuns:

Nu, categoric nu.
Sunt de acord cu ce a scris Morbid. Violul e un act premeditat.

Dar totuși. Tu ai putea să explici de ce unele femei se îmbracă extrem de sumar? Care e rostul?

| Steregoi a răspuns:

Vrea sa fie ca Eva.

| Plato a răspuns:

Poti sa spui ca si-a cerut-o, dar asta nu face fapta violatorului mai putin grava. Poa' sa stea oricat de indecent si frivol, un om normal, care nu e psihopat, are autocontrol. Nu suntem lei, ce dracu'.
Daca tot esti libidinos, uita-te acolo si saliveaza, dar sa fortezi pe cineva e de neiertat.

DAR, poate vine Hecate si ne lamureste cum e cu violatorii care trebuie intelesi si ajutati. Adica sa le prindem noi, sa nu se mai chinuie ei, ei doar cu actiunea propriu-zisa.

| Endoryus a răspuns (pentru Hammurabi):

Intrebarile alea sunt la misto, nu?

| Hammurabi a răspuns (pentru Endoryus):

Mi-ar plăcea să cred că da. Dar nu.

Tu te-ai lovit rau de tot la cap atunci.

De ce bre, că n-am pus eu întrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Mereu aici pentru tine pisi
N-ai dreptate. Daca le prinzi tu pentru ei, îi privezi de plăcerea analizării.Urmaririi.Premeditarii.Le iei jumătate din dinstractie.Sentimentul ăla când vezi ca incet incet zambetul victimei piere odată ce conștientizează pericolul in care se afla...e de neegalat happy
Revenind.Nici n-ai idee cât de prost ai inteles tu totul. Nici dacă te străduiai nu reușeai sa înțelegi pe dos.Da, trebuie înțeleși si ajutați, dar probabil la tine ajutorul s-ar traduce prin injecție letala.
Nu, nici dacă tipa merge goala nu ai unda verde s-o violezi.Ca e mai mult decât evident ca scopul ei e sa atragă privirile si poate mai mult decât priviri, asta e partea a 2-a. Oricum, nu îmbrăcămintea sumara sau lipsa ei determina violul.

Eu ma refeream mai sus la intrebarile tale, bre.
Dar totuși. Tu ai putea să explici de ce unele femei se îmbracă extrem de sumar? Care e rostul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar mie mi se pare amuzant că persoana care a pus întrebarea și-a expus părerea și de pe celălalt cont?; d

Aaaa... credeam că zici de întrebarea postată, nu de răspunsurile mele.
Mă știi pe mine că răspund la mișto? laughing

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

"Mereu aici pentru tine pisi" pe dracu', ca m-ai refuzat cand te-am cerut.

Pacat ca nu reusesti sa empatizezi. Mai stii? "Daca as fi eu victima, omorati-l cu pietre, altfel nu." Chiar asa, niciun feeling pentru altcineva?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Nope laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Nu asa face o doamna? Ar trebui sa accept abia a 3-a oara, după ce îmi demonstrezi ca ma meriți.Desi nu ar fi dificil, ținând cont de ce parere ai tu despre mine, probabil ar trebui sa primesti un premiu doar pentru ca te sacrifici alegându-ma pe mine.
In plus, tu te "dăruiești" doar după nunta si eu înnebunesc dacă astept atat sad
Dar empatizez! Chiar empatizez! Imi recunosc defectele... empatizez cu persoane apropiate, mai mult sau mai puțin.Nu cu necunoscuți.Imi trebuie un caz concret, o persoana la care sa țin, nu orice potențiala victima a unui violator.
Ba da, am sentimente, doar ca nu le impart in stanga si in dreapta ca pe urările de paste.