Nope! Clar nu! Fiecare e răspunzător de fapta lui. Tu ai decis să te îmbraci cum vrei, trăiești în libertate, femeie, și și el/ei trăiesc în libertate, dar ce decid să facă ei, e fapta lor, nu a ta.
Acum nu zic nici să faci nude pe stradă sau aproape de nude. Dacă e să ne gândim bine, mai apar prin filme oamenii ăștia care umblă dezbrăcați pe străzi și sunt ba chiar și arestați, pentru că par instigatori la sexualitate/perversitate și la chiar o perturbare a liniștii publice, evident că aceia au și comportament deviant din toate punctele de vedere, nu doar că umblă nude, dar acum nu te aștepta nici să umbli aproape dezbrăcată și să nu iasă câte un tocmai nenea Taica din ăla descris mai sus, ca să vrea să te violeze.
Ceea ce vreau să subliniez este că fapta de viol e a lui, te duci în instanță și până și ea îți dă câștig de cauză, viol, el plătește (oricare ar fi pedeapsa violului) tu plătești bani la psiholog, preoți, nu vei uita niciodată asta, dar haina aia cu un cm mai jos, decența te-ar fi putut apăra, nu zic că 100%, sunt perverși pe lumea asta de toate felurile și gradele, deci și aici poți să dai peste unul îmbrăcată ca de Polul Nord, însă haina de când s-a inventat a avut și ea rolul ei primordial, de protecție și ca și un bonus zic că, doamne ferește nu doresc niciunei fete/femei treaba asta, dar eu una gândesc asta și de ar fi vreodată în viață să mi se întâmple : Decât să fiu violată cu haine sexy, mai bine sunt violată în haine casual." Adică nici la cel mai înalt nivel de analiză, așa știu sigur că, nu am atras nici cea mai mică atenție asupra vreunui pervers, cretin, depravat și vina e doar a lui 100%. Vina e doar a lui clar, fapta e a lui, dar știu că de partea mea nu a fost nimic.
anonim_4396 întreabă:
jmarley întreabă: