Nu. Dar pe mine maica-mea m-a invatat de mica faptul ca exista barbati care nu se pot controla. Mi-a spus de mica: nu intarata barbatii, nu merge dezbracata excesiv pe strada, mai ales noaptea si in locuri semi pustii, nu bea mai mult decat poti duce astfel incat sa poti sa ajungi acasa in siguranta, nu primi alcool in cluburi in pahare, decat in sticle sigilate si nu incuraja ceva daca nu esti 100% convinsa pentru ca unii barbati daca apuca sa treaca de o anumita bariera, nu mai tin cont.
Acestea fiind spuse, nimic nu scuza violul. Nici macar intr-o casnicie sotul nu te poate forta sa faci sex daca tu zici nu. Si ala poate fi incadrat la viol.
Nu. Nu e vina ei.
Femeia se imbraca asa cum vrea. Asta nu inseamna ca toti aia "in calduri" trebuie sa sara pe ea fiindca "si-a cerut-o".
Tu, Morbid, cate tipe imbracate sumar ai violat?
Nici nu trebuie sa-mi raspunzi, fiindca cunosc deja raspunsul( si cred ca este acelasi si in cazul lui Paul sau oricare dintre ceilalti): nici macar una. Nici macar una, pentru ca n-ai probleme la "mansarda". Si atunci, despre ce vorbim?
Despre ce vorbim? Vroiam sa ma refer la necunoscuti, de unde sti ca eu nu-s violator hmm? In primul rand nici o femeie nu trebuie sa se inhaite cu un necunoscut spre exemplu, pentru ca nu are de unde sã stie ce e in capul lui. Nu te poti astepta la asa ceva de la o femeie intreaga la cap, nu intr-un caz in care nu cunoaste prea multe. Si e prea târziu sa mai spuna NU, nu, nu
Pe principiul asta mergi la piscina, gasesti o tipa care iti convine si dupa o violezi caci doar a cerut-o, nu?
Suntem oameni, nu animale!
Plus ca un disperat adevarat o sa vada si prin haine, poti sa ai si 2 pulovere de baba pe tine
anonim_4396 întreabă:
jmarley întreabă: