| Alexxiax98 a întrebat:

Daca o femeie ce se imbraca sumar e violata, se poate spune ca "si-a cerut-o"? Ce credeti?

111 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Nu. Dar pe mine maica-mea m-a invatat de mica faptul ca exista barbati care nu se pot controla. Mi-a spus de mica: nu intarata barbatii, nu merge dezbracata excesiv pe strada, mai ales noaptea si in locuri semi pustii, nu bea mai mult decat poti duce astfel incat sa poti sa ajungi acasa in siguranta, nu primi alcool in cluburi in pahare, decat in sticle sigilate si nu incuraja ceva daca nu esti 100% convinsa pentru ca unii barbati daca apuca sa treaca de o anumita bariera, nu mai tin cont.
Acestea fiind spuse, nimic nu scuza violul. Nici macar intr-o casnicie sotul nu te poate forta sa faci sex daca tu zici nu. Si ala poate fi incadrat la viol.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Nu. Nu e vina ei.
Femeia se imbraca asa cum vrea. Asta nu inseamna ca toti aia "in calduri" trebuie sa sara pe ea fiindca "si-a cerut-o".

| GirlOnline81 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu, Morbid, cate tipe imbracate sumar ai violat?
Nici nu trebuie sa-mi raspunzi, fiindca cunosc deja raspunsul( si cred ca este acelasi si in cazul lui Paul sau oricare dintre ceilalti): nici macar una. Nici macar una, pentru ca n-ai probleme la "mansarda". Si atunci, despre ce vorbim?

| Endoryus a răspuns (pentru sofisis):

Mama ta era/este mai inteligenta decat toate tipele mai sus la un loc. Singurul sfat bun de aici ca restul, praf si pulbere. " SE poate imbraca cum vrea" laughing. Tot astea or sa se planga de sexul frumos cand or sa le vada peste 50 de ani doar cu o ata in fund pe strada.

| sofisis a răspuns (pentru Endoryus):

Este, multumesc lui Dumnezeu inca este. Si sper sa fie inca 20-30 de ani de aici incolo. Si da, este o femeie incredibil de desteapta ( deh, cu cineva trebuia sa seman si eu, nu?) si cu capul pe umeri. Intotdeauna mi-a explicat lucrurile foarte clar si sincer.

Modestia ta o intrece si pe a mea laughing

Wow, iti dau adresa? Primesc vreun premiu?

Una dupa ceafa, poate. Personal chiar laughing

Ma multumesc cu ce ai de oferit. Stii cum e : de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere laughing))

Ai de asteptat un an atunci. La anul in aprilie mai trec prin Romania.

Ahaaaaa....ma prinzi mai batrana atunci laughing)

Traiesc dupa zicala : gaina batrana face ciorba mai buna : )

Pai da...dar cu morcovul tanar. Sau omiti asta special?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GirlOnline81):

Despre ce vorbim? Vroiam sa ma refer la necunoscuti, de unde sti ca eu nu-s violator hmm? In primul rand nici o femeie nu trebuie sa se inhaite cu un necunoscut spre exemplu, pentru ca nu are de unde sã stie ce e in capul lui. Nu te poti astepta la asa ceva de la o femeie intreaga la cap, nu intr-un caz in care nu cunoaste prea multe. Si e prea târziu sa mai spuna NU, nu, nu

Nu nu. Morcovu ala cine stie cum e. Conteaza doar ca face supa mai buna.

...supa/ciorba, te-ai pierdut in morcovi si gaini tongue

Ramanem la ciorba. Supa e naspa, am traume de la TPU cand aud cuvantul ala. Prea multa pitiponceala sad

Supa, supa, supa, supa, supa, supa, supa, supa laughing)))
A si...supa!

Vezi ultimul cuvant.
https://www.tpu.ro/......ina-4.html

| RainmakerX a răspuns:

Pe principiul asta mergi la piscina, gasesti o tipa care iti convine si dupa o violezi caci doar a cerut-o, nu?

Suntem oameni, nu animale!
Plus ca un disperat adevarat o sa vada si prin haine, poti sa ai si 2 pulovere de baba pe tine rolling on the floor

laughing))))) neah. Nu sunt

Iar isi face castorul publicitate rolling on the floor

Dap... pai daca nu ma lauda si pe mine nimeni. Caut si eu laude gratuite.

Laudele apar cand se vede ceva mai mult. Nu o nara, o ureche etc

Da tu, ca asta imi trebuia mie. Sa pun poze pe aici laughing)
I'm cute, trust me on that laughing)) Vezi, am ajuns sa ma laud singura.

Nu ii cred pe aia care se lauda singuri ca arata bine, aia e faza : )

Foarte bine faci. Sunt urata cu crengi happy

Tu cu crengi, eu cu spume. Merge : )

Ce bine ne-ntelegem noi doi...

Hai ca nu am coarne. Atata timp cat cei care m-am vazut vor sa ne mai vedem inseamna ca nu sunt asa rau face to face.