"Fa-te vegan" sau "lasa-te de fumat" sunt simpliste...
Am vazut "persoane iubite" care au pus un adevarat jug pe... obiectul iubirii lor, si obiectul il duce fara grija, fericit.
Deci toti astia cu "Nup", e bine sa mai reflecteze, caci nu se stie intensitatea iubelii care va da peste ei candva, de isi fac si tatuaj de dragul "persoanei iubite".
Din vegan poti ajunge din nou "carnivor", de fumat te poti reapuca, dar cu "I love you Siminica" pe mana, ramai toata viata.
Din nou deci, pe bune?
"Nup!"
"Deloc, sa moara Tantza!"
"Independenta" afisata de "Niciodata", nu face casa buna cu iubeala care asteapta sa te pocneasca de dupa colt...
Final:
Nu stiu.
Nici intr-un caz!
I-as face in ciuda, eu mancand un gratar,, iar ea sa fie cu porumbul fiert sau cu un mar la fiecare masa.
Vorbind serios, mi s-ar parea o mare prostie sa incerce sa-mi impuna asa ceva.
Dacă s-a ajuns la a mi-o cere, înseamnă că am fost un mare...om până atunci și m-aș întreba serios ce a văzut la mine.
Nu vad legatura intre iubire si asta, cum ar fi sa-i impun si eu persoanei iubite sa nu mai iasa din casa?
Era vorba de sacrificii. Probabil daca te-ar iubi cu adevarat n-ar iesi din casa.
In mod normal asa ar trebui, sa fie anumite conexiuni activate,, sa fie o anumita atractie, un ritm cardiac pe aceeasi frecventa, doar ca, daca ai fii la fel ca persoana pe care o indragesti, nu prea v-ati putea completa prin diferite lucruri, caci extremele se atrag, zise cineva din popor, iar lucrul chiar se adevereste.
Cum percepi tu compatibilitatea? chiar sunt curios
Oh,serios? Iti spun eu ca atunci cand devin fanatici si iti impun ce sa faci/ce sa mananci/cum sa gandesti clar au probleme.
Nu toti veganii au probleme la cap, dar un om care imupune partenerului sa devina vegan doar pentru ca el este, chiar are problema la cap.
KiaraHoney întreabă:
RADUCU12369 întreabă: