Buna, pentru ca le place sa iasa in evidenta, sau poate ca sunt adeptii acelui stil care este chiar oribil din punctul meu de vedere, dar fiecare cu gustul lui, mie sincer nu mi-ar place sa fiu cu un tip cu parul mai lung ca al meu...
Numai un comunist ar spune asta
Prietene, inainte sa faci presupuneri, desigur, bazate pe un singur neuron, trebuia sa citesti printre randuri.Raspunsul a fost o gluma, ma rog, poate un pic cam deplasata, dar e de acum 3 ani ( am o scuza ) Mai in josul paginii, am zis destul de clar :...¨ asta e problema lor. oricum eu nu am nici o problema cum si in ce fel isi fac parul.Eu am parul scurt ¨, deci, mi se rupe de marimea parului oricui.Nu-ti place sa fii judecat? Curios, la tine cine ascuta manele e din start Tigan? Cum ai ajuns tu la concluziile ca eu as fi tigan? ...si manelist doar ca am parul scurt? Golane, pardon, gorlane, hai sa stam linistiti si cu parul asa cum il avem, ok?
Domnule ateu, realizez că gluma ta este puțin cam deplasată. Dar din câte știu eu, trăim într-o țară democratică în care avem libertatea de a purta părul cât de lung ne dorim. Acum facem discriminare pe criteriul părului? Nu îmi pasă de preferințele tale muzicale, dar dacă ai fi avut puțină cultură muzicală, probabil ai realiza că este un stil al genului rock/metal. Până la urmă, fiecare cu gusturile sale.
Nu ma supar mai, dar asta e problema lor. oricum eu nu am nici o problema cum si in ce fel isi fac parul.Eu am parul scurt.
Sincer...am vazut si baieti carora le sta mai bine cu par lung decat scurt, in general cei cu parul cret.
Stii, Pitis avea o melodie... " Vinovatii fara vina". in care spune : "Nu conteaza cât de lung am parul/ Important e cât si cum gândesc." Nu toti au parul nespalat si pana la urma este alegerea fiecaruia cat de lung au parul.Important este cum gandesc si cum se poarta. Sincer nu imi plac oamenii care discrimineaza. Imi pare rau.
1. O sa va spun un lucru care va va da de gandit un pic ati vazut icoane care il arata pe Isus cu parul tuns?
2.Pacat ca baieti au pararul lung de cand e pamantul si sau tuns din cauza razboaelor mai exact din sec al XVI lea. Daca ati fi fost la orele de istorie de la scoala ati fi stiut lucrul asta pacat ca majoriatea romanilor nu frecventeaza scoala
3. O alta cauza ar fi faptul ca majoritatea actorilor recunoscuti si a adolescentilor din America si Anglia au parul lung
Cred ca ajunge
Am parul mare. Cui ii pasa de ce crede lumea? Intai sa stii sa porti o conversatie, apoi sa te legi de alte chestii. Degeaba ai parul scurt daca esti " mort de prost ", nu stiu ce femeie/fata, si-ar dori sa iasa cu un tip tuns scurt, si-n cap se aude ecoul, sau cu un tip cu parul mai mare, dar care pe langa faptul ca e simpatic si amuzant, mai are si ceva in cap. In orice caz, o tipa care se respecta, alege varianta a doua, o cocalara... alege prima varianta fara sa o mai vada pe a 2-a. Amin!
Băăă, Ia să'mi-a luaţi în gurăă,! E treaba noastrăă, cum ne purtăăm parul cu'i nu le place, ţinetivă **** închisăă,! Care faza, Voastrăă, Fiecare cu moda, lo'r, Cretinelor,! Fiecare are drepturile lui,! Dacăă ai fi cât de puţin creştiinăă! Ai vedea, că şi Domnul Nostru Iisus Hristos avea păăru lung,! deci îl facetii, oribil pe el, LUAŢIMIO'N GURĂ!
Fara suparare, dar cand am citit unele raspunsuri de la aceasta intrebare, mi-am pus mainile in cap si ma miram cat de penibile sunt.Nu vreau sa jignesc pe nimeni.dar voi ar trebui sa va dezobisnuiti de chestia asta.Nu e o lege in care sa spuna ca baiatul trebuie sa aiba parul scurt iar fata parul lung.Nu! Pur si simplu voi sunteti obisnuiti cu ideea asta, desigur nu inseamna ca trebuie sa fie asa.Aici depinde de preferinte si sa spunem ca daca faceti vreodata cunostinta cu un tip cu parul lung si e de treaba, nu o sa mai vorbiti cu el doar pentru simplul fapt ca are parul lung? Doar ganditi-va putin.Nu am spus nimic cu rautate incercati sa va deschide-ti ochii.
Nony...ha, ha, ha Si... ce "fain" e cand vezi pe strada cate unu' cu parul lung si gras (parul, nu el) de zici ca nu s-o spalat de un an, nu?
Care e problema ta? nu inteleg. ar trebui sa nu se mai aprobe intrebari de astea stupide. stii tu ca sunt urati?! hai nu zau. ai tras tu concluzia asta. pe opiniile cui? stii, eu sunt fata, nu baiat si nici nu am vreun prieten cu parul lung, dar pur si simplu intrebarea ta m-a enervat la culme. sa stii ca daca te referi la cineva daca e frumos sau urat, te gandesti in primul rand la fata. si in al doilea rand, nu ce e pe exterior conteaza cel mai mult, ci ce ai in interior, dar oamenii nu o sa inteleaga asta niciodata. ce sa faci, astia-s oamenii.
Eu zic ca mie imi sta bine cu parul scurt dar vreau sa mi-l las lung pentru ca atunci cand eram mic il aveam foarte cret si lung pana la umeri.am gasit o poza foarte veche. vreau sa vad cum imi sta.oricum.nu stiu daca si fetelor le-ar conveni sa le criticam noi.ba ca aia e grasa si creata.sau inalta si parul drept.ma rog.eu zic ca unii baieti se ingrijesc mai bine decat fetele.nu zic ca fetele nu-s curate.dar mai sunt unele care chiar nu au grija de ele.eu sunt baiat si nu pot sa stau o zi fara sa nu imi fac baie.nu dus.
briana întreabă: