| mentholinks a întrebat:

De ce credeti ca viata merita traita si sinuciderea nu e o optiune buna?

Răspuns Câştigător
| TLF92 a răspuns:

Daca te simti singur izolat de lume, parasit de prieteni sa numai zic mai departe ca stii la urma ce as fi vrut sa zic, evident ca viata ta e un **** care nu merita traita, daca e o rutina trezit munca si iar somn si weekend-uri izolat intre 4 pereti evident ca intr-o buna zi vei ceda psihic cel mai probabil! probabil ca mie de mi s-ar intampla asta desi e probabil in viitorul apropiat ca jocurile de noroc sa nu imi mai poate umple golul din suflet si frustrarile vizavi de singuratate sa recurg la o actiune de genul, dar cu siguranta as fi chiar un MARIUS CSAMPAR ca tot mor, daca stii ce zic

107 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru UnDiavol):

Respira. Expira. Respira, expira. Foloseste semne de punctuatie. Fii coerent pe cit posibil. Zi-ne povestea, dar pentru numele sfintelui monstru zburator din spaghete care ne-a creat si care se ascunde mereu de partea cealalta a pamintului, FOLOSESTE FRAZE/PROPOZITII/PUNCTUATIE si incearca sa fii coerent. Iti multumesc anticipat in numele tuturor cititorilor!winking

| UnDiavol a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ce este al meu rămâne la mine pe veci în sufletul meu și inima mea nu pot spune îmi pare foarte rău

| SilentRain a răspuns (pentru UnDiavol):

Daca chiar țineai așa tare la mine,îmi respectai decizia, nu îți băteai joc de viață și liniștea mea
Habar nu ai sa iubești faci și spui totul în binele tau
Iubirea nu presupune egoism, nu o strigi in gura mare de ochii lumii, o porți în suflet în tăcere și ai face pe dracu in patru că acea persoană să fie fericita, sa zâmbească
Când tu nu ai făcut absolut nimic pentru mine, doar ți-ai bătut jos in ultimul hal și ai găsit o scuza patetică pentru toate, nu ți-a pasta deloc de cum mă simt daca sufăr sau nu
Acuma nu faci decât să fii un fals care face un circ inutil pe TPU și îmi dovedești că ești de nepăsător
In loc sa spui măcar că îți pare râu pentru probleme pe care le-ai cauzat
Daca nu te mânca in c$r, și stăteai dracu in banca ta, eu azi eram foarte bine și liniștită fara probleme reale

| UnDiavol a răspuns (pentru SilentRain):

Da am greșit și am greșit cu totul și îmi pare foarte rău și regret enorm de mult dar nu știu cum ce să-ți mai spun ce să-ți mai zic nu fac nimic să demonstrezi mă nu-i nimic spun ce simt spun adevărul atâta tot absolut tot tot tot nici nu mai știu ce să spun ce să zic mă crezi un fals mă crezi așa mă crezi altfel nici nu mai știu ce să spun nu fac nimic să demonstrezi absolut nimănui nu-i pasă de părerea nimănui absolut nimănuiNici nu fac circ pur și simplu spun adevărul spun ce simt cu adevărat nu încerc să demonstrez nimic nimănui eu nu mi-am bătut joc nu am știu cum să mă comport am greșit nu știam cum să mă comport e prima oară în tot și tu știi foarte bine asta

Spus că nu sunt egoist eu pur și simplu nu știu cum să mă comport sunt prima oară la toate e prima oară pentru mine la tot

Nimic în gura mare spun doar ce simt atâta tot nu fac nimic altceva

Nervoasă nici măcar nu m-asculți te duci așa țintă Cum ce să-ți mai spun ce să mai zic

Eu mereu spun ca tine să fie bine și că nu-i așa tu mereu vii și zici altceva și atunci nu mai știu ce să mai zic mă blochezi

Asta nu e o scuza, ți-am spus sa nu vii, ți-am spus sa nu intri in casa mea in familia mea, că o să am probleme mari
Ți-am explicat de 100000 ori, nu mai ascultat ai făcut totul că tine și rezultatul a fost doar ură pentru tine
Ai crezut că mă poți lega de tine cu forța, nu ai dat nici 2 bani pe lacrimile mele
Lasă azi le trag eu pe toate pentru simplul tau orgoliul de maimuță

Roaga-te sa nu mai dai vreo data ochii cu mine in viața asta, că nu o sa mai am milă

Îmi pare foarte rău pentru tot și regret și plătesc în fiecare zi și fiecare clipă și fiecare moment din viața mea da tu nici nu mă lași să-ți explic vii nervos așa tac tac tac și și mă zăpăcești pur și simplu mă zăpăcești și nu pot să zic nimic mă blochezi pentru că nu pot să înțeleg puțin măcar nimic nu mai știu ce să mai spun

Dar nu este așa tu nu înțelegi eu n-am intrat cu forța n-am făcut nimic cu forța Știam cum să mă comport niște Nimic pur și simplu nu mai știu cum să-ți explic să-ți să mă exprim crezi că mie nu-mi păsa de la tine păi tu când plângeai și eu plângeam eu în fiecare zi plâng ca un copil după tine ca un copil mănâncă un copil mă uit la poze Da știi bine unde sunt acum știi bine cum e situația n-am făcut nimic din adins n-am pur și simplu a fost să fie pur și simplu nu mai știu cum să mă exprim crezi că mie nu-mi pasă bani pasă bal ți-am spus că te iubesc cu adevărat din tot sufletul meu și nu te iubesc mai mult ca mama și ca tata te iubesc mai mult ca oricine că absolut oricine

Iubesc mai mult ca mama și ca tată și ca oricine mai mult decât oricine îți poți închipui în viața asta prima oară mi se în tot nu știu cum să mă comport n-am simțit la nimeni ce simt la tine cu adevărat și mereu când încerc să-ți explic ceva mă blochezi pur simplu sunt trimit pur simplu mă blochez n-am știu ce-ți cum să mă comport nu știam pur și simplu nu știam

Nu ai nici o scuza in fața mea, ți-am spus sa nu faci așa, ți-am explicat de mai multe orii un lucru
Cum sa nu fiu nervoasă și supărata când tu ți-ai bătut joc
Când un om îți spune să îl lași dracu în pace, lasa-l in pace ce era greu de înțeles
In fine, nu merita sa îmi bat capul cu tine că dai dovadă de aceiași ignorată
Cică mă iubești da nu îți pasă dacă îmi faci râu

O să-mi fie frică niciodată să te iubesc absolut niciodată eu te iubesc pentru tot restul vieții mele din tot sufletul meu și inima mea urăște mă cat vrei eu am să te iubesc și mai mult ți-am spus că nu știu cum să mă comport mă blochezi sunt timidă în fața ta pur și simplu sunt praf în fața ta tu crezi că e o duc bine și că sunt bine eu plâng mai rău ca un copil în fiecare zi aici și mă uit la pozele cu tine

Este martor eu nu chiar nu mi-am bătut joc de tine înțelege că eu sunt un optimist sunt foarte de mii sunt un om care sunt închis în mine Și în fața ta eu sunt praf să mă blochezi ai văzut de atâtea ori nu știu cum să mă comport pentru prima oară în tot pentru mine n-am intrat nimic cu forța n-am făcut nimic cu forța Dumnezeu mi-e martor eu nu te mint cu absolut nimic știi foarte bine

Când vreau să-ți explic ceva ei foc faci așa și cum să mai vin eu cu ceva în fața ta cum să mă exprim în fața ta cu ceva cum să mai pot să mai spun ceva

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru UnDiavol):

Si care este diferenta intre iubire si obsesie, in acest caz? happy

Eu am greșit dar eu am făcut tot dar n-am făcut nimic cu intenție n-am făcut nimic cu intenție Dumnezeu mi-e martor la absolut tot și tu știi foarte bine Făcut nimic cu intenție mă cunoști știi cine sunt cu adevărat știi cum sunt în viața reală sunt foarte timid foarte închis în mine nu pot să mă exprim să mă deschid așa foarte bine știi bine cum sunt Eu în fiecare zi plâng după tine fiecare zi stau și mă uit la poze și plâng și vin aici și mă descarc eu nu fac nimic circ eu aicea mă descarc n-am cu ce să-i spun ce am pe suflet pe inimă vin aici mă descarc pur și simplu nu fac nimic ce nu încerci să demonstrezi absolut nimănui îți spun tot ce am pe suflet cea mică foarte mică parte Și când ies afară îmi pun mască să nu vadă lumea că plâng nici până la magazin nu pot să merg pe nimic absolut nimic

| mentholinks explică (pentru UnDiavol):

Cata drama, imi vine sa rad. Dar de ce ai facut-o pe Silent sa planga. Daca eram in ro iti rupeam capul.

| UnDiavol a răspuns (pentru mentholinks):

Eu plâng în fiecare zi mai rău ca un copil în fiecare zi omule știi ce înseamnă să plângi în fiecare zi ore întregi să n-ai somn să aștepți un semn un mesaj un ceva mic dacă este bine dacă se simte bine dacă e stresată dacă am mâncat ceva dacă e totu-n regulă și nu are nimic pe suflet eu plâng frate mai rău ca un copil după aia stau și mă uit la poze ore întregi nici afară nu pot să ies și când ies afară mă bufnește plânsul și când mă uit la cineva de pe stradă văd pur și simplu văd părul altcineva părul ei nu și nu știu cum să mă exprim sunt fete care poartă geaca pe care ea purta tu crezi că eu am așa un suflet de omule chiar o iubesc din tot sufletul meu și inima mea chiar o iubesc cu adevărat crede-mă și eu plâng mai rău ca un copilDupă ea

| UnDiavol a răspuns (pentru DoarBogdan):

Diferența e că nu știu care-i problema ta Te rog frumos lasă-mă în pace

DoarBogdan

Am inteles Andrei. Dar totusi... nu iti da de gandit putin la aceasta diferenta intre iubire si obsesie? thinking

Îmi pare foarte rău pentru tot și regret enorm de mult pentru tot și plătesc în fiecare zi absolut tot crede-mă dar e absolut pentru prima oară la tot pentru mine nu știam ce și cum să mă comport știi bine sunt eu sunt un om foarte timid sunt un om închis în mine nu știam ce și cum să mă comport n-am făcut nimic cu forța absolut nimic Dumnezeu mi-e martor la absolut tot la fiecare pas care-l făceam Absolut tot mereu când încerc să-ți explic ceva te enervezi așa și nu mai pot să zic nimic mai bine decât să intru și eu un conflict în asta că nu știu cum să mă exprim zic las așa expun după aia și atunci când văd că totul merge bine nu mai stau să mă exprim să-ți spun trecutul las așa în trecut totul nu mai aduci trecutul în față dar mereu când încerc să-ți explic ceva ei foc și nu pot să-ți explic pentru că văd că defaul absolut tot mereu când încerc să-ți explic ceva te enervezi așa și nu mai pot să zic nimic mai bine decât să intru și eu un conflict în asta că nu știu cum să mă exprim zic las așa expun după aia și atunci când văd că totul merge bine nu mai stau să mă exprim să-ți spun trecutul las așa în trecut totul nu mai aduci trecutul în față dar mereu când încerc să-ți explic ceva ei foc și nu pot să-ți explic pentru că văd că Ei foc știi bine că sunt foarte timid sunt un om foarte închis în mine și îți scriu și plâng eu chiar nu mai pot de dorul tău nu mai știu cum să fac să te văd să te aud un pic glasul tău eu și pe stradă când merg mă uit la la fața chipul băiatului care seamănă părul tău care înseamnă hainele tale ți-am spus și acum câteva zile că am văzut o fată care avea geaca ta eu chiar nu mai pot de dorul tău și plâng în fiecare zi și plătesc în fiecare zi dar nu știam ce și cum n-am făcut nimic cu intenție Bine asta știi foarte bine asta n-am făcut nimic cu intenție mă n-am făcut nimic chiar n-am făcut nimic cu intenție

Te rog foarte mult te rog frumos lasă-mă în pace crede-mă că sunt praf te rog foarte mult lasă-mă puțin în pace

| UnDiavol a răspuns (pentru UnDiavol):

La chipul fetelor care seamănă cu tine îmi cer scuze dar nu pot să mă exprim să Același timp

DoarBogdan

Da, dar daca ar fi sa fac o asociere cu toate cazurile de obsesie asemenatoare... par aceleasi simptome.

Deci inca odata, esti sigur ca asta nu este obsesie? thinking Adica nu te intreb pe tine... ca sigur o sa zici ca nu (si asta este un simptom happy )

E foarte rău pentru tot pentru absolut tot cu toate că știu că chiar n-am făcut cu nimic cu intenție îmi pare foarte rău pentru tot iartă-mă eu tot am să te iubesc pentru tot restul vieții mele din tot sufletul meu dar din tot sufletul meu din toată inima mea și am să vin să te văd chiar de mult să mă bați lasă să fiu bătut de tine nu-mi pasă măcar tu mă bați dar tot am să te iubesc la tine nu renunți pentru nimic te iubesc din tot sufletul meu și inima mea pentru tot restul vieții mele

Fie ca tine dați-i lu băiatul ăsta fund să mă lase în pace

DoarBogdan

Ok, multumesc happy

Deci toti ne-am pus de acord ca este vorba despre obsesie. Super big grin

Sincer din tot sufletul și toată inima îți spun plângând nici un om de pe pământul ăsta niciun om de pe fața pământului n-ar vrea să piardă Tot ce iubește tot ce are din tot sufletul și inima lui n-am făcut nimic cu intenție crede-mă știi bine cum sunt știi foarte bine eu te iubesc mai mult ca oricine te iubesc mai mult ca tata te iubesc mai mult ca mama te iubesc mai mult ca oricine ca absolut orice te iubesc mai mult decât propria existența mea întotdeauna ești pe primul loc mereu vei fi pe primul O să fiu în spatele orice s-ar întâmpla chiar nu am făcut mai nimic cu intenție chiar nu am făcut mereu încerc să-ți explic dar nu m-asculți Încerc să-ți explic mă blochezi în fața ta sunt timid sunt foarte timid în fața ta te iubesc enorm enorm enorm de mult te iubesc mai mult decât orice pe pământul ăsta și am să te iubesc pentru tot restul vieții mele tu cu cat o să mă urăști mai mult cu atât mai mult o să te iubesc dar crede-mă îți spun cu tot sinceritate și cu tot sufletul deschis și cu toată inima deschisă n-am făcut nimic cu intenție iartă-mă și îmi pare foarte rău te iubesc din tot sufletul meu și inima mea pentru tot restul vieții mine

Întrebări similare