| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce încă mai apar susținători ai comunismului și conservatori radicali la televizor? De exemplu acea stilista Dana Budeanu care crede ca sub 18 ani copiii nu ar trebui sa aibă telefon și de altfel am auzit ca și-a crescut copiii fără smartphone și obligandu-i sa învețe si sa stea numai cu nasul in carti! O grămadă se iau după ea și o susțin! Ei nu înțeleg ceva și anume ca s-au schimbat multe inclusiv copilăria și copiii de acum se plictisesc fără ecrane! Dar la noi televiziunea îi susține pe ea și pe Dan Puric care glorifica comunismul când copilul altceva nu făcea decât sa învețe, nu avea viața sociala mai deloc, era acasă pana la ora 20.00 seara etc! Oare de ce?

69 răspunsuri:
| EestiSodalane a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Mai inainte am zis ca nu consider ca scoala se face cum ar trebui. Deci automat spun ca nu sunt de acord si nu imi place cum se desfasoara invatamantul public in ziua de azi. Chiar de aia am zis ca asta e un motiv in plus sa nu stai pe telefon si sa te educi intr-un mod alternativ scolii

| IonelFlorianUrzica explică (pentru eliancodrut):

Nu sunt copil! Habar nu ai ce vorbești! Ai probleme! Tu sa taci! Eu cunosc foarte bine situația

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Un tocilar plictisitor

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Repet, esti limitat in gandire. Dacă in loc sa te odihnesti, stai noaptea la calculator si mă judeci.
Viata intotdeauna iti va aduce surprize, nu intotdeauna placute. Vei vedea că, la un moment dat, te vei lovi, si nu plăcut, de gândirea ta de acum.
Iti doresc succes in viață. Vei avea nevoie.

| darrio2007 a răspuns (pentru eliancodrut):

Cică nu e copil. Este mult mai rău dacă gândeste așa ca adult.
Lasă-l in pace, că nu ai cine discuta.

Iar tu îți vei tortura copiii panandu-i doar sa citească și sa facă probleme la matematica! Din cauza asta apare depresia și mai târziu sinuciderea

Copiii mei au deja un rost in viață fără să ii forțez să invețe.
Nu-mi stii varsta. La tine se pare că este depresia. Sinuciderea când?

E clar ca nu ai înțeles ce vreau sa spun! Presiunea pusa pe un copil sa învețe duce la depresie

Esti foarte ciudat. Deja mi-ai dat nefolositor la un raspuns caruia unui om normal i se pare folositor. Esti penibil!

Ai copii?

Când este o putoare din educatia primită, de acord.

Unii nu pot sa învețe si punct! Nu sunt leneși ei pur și simplu nu pot sa învețe! Ce comunist derapat ești

Nu dar eu nu îmi voi obliga copiii sa învețe! Atâta cât iau atâta este! Sa se distreze cât sunt tineri

Și tu nu ești? Tu habar nu ai ce vreau eu sa spun!

Explică.

Nu există nu poti. Nu vrei.

Exact ce spuneam! Un comunist obsedat! De asta se sinucid atâția copii! Bieții copii care au fost crescuți asa!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MeisterSchnitzel):

Cui îi place scoala? Numai oamenilor plictisitori care nu au ce face cu timpul lor liber

| IonelFlorianUrzica explică (pentru EestiSodalane):

Ești un om plictisitor pe bune! Te suporta oamenii?

Am 26 de ani! Eu gândesc bine! Am stat toată tinerețea pe internet și sunt bine acum chiar dacă nu am o memorie bună! Am făcut ce am vrut! Lăsați copiii sa facă ce vor

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

"Nu sunt leneși ei pur și simplu nu pot sa învețe!"
Avem un cuvânt pentru genul ăsta de oameni, știi și tu, nu?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MeisterSchnitzel):

Oameni cu dizabilități?

| EestiSodalane a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu sunt un om plictisitor și tocmai pentru ca traiesc in viata reala si nu pe telefon. In schimb cei care stau pe telefon toata ziua sunt cei mai antisociali si plictisitori oameni.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru EestiSodalane):

Nu stau doar pe telefon geniule, îmi petrec mult timp pe laptop

Oare de ce nu ai o memorie bună la 26 de ani?
Nu din cauză că ti-ai irosit tineretea pe net?

Habar n-ai ce este comunismul. Asa că nu vorbi. Nu cel care se explică pe internet. Cel trăit cu adevărat.
Acum ni se arată partea negativă a comunismului. Este adevărat dar au fost si multe lucruri bune.
Copiii se sinucid de prosti, ceva gen il invata oul pe gaina.

Ba știu ce este comunismul, oameni cu gândire militare ca tine care nu înțeleg cât de fragil este un copil! Cred ca a fost rău pentru copiii tai sa fie crescuți asa

Nu are nicio legătură, memoria bune e și din naștere! Îți irosești tinerețea invatand nonstop sa fi nu știu ce olimpic in loc sa te distrezi! Apoi devii un om plictisitor la fel ca tine

Vorbesti ca să nu adormi. Nu mă cunosti deloc.
Oricum nu ai intelesc nimic din tot ce ti-am raspuns pe aici.

Mda, tipic necunoscătorilor!
Au ajuns bine copiii mei, sa stii. Unul medic, altul profesor. Sa vad cum ajunge aia de pe net care vrea la Medicină pentru că maică-sa e medic dar a luat 5 la bac. Dar are pile la mă-sa.

Întrebări similare