| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce încă mai apar susținători ai comunismului și conservatori radicali la televizor? De exemplu acea stilista Dana Budeanu care crede ca sub 18 ani copiii nu ar trebui sa aibă telefon și de altfel am auzit ca și-a crescut copiii fără smartphone și obligandu-i sa învețe si sa stea numai cu nasul in carti! O grămadă se iau după ea și o susțin! Ei nu înțeleg ceva și anume ca s-au schimbat multe inclusiv copilăria și copiii de acum se plictisesc fără ecrane! Dar la noi televiziunea îi susține pe ea și pe Dan Puric care glorifica comunismul când copilul altceva nu făcea decât sa învețe, nu avea viața sociala mai deloc, era acasă pana la ora 20.00 seara etc! Oare de ce?

69 răspunsuri:
| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Ba am înțeles ceva, ca nu prea as vrea sa te cunosc in realitate la ce gândire de comunist ai

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Probabil i-ai chinuit mult și nu i-ai lăsat sa facă ce vor! Săracii copii chinuiți! Las-o in pace pe fata de Facebook care a spus asta, ea va deveni vlogger și va castiga de 100 de ori mai mult decât un medic! Oricum examenele la romana sunt inutile! La fel ca materia limba și literatura romana! Nu te ajuta deloc in viața! Oricum nu mai vorbesc cu tine ca nu pricepi absolut nimic și tot in gândirea ta depășită ești! Sa nu îmi dai mesaj înapoi

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

La 26 de ani ai tai ce ai realizat in viata?

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu, mă, le-a plăcut să invete, nu aveau aifoane, nu se machiau de la 12 ani si nu isi bagau fier in buric.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru IonelFlorianUrzica):

Lasa-i pe copii sa facă ce vor! E clar ca mi-ai dat ignor deoarece un comunist limitat ca tine nu e in stare sa gândească ca un om din secolul 21! Ești un 0

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Pentru că dânsa are o suspiciune (destul de întemeiată) că nu știi ce înseamnă acei termeni.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MeisterSchnitzel):

Tot un tocilar plictisitor ramai! Taci ca nu ma cunoști

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu te cunosc, dar după răspunsurile tale pot deduce un lucru sau două.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MeisterSchnitzel):

Ce anume? Spune-mi, nu te sfii ca pot și eu sa îți întorc replica

Întrebări similare