| Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

De ce oamenii sunt revoltati cand vad o postare pe Facebook cu "Voteaza DA" la referendum?
Nu sunt de acord ca virgula casatoria sa fie doar intre un barbat si o femeie? Sau care ar fi motivul?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca unul se declara Napoleon il internam in spital, daca un altul se declara femeie trebuie sa-l pupam in fund? De cand este lumea se stie ca este o boala, un comportament deviational. Mai nou la presiunea LGBT si cu ajutorul comunistilor s-a constatat ca este normal. Hai sa fim seriosi! Cat despre "tolerant", n-a zis nimeni sa-i impuscam. Mai citeste! http://bit.ly/2IFt8II

137 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.facebook.com/......9694445531 :))

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Ce tare e tanti pseudo-scriitoarealaughing)

Îți dai seama cât de inteligent trebuie să fii să compari ochelariștii cu homosexualii...laughing)))

| Seba2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Haha, o credeam mai inteligenta pe NOname.
Nu distinge valorile universale de cele relative....pacat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Seba2013):

Ochelariștii din toată țara ar trebui să se revolte la declarația asta!
cum au făcut asociațiile anti-nazism când a comparat Daea porcii cu evreii

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

E doar o analogie, nu trebuie s-o iei asa in serios. Si nu e scrisa de Petronela.

| Lioana a răspuns (pentru NOname):

M-ai dezamagit mult NOname. Te-ai schimbat mult de-a lungul anilor. Ai inceput cu veganismul, desconsiderandu-i pe toti cei care mancau carne si nu se hraneau ca tine. Ai continuat cu protectia animalelor si ai inceput sa pretuiesti mai mult viata lor decat decat viata umana. Vreau sa-ti spun ca degeaba ai mila de animale daca pe oameni ii calci in picioare.
Acum ce te mai frustreaza? Ca exista oameni care merg la referendum? care indraznesc sa nu-i asculte pe cei care-l boicoteaza? Oameni care mai cred in moralitate si in familia traditionala? Comparatia ta intre homosexuali si ochelaristi e o mare prostie. Un om inteligent nu ar rezona la asa ceva. Tu fiind ochelarista, repede te-ai simtit lezata.
Esti foarte rapida cu voturile. Ai dat urmarire la intrebare ca sa poti da voturi negative tuturor celor care sunt in tabara adversa? 22 voturi negative numai mie. In schimb ai dat voturi pozitive tuturor celor care nu merg la referendum indiferent ce aberatii scriu ei acolo. Iti dai seama ca asta inseamna obsesie?
Ai dat eronat celor care spun ca merg la vot. Cum sa fie eronat asa ceva? Probabil chiar merg. Citeste in DEX ce inseamna "eronat". Nu este egal cu dislike. Subiectul asta a trezit ceva rau in tine care da pe dinafara. Din pacate nu esti singura.
Imi va lipsi actrita Keira Knightley invartindu-se in lista mea de prieteni. Lizzy din Mândrie si Prejudecata e unul din personajele mele preferate dar nu ti se potriveste imaginea ei. Esti doar o fata frustrata care isi varsa mania pe oricine nu e pe aceeasi lungime de unda cu ea. Pa NOname!

NOname
| NOname a răspuns:

Lioana, te frustrezi, că îți sunt votate niște banale răspunsuri pe un site oarecare, dar te duci să votezi în mod oficial, ca drepturile unor oameni discriminați să fie și mai îngrădite și, din partea ta, e perfect ok. Un dublu standard cât Catedrala "Mântuirii Neamului". Și tot tu vorbești de moralitate și de călcatul oamenilor în picioare... "Subiectul asta a trezit ceva rau in tine care da pe dinafara", doar ți se semnala finuț. Și înțeleg că acum trăiești o tragedie, căci gluma asta de referendum n-a trecut și ura, homofobia ta n-au dat roade, dar niciodată nu e prea târziu să meditezi puțin și să te trezești la realitate. Hasta la vista, baby!

laughing dar drepturile animalelor și ale veganilor?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E o moda ca toata lumea sprijine LGBT.

| raz0000001 a răspuns (pentru Salontanul):

"moda"? Se numeste a gandi deschis + a fi tolerant cu ceilalti. Aoleu.

| Dalmore a răspuns (pentru Salontanul):

Homosexual nu = transexual. Confunzi termenii.

| Salontanul a răspuns (pentru Dalmore):

Eu m-am referit la toti din lumea LGBT si am dat un exemplu.

Unii sunt frustrati, altii chiar au probleme mentale in privinta asta si vor sa isi schimbe sexul.

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Pisicile nu voteaza stau acasa si vanseaza sobolani, primul e dragnea

| Dalmore a răspuns (pentru RAY):

Pisicile stau acasa și își iau ignor de la Salontanul doar dacă sufla puțin înspre el, săracu, de ce e așa sensibil? sad

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Soareci sunt sensibili

| Mariaavrmaiancu a răspuns (pentru RAY):

"Soareci sunt sensibili" sau "soarecii"?

| Mariaavrmaiancu a răspuns (pentru Dalmore):

Salontanul are dreptate doar ca unii merg in trendul vremii. In rest se dau crestini si oameni buni.

| Salontanul a răspuns (pentru raz0000001):

Sunt idioti. Se dau crestini dar vor sa se puna bine si cu dracu'. M-am lamurit ce neam suntem! Eu sunt mai batran. Am trait si am vazut evenimente in care toti (peste 600 de oameni) au fugit ca lasii si am ramas trei singuri, singurei. Daca-i intrebi pe RAY si pe uBaby 100% ca vor spune ca sunt crestini. Nu se baga nimeni in viata LGBT. E treaba lor ce fac acasa dar in viata publica sa se abtina si sa ne lase in Dumnezeul nostru. In toata lumea au cerut drepturi cum le au ceilalti. Apoi au vrut mai mult si mai mult. Sa mergi pe strada despuiat si sa spui ca esti fiul lui Dumnezeu! Sa mai si vrei sa educi copii! Doamne fereste!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

în public oricum pot face ce vor, în aceeași limită cu heterosexualii, că referendumul ăsta n-are treabă cu așa ceva

| RAY a răspuns (pentru Mariaavrmaiancu):

Am impresia ca uni din voi nu sunteti capabili sa faceti diferenta intre ironie si seriozitate

| Mariaavrmaiancu a răspuns (pentru RAY):

E! Cand este ironie pui intre ghilimele. Aci a fost obisnuinta.

Sa se abtina din? Daca se saruta si se tin de mana, cum fac si ceilalti, personal nu ar trebui sa ne afecteze. Chiar daca esti gay sau straight, daca mergi pe strada dezbracat sau faci altele..atunci nu cred ca e cineva de acord. Atractia sexuala nu defineste personalitatea, caracterul si ce mai vrei tu al unui om.

| RAY a răspuns (pentru Mariaavrmaiancu):

In ro este o obisnuinta, daca nu esti ironic, inebunesti, esti terminat mintal

| Salontanul a răspuns (pentru raz0000001):

Daca unul se declara Napoleon il internam in spital, daca un altul se declara femeie trebuie sa-l pupam in fund? De cand este lumea se stie ca este o boala, un comportament deviational. Mai nou la presiunea LGBT si cu ajutorul comunistilor s-a constatat ca este normal. Hai sa fim seriosi! Cat despre "tolerant", n-a zis nimeni sa-i impuscam. Mai citeste! http://bit.ly/2IFt8II

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

@RAY Trebuie sa fii tare limitat intelectual ca sa spui ca traiesc din taxele tale. Eu am platit pentru pensia asta peste 30 de ani. Vezi? De asta se duce tara de rapa. Cei ca tine ajung sa conduca. Si daca nu-ti plac batranii sa dea Dumnezeu sa nu ajungi sa primesti pensie!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

Asta a băgat propaganda rezist în cap tinerilor gen RAY, ăia care cred tot ce citesc:
bătrânii iau pensia din mila lor, nu merită nimic. Ei, tineri, frumoși și liberi, sunt suprataxați ca să aibă boșorogii paraziți ce mânca, că ei n-au plătit zeci de ani taxe...rolling on the floor

Bula
| Bula a răspuns:

Citeste ATENT ce scrie pe buletinul de vot, poate iti vei da si tu seama!

| RAY a răspuns:

Salontanul sunt Ateu,daca esti batran nu inseamna nimic,inseamna ca traiesti din taxele mele,da din banii mei,asa ca nu vad de ce sa am respect fata de un om in varsta,respectul se castiga,dar asta spun si eu, lasa-i sa se casatoreasca civil, dar fara a adopta copii, fara sarutari in public, nu-mi place, nici din partea hetrosexualilor, asta faci acasa nu in fata mea

| RAY a răspuns:

Salontanul pensile se platesc din banii celor ce muncesc azi, si isi platesc taxele catre stat, nu sunt limitat asta e adevarul http://www.economica.net/......46940.html

| RAY a răspuns:

Acum 5 ore | Nevermore a răspuns (pentru Salontanul):
Asta a băgat propaganda rezist în cap tinerilor gen RAY, ăia care cred tot ce citesc:
bătrânii iau pensia din mila lor, nu merită nimic. Ei, tineri, frumoși și liberi, sunt suprataxați ca să aibă boșorogii paraziți ce mânca, că ei n-au plătit zeci de ani taxe

nu exagera, nici chiar asa, dar faza e ca muncesc doar cateva milioane iar restul trag din acei banii, pensionari nu stiu ce au muncit 30, 40 de ani ca tovarasi comunisti deveniti democrati peste noapte, spun ca era foamete, saracie si ca nu aveai ce munci si daca spuneai tatal nostru bagai ore la canal, aceasta ruptura a incercat-o basescu, intre bugetari vs privat, eu doar am spus ca respectul se castiga atat

| RAY a răspuns:

Salontanul de ce esti impotriva acestor persoane sa se casatoreasca civil?
imagineazati sa stai cu un om fata de care sa nu simti nimic ca asa isi impune societatea, ce naiba, adica alti sa imi spuna ce e normal?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă nu ai înțeles pana acum referendumul asta e pentru multe altele numai nu pentru familie. E o acțiune homofoba confiscata politic

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Eu mă duc mâine mai mult pentru că sunt anti taberei boicot, nu-mi pasă prea mult de referendum, înseamnă că-s homofob?

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, am zis mai sus ca sunt mai multe motive ale referendumului... in cazul rau, antipatii politice, oricum, scopul sustinerii familie traditionale nicio treaba cu referendumul asta

Dacă ziceau ăia de la Cioloș și de la USR să mergem la vot, poate nici nu mă duceam că nu-mi pasă fix deloc
și tu faci parte din ăia care boicotează tot pe antipatii politice, ''mașinăria de fraudare'', etc...deci las-o cu ''cazul rău''. laughing

Nu am zis nicaieri ca nu boicotez pe motive politice sau religioase

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar daca ziceau aia de la USR sa ma duc la vot, am cap pe umeri. E dreptul lor sa aiba pareri, chiar divergente de linia partidului, ca totusi nu e pesede la ei. Vezi cazul gigelului care si-a dat demisia din partid pentru ca sustine referendumul. Bravos lui - desi nu sunt de acord cu el - a demonstrat ca are coloana vertebrala. Sper sa nu il vad membru pesede peste o luna-doua, ca atunci o sa imi retrag spusele.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te doare undeva ca niste oameni care protestau democratic pentru nemultumirile lor au fost batuti si gazati? Pai de ce sa te doara daca tu te complaci in mizeria asta?

https://www.click.ro/......-plasament

http://www.ziare.com/......na-1430065

https://www.ziaruldeiasi.ro/......34142.html

Ia niste articole cu date despre copiii morti in orfelinate... sau si de astia te doare undeva?

suntserios
| suntserios a răspuns:

OAly... userache mic, daca tot imi dai eronat si nefolositor la toate raspunsurile ia vino si te si explica... corecteaza ma. Sau e doar frustrarea pierderii referendumului?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Care sunt consecintele alea?
Te rapit vreun homosexual azi dupa referendum?
Daca tu ai niste valori morale dupa care te ghidezi de ce ti e frica ca te vor schimba homosexualii? Atat de slaba e credinta ta?

| mihai69 a răspuns:

De fapt, răspunsul corect la întrebarea inițială a topicului ar fi fost asta:
Pentru că este ILEGAL să îndemni oamenii să voteze într-un fel sau altul (la mai puțin de 48 de ore de data efectivă a votului). Punct.

| Drimmero a răspuns:

Ipocrizie pe fata...cati dintre astia care sunt proud si pentru 'binele' omului sustin sau finanteaza ONG-uri in care sa ofere un trai decent oamenilor care nu au ce manca si nu au unde sta?

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Ai fost la vot?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Nu

| GabiDumitrescu a răspuns:

Motivul ar fi pentru ca intregul referendum e O PERDEA DE FUM! Votind da/nu la el, invalidind votul, simpla participare ii ajuta pe mizerabilii de la guvernare si pe godporatia ortodoxa, nu familia.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Care e mă nene perdeaua de fumlaughing))
Aaa, în loc de 4 ore pe zi Dragnea a fost înjurat 6-8 laughing) asta da perdea

Care perdea de fum? Pe 10 august, 200.000 de romani au fost gazati si batuti intr-un scenariu care se voia si cu morti, doar ca nu le-a iesit chiar conform planului. Dupa mai putin de o luna, mai toti discutam despre mizeria asta de referendum. Anul asta au fost 4 (PATRU) scumpiri la gaz. Ceva discutii? Benzina/motorina sunt cu vreo 50% mai scumpe ca anul trecut pe vremea asta. Ceva discutii? In orfelinate moare un copil la 5 zile. Ceva discutii? Nu, toti eram calare pe subiectul referendumului.

Păi și nu anchetează ministerul public, ce treabă am eu cu 10 august? Mă doare undeva
Să-mi dai și mie statistica cu copilul mort la 5 zile

Te doare undeva ca niste oameni care protestau democratic pentru nemultumirile lor au fost batuti si gazati? Pai de ce sa te doara daca tu te complaci in mizeria asta?

https://www.click.ro/......-plasament

http://www.ziare.com/......na-1430065

https://www.ziaruldeiasi.ro/......34142.html
Ia niste articole cu date despre copiii morti in orfelinate... sau si de astia te doare undeva?

Te simti mai bine ca ai votat acum? Ai rezolvat problemele tarii?

Nici n-am votat că n-avea sens să ies din casă la prezența aia.
Și dacă nu era referendum oricum nu rezolva nimeni probleme, despre ce vorbim?laughing)

Pai zilele trecute parca te duceai dintr un prinicpiu nu pentru rezultat, sa opui rezista USR ului... Ce s-a intamplat?

De ce să ies din casă, în frig, pentru USR...dar dacă mă duceam, ăsta era singurul motiv, chiar nu-mi pasă deloc că n-a fost validat))

Frig? Amuzant. Numai ca ieri au fost vreo 20 grade si o zi superba de toamna.
Practic ai niste principii doar pe net, in rest bagare de pl

Concret: nu mi-a păsat deloc, am mai spus astalaughing), dacă știam că se face cvorum, mă duceam, sau poate ziceam ''lasă că se face''. Am principii pe net?laughing puteam să spun că m-am dus, nu cred că-mi cereai poza cu CI.
și oricum: reglementările CEDO pe tema asta sunt foarte clare, indiferent dacă trecea tot trebuia să se dea legea parteneriatului civil, dacă nu a trecut, tot trebuie să se dea legea aia fiindcă mă îndoiesc că ia cineva în calcul legalizarea căsătoriilor, deci...ce dracu îmi păsa mie de referendumul ăsta?laughing) pot doar să spun că îmi e mega scârba și rusine că sunt conațional cu ființele alea inferioare care au crezut că se votează legile justiției și care în 2018 nu au fost în stare să înțeleagă ce se votează de fapt. Și ăstia nu sunt ăia de la țară care n-au acces la internet, sunt fix ăia care se informează de pe Facebook.
Dintre cei cu care am discutat și care susțineau boicotu, aproae niciunul nu îl susținea pentru că era pro-occident, pro LGBT, tuturor le era frică că votează altceva, că ''da'' înseamnă legalizarea căsătoriilor, că îl ajută pe Dragnea să-și dea amnistie, că va fi abrogată Constituțîa, deci ce titrează acum presa e o mare mizerie, românii, majoritatea lor, n-au boicotat din rațiuni anti-biserică, sau pentru că sunt toleranți, ci pentru că, pur și simplu, nu au știut ce se votează.
Și sunt convins că și ăia 6% cu ''nu'' sunt tot anti-LGBT dar au crezut că sunt contra legalizare, cred că ai văzut și tu valul de întrebări și de aici, cât și valul de dezinformare de pe Facebook.

Aaa, uite o perdea de fum: Iohannis de joi încalcă Constituția nepromulgând legea 303/2004, noul statul al magistraților și nimeni n-a zis nimic, văd că nici presa nu și-a adus aminte până acum și e luni seară.

| Frank51 a răspuns:

Ideea e ca suntem diferiti, de asta avem referendum, ca altfel se trezea unu din guvern si punea legea direct, fara sa ne intrebe.

| Lioana a răspuns:

Oamenii s-au obisnuit sa protesteze la orice. Nici eu nu inteleg care e motivul pentru care sunt atat de indignati unii, de parca le-ar taia cineva macaroana. Practic nu se schimba nimic. E doar o corectie de exprimare.

| suntserios a răspuns (pentru Lioana):

Nu e nicio corecție, e un exercițiu gratuit de ura și discriminare și confiscare politica

| Lioana a răspuns (pentru suntserios):

Hei explica-mi si mie unde e ura si discriminarea aici? Cu confiscarea nici atat nu stiu la ce te referi.

Unde e ura? E sentimentul ala pe care il simti tu fata de homosexuali din cauza caruia arde dorinta in tine sa le.mai interzici odata sa se casatoreasca desi nu au voie. Dar ii urasti asa mult ca vrei sa te asiguri.

Confiscat politic? Chiar nu iti dai seamana cate eforturi face psd ca referendumul sa iasa? Cum isi exerseaza masinaria de fraudare pentru urmatoarele alegeri, cum vor castiga capital de imagine daca trece referendumul? Aaa, da, tu esti inca plin de ura fata de gay sa vezi si alte urmari ale circului asta

Heiii nu-mi acorda tu mie sentimente pe care nu le am. Practic eu n-am nimic cu ei dar tot scandalul asta impotriva referendumului, sabotajul asta pentru o simpla corectie de exprimare, toate eforturile astea de a opri oamenii sa mearga la vot ma fac sa am. Ma fac sa cred ca ei chiar vor ceea ce nu le acorda Constitutia ceea ce ar fi foarte gresit. Nu e destul ca sunt imorali dar vor sa si legalizeze asta. Ce urmeaza? Zoofilii sa primeasca dreptul sa se casatoreasca cu un animal? Sa nu uitam cine suntem si care e menirea noastra. Sa nu uitam ce e bine si sanatos si sa nu promovam perversiuni si tendinte imorale, daunatoare mintii si trupului. Sa nu uitam ca avem copii pe care trebuie sa-i crestem intr-un mediu sanatos fara influente daunatoare.

Eee, uite ca ai scos ura din tine.

| raz0000001 a răspuns (pentru Lioana):

Nu mai implicati zoofilia si pedofilia cand vorbiti de homosexuali. Aici vorbim de relatiile dintre OAMENI. Ce ti se pare rau intre 2 oameni care se iubesc? Esti indoctrinata si aia e. "influente daunatoare", dar cand vine tatal beat din "familia traditionala" si isi bate copii si nevasta? Ohhh, foarte frumos! Raman cu traume pe viata saracii..Perversiuni? Ce ma? Ca se tin de mana? Du-te tu afara sa vezi cum se ling astia straight pe strada si nu promovati perversiunile. Avand in vedere ca 2 oameni vor sa adope un copil, cred ca si-l doresc foarte mult si vor avea destula grija de el si il vor educa cum trebuie, intr-un mediu "sanatos".
Nu te mai baga in treaba altora daca nu te afecteaza direct cu ceva.

| Dalmore a răspuns (pentru raz0000001):

Îți pierzi timpul cu ea sad

| supadeceapa a răspuns (pentru Lioana):

Femeie, tu ai auzit de discernamant si consens? Trebuie sa fii incult sinistru sa pui egalul intre homosexual si pedofili/zoofili.

| Lioana a răspuns (pentru supadeceapa):

Sinistru e mai degraba faptul ca sunt atatia aparatori ai homosexualilor desi nu i-a atacat nimeni cu nimic. Imi pareai fata desteapta pana acum dar ai dat cu bata in balta.

Si tu pareai mai deschisa la minte. Ai Facebook? Ai YouTube? Unde-i vorba de gay, se aduna lumea cu furci si topoare, eu atata ura nu am mai vazut de la Colectiv. Injuraturi, amenintari cu moartea, cum naiba nu i-a atacat nimeni cu nimic? laughing
Ti-as da un comentariu scris de unul de-al vostru, dar mi-as lua ban permanent pe TPU la cat e de vulgar.

Vor sa fie acceptați, daca ne-am vedea toți de treabă noastră și ne-am accepta unii pe alții, nu ar mai fii atâta tam tam. Și există destule cazuri in care daca te exteriorizezi in public se ajunge măcar la violență verbală.

Nu pune nici tu egal intre toti cei care sustin familia. Eu ma refeream la comentariile mele ca de ele v-ati legat. Nu-mi asum faptele si vorbele altora.
Daca a fi deschisa la minte inseamna sa sustii homosexualitatea atunci accept sa fiu numita inchisa la minte. Sunt chiar mandra de asta.

Prostul nu e prost destul... big grin stii continuarea.

| Dalmore a răspuns (pentru Lioana):

Normal că se pune semnul egal între voi, dacă veniți toți cu aceleași,, argumente'' care pot fi demontate atât de ușor.

| Lioana a răspuns (pentru Dalmore):

Ar trebui sa stie toata lumea ce e bine si ce nu si fara argumente. Dar oitele nu stiu.
https://www.facebook.com/......malink.php

"Un popor imoral e fizic nesănătos sau degenerat." (Mihai Eminescu)

Tu decizi ce-i bine și ce-i rău? Împreună cu prietenul tău imaginar? Oița ești tu, nu? E amuzant că voi vă credeți cel mai puțin manipulați. Tocmai voi.

Credeam ca e evident ca voi aparatorii homosexualilor sunteti oitele. Iar lupul, periculosul lup nu sunt homosexualii ci imoralitatea care va trage in jos atat pe voi cat si societatea. Eu vreau sa cred ca sunt cel care striga "lupul" dar stiu ca nu am sanse sa va conving de ceva.

Draga mea, eu sunt lesbiana, iar pana acum ai avut o parere buna despre mine din ce ai spus mai sus big grin. Brusc, sunt o depravata. De parca asta mi-ar afecta personalitatea.

Rau e sa faci copii pe care nu ii ingrijesti, sa manipulezi, sa abuzezi, sa dai in cap, sa furi, zi-mi tu mie:
Ce rau am facut eu? Si cui? big grin
Eu doar iubesc o persoana ca si mine, iar sexul e abia pe locul 2. Dar oitele nu inteleg asta, pentru ca nu stiu nimic despre noi. Vorbiti din ce va imaginati voi ca inseamna si atat, iar imaginatia voastra e limitata.

Ati citit voi intr-o carte de povesti si stiti. laughing

Cum spuneam, prostul nu e prost destul...
daca nu e si fudul.

Lasa-l pe Eminescu, au fost scriitori gay mai relevanti decat el big grin
https://hyperliteratura.ro/scriitori-gay-care-au-schimbat-literatura/

Într-o țară în care corupția e la putere, toate sistemele sunt praf, suntem pe primul loc la numărul de adolescente însărcinate și campanii anti-violență în familie, da, homosexualii sunt ăia imorali, care trag societatea în jos. laughing))

Mersi, mi-am luat porția de râs pentru o săptămână. Aștept să termin criza de râs ca să pot să plâng. Acum chiar pot să zic că le-am auzit pe toate și că trăiesc printre imbecili laughing.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Lioana):

O simpla corectie de exprimare care costa 40 de milioane de euro. Mai, la de-astea cred ca nici elvetienii nu se arunca. Anul asta s-a scumpit gazul de 4 ori. DE PATRU ORI! Avem o vita platita cu 2300 EUR bani publici la conducerea unei edituri care a tiparit gresit 3 manuale scolare. PE BANII NOSTRI! Avem un condamnat penal care trage sforile primului ministru PE FATA. Avem niste parlamentari europeni care mint de ingheata apele. PM la fel, ca s-a vazut ce au dat astia cu ea de pamint. Iar problema noastra e acum o CORECTIE DE EXPRIMARE. Sa puna si rasa neaparat, ca mai miine ne trezim ca vin martienii si vor dreptul sa se casatoreasca si sa adopte copii de-ai nostri! "Mediu sanatos fara influente daunatoare" spuse ea, dupa care se urca in masina de 1500 EUR adusa din Germania de unul care face evaziune fisala si se duce 300 de metri pana la magazin sa isi ia un pachet de tigari.

| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Unde dracu i-a atacat cineva în România, cu excepția organizației cu scop declarat de a-i ataca?
Că sunt și mulți...laughing

Toate manualele școlare din care am învățat în cei 12 ani de școală aveau greșeli, unele erau pline, dar nu le lua nimeni la puricat.

N-ai fost atenta. Am spus ca imoralitatea e lupul si va trage societatea in jos. Aici nu intra numai homosexualii, ci si zoofilii, pedofilii, preacurvarii, si toate cazurile mentionate de tine.

| HazelEyes77 a răspuns (pentru raz0000001):

Un raspuns de bun simt, coerent si care reflecta realitatea. Ai mare dreptate. Te felicit!

| HazelEyes77 a răspuns (pentru supadeceapa):

Chiar nu trebuie sa dai explicatii nimanui sa ti faci nervi degeaba. La cat sunt unii de indoctrinati si inviersunati impotriva comunitatii LGBT nu conteaza cate argumente ai aduce sa demonstrezi ca lucrurile stau altfel decat le vad ei. E o risipa de energie crede ma. Atata timp cat iubesti si esti fericit cand ai pe cineva langa tine pe care te poti baza si mai ales cand esti impacat cu tine insuti pe deplin chiar nu mai conteaza parerile celorlalti. Be proud of you no matter what!

| Lioana a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Si ai impresia ca daca nu mergi la vot nu vor mai fi cheltuiti acei bani? Va fi mai bine daca banii vor fi risipiti in zadar si corectia nu va fi facuta?

| supadeceapa a răspuns (pentru HazelEyes77):

Ai dreptate.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Lioana):

Oh, da, e EXTREM DE BINE. Acum stim ca mizerabilii din bor se pot baza pe doar vreo 20% din populatie pentru a ii duce de nas ca pe oi, ca tot erai cu povestea aia de mai sus. Ai masina scumpa, bravos. Urca-te in ea si mergi la manastirea preferata si baga acatiste fara numar, a sosit ANUL FIAREI! Gata, end game, Sodoma si Gomora ne asteapta! sau nu, pentru ca nimic nu se schimba pentru cei gay odata cu invalidarea referendumului. Chiar nimic.

Una e "greseli mici" si alta e varza. Plus ca atunci nu aveau aia de la edituri salarii de parlamentar. Si ideea e ca la astfel de salarii nu ai voie sa scoti nimic imperfect.

Eee uite cata turma de oi a fost pana la urma... asa de mare ca BOR si CPF se ascunde de rusine acum, au reusit sa scoata la vor doar niste habotnici si niste batrani care nu vor sti restul zilele pe care il mai au ce au votat...

| Lioana a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Tu si toti cei care ati boicotat referendumul nu intelegeti de fapt un lucru. Constitutia asa cum e ea formulata permite casatoriile intre gay. Cel care o interzice este Codul Civil. Dar Codul Civil poate fi modificat oricand fara votul populatiei. Voi toti care n-ati votat veti fi raspunzatori daca se va intampla asta.

De ce ai impresia ca asa de multi sunt speriati ca tine ca se vor putea casatori gay ii?

Părerea mea despre 10 august am mai zis-o. MP să-și facă treabă, să decidă tribunalul militar, e timp.
Dar vrea să spună tipul ăla de mai sus că discuta cineva despre copiii din orfelinate dacă nu era referendum? Bine, nu eram la curent cu situația, dar nimeni nu dă 2 bani pe ei, până și articolele sunt din 2016, că n-a mai vorbit nimeni de atunci despre asta.

Speriati nu sunt multi. Doar 20% din populatie. Dar problema se pune cu cei care nu sunt speriati si care vor vedea consecintele prea tarziu.

Care sunt consecintele alea?
Te rapit vreun homosexual azi dupa referendum?

Daca tu ai niste valori morale dupa care te ghidezi de ce ti e frica ca te vor schimba homosexualii? Atat de slaba e credinta ta?

Nu mi-e frica de influenta asupra mea. Eu sunt matura. Stiu cine sunt si mi-am ales deja drumul.
Mi-e teama de influenta lor asupra copiilor. Nu numai a copiilor adoptati de ei ci a tuturor copiilor.
Pana acum copiii au crescut cu ideea ca atunci cand vor creste mari se vor casatori cu o persoana de sex opus. Homosexualitatea nu era o varianta. Era doar o ciudățenie vazuta in filme.
Ei bine filmele i-au influențat pe romani, de au ajuns sa se infiltreze si la noi aceste tendințe. Asa au inceput sa se intrebe unii daca nu cumva sunt si ei asa.
Cum va fi cand copiii vor vedea ca homosexualitatea e ceva normal si firesc, ca e ceva legal si ca e o alternativa la heterosexualitate? Cum va fi atunci cand ei vor trebui sa decida ce vor ei sa fie? Iti spun eu: va creste enorm numarul de homosexuali. Oameni care ar fi putut fi normali din cauza influentelor ar lua-o pe cai gresite.
Tu ai vrea sa traiesti intr-o societate in care la tot pasul dai de homosexuali? Acum poate ca sunt o raritate. Eu personal nu cunosc nici un homosexual si poate ca mi s-ar parea interesant daca as cunoaste unul. Dar fenomenul se poate extinde, ca o plaga asupra societății in care traim.
Cum te-ai simti daca ai afla ca fata pe care o placi e lesbiana? Sau ca toate fetele din grupul tau sunt asa?
Dar daca ai avea un copil, i-ai spune ca e ok sa devina homosexual daca asa vrea?
Stii ca deja exista manuale de romana care contin texte in care se subliniaza ideea ca se poate sa-ti schimbi sexul daca vrei? Ca nu e rentabil sa fii fata si ca mai bine te transformi in baiat?

Of of of, când sa o pricepeți ca homosexualitate nu apare peste noapte și nu se învață? Iar tu dacă ai niște valori morale bune le poți trimite mai departe copilului tău și sa aleagă valorile tale. E penibila frica asta de homosexuali de zici ca umbla și va dau cu parul în cap

''Tu ai vrea sa traiesti intr-o societate in care la tot pasul dai de homosexuali? ''

Tu ai iesit vreodata din tara? laughing

Ca tot a fost comentata fraza asta a ta "Tu ai vrea sa traiesti intr-o societate in care la tot pasul dai de homosexuali"

Am fost de nenumarate ori in Amsterdam, cred ca de vreo 5 ori. Olanda e probabil cea mai permisiva tara in ceea ce priveste homosexualitatea. Stii cati homosexuali am vazut sarutandu se pe strazile Amsterdamului? Fix zero. Poate am vazut vreo 2 cupluri tinandu se de mana, niciunul sarutandu se. Stii ce natalitate are Olanda? Peste 10% mult mai mult decat orice tara homofoba din Europa. Ca sa vezi...

| Lioana a răspuns:

Asta vezi tu. Pacat ca vezi doar ura in jurul tau. Nu e ura. Referendumul nici macar nu are legatura cu homosexualii. Nu se face nici o referire la ei. Nu stiu de ce se simt lezati. Practic nu li se taie nimic.
Asa le place lor, sa faca pe victimele.

Se face foarte bine, "casatoria dintre un barbat si femeie", clar li se taie un drept. "apara copiii romaniei", un fel de jingnire indirecta, cum ca homosexualii ar fi nistre monstri rapitori si traumatizatori de copiii.

| Lioana a răspuns (pentru raz0000001):

Nu inteleg de ce va plangeti atat. Nu se schimba nimic prin referendumul asta, iar protejatii tai nu sunt atinsi cu nimic. Faceti scandal din nimic.
Eu zic sa-ti vezi de scoala si sa lasi votul pe seama celor mari, liceanule.

Unii oameni mari sunt mai proști ca unii liceeni. Ne plângem, că ne aduce aminte de cat de penibilă și plină de prostie e țara asta, e trist. Referendumul e oricum făcut cu alt scop. Așteptam niste contra argumente, probabil ai rămas fără.

| Lioana a răspuns:

Am iesit de mai multe ori din tara dar tot mai bine mi-e in tara mea.
Ce legatura are intrebarea mea cu asta? Nu am spus ca vreau o tara ca afara. Sa luam ce e bun de la ceilalti, nu totul. Dar nu are rost sa-ti spun tie asta pentru ca te simti lezata.
Spune, tu chiar ai vrea sa te casatoresti cu iubita ta?

| Lioana a răspuns:

Pai vezi? Atunci de ce te plangi ca nu se pot casatori homosexualii?
Venind din partea ta, jignirile tale ma lasa rece. Te simti ranita si vrei vrei sa ranesti inapoi.
Zici ca tu esti informata si logica? Atunci de ce esti ceea ce esti? La asta duce logica ta si informatia primita in Anglia? Si apoi te miri ca nu vreau astfel de fenomene in Romania. Nu te simti ranita! Esti doar victima societatii "evoluate" in care ai trait. Problema mea e cu fenomenul in sine nu cu persoanele care il adoptă.
Nu mai fii asa curioasa ce spun eu copilului meu. Asa ceva nu se explica pentru ca e normal pentru un copil sa-si vada parintii dormind impreuna. In ceea ce priveste sexul, nici un cuplu normal nu face asta in fata copiilor.

Vai morții tăi.

M-ai convins, esti o pierdere de timp si nu meriti nimic laughing))))

Tu, tuto, copilul stie ca parintii lui dorm impreuna in CAMERA fara sa-i zica cineva, doamne fereste, tu esti ok la cap? Ai o parere atat de proasta despre copiii tai?

Uite-ți diagnosticul, fă ceva frumos cu el
Https://ro.wikipedia.org/wiki/Analfabetism_funcțional

D-ra lesbiana, consumatoare de supa de ceapa, cu limbajul acesta de mahala nu-ti arati inteligenta ci altceva.
Daca asa vrei tu sa convingi oamenii sa te accepte, jignindu-i si considerandu-te superioara lor, nu ai nici o șansă.
Nu am fost niciodata homofobă până la referendumul acesta. Acum mi-am dat seama de ce sunteți in stare. Credeam că va vedeti de viata voastra si atat. Dar nu. Voi vreti sa aratati ca ceea ce faceti e absolut normal, vreti drepturi care n-ar trebui sa existe intr-o tara civilizata, mintiti oamenii in toate felurile posibile ca sa nu meargă la vot, ba chiar va impuneti textele in manualele scolare. Nu ma refer neaparat la tine ci la categoria din care faci parte.
In ceea ce priveste diagnosticul tau, poti sa ți-l aplici linistita tie daca din "...e normal pentru un copil sa-si vada parintii dormind impreuna." tu intelegi ca copilul nu stie ca parintii dorm impreuna. Te citez: "Tu, tuto, copilul stie ca parintii lui dorm impreuna in CAMERA fara sa-i zica cineva, doamne fereste, tu esti ok la cap? "
Eh...si exprimarea lasa de dorit. Poate ma lamuresti ce inseamna "tuto" d-ra "inteligență întruchipată".

Crede-ma ca ti-am vorbit mai frumos decat meriti. Toata lumea injura, nu mai fi printesica pe norisor roz, iesi din bula, in lumea reala. Unde traiesti, intr-un varf de munte fara acces la civilizatie? Invata sa citesti. Citeste niste carti. Iesi din casa mai des. Si mai vorbim. Tuto. :*

TÚTĂ1, tute, s. f. (Pop.) Persoană care vorbește vrute și nevrute.

As avea o gramada de argumente si pentru rahaturile de mai sus, dar nu mai am rabdare cu tine. Am avut discutii cu homofobi in privat cu care am reusit sa schimb mai multe idei decat cu tine, esti singura care a reusit sa-mi dovedeasca ca o conversatie e inutila. Asa ca nu retrag nimic din ce am spus. Cea mai mahalagioaica sunt :*

Vorbire populara zici? laughing Vad că continui cu aceeasi atitudine. Invata sa respecti parerea celorlalti si nu mai comenta TU vrute si nevrute. Tu te-ai bagat in seama cu mine, nu eu. Ar fi bine sa nu-mi mai comentezi la raspunsuri daca nu ai rabdare (sau argumente).
Argumentele tale sunt mentalitatea din alte tari (care n-as spune ca e buna pentru societate) si cartile pe care crezi tu ca ar trebui sa le citesc, ca sunt inculta daca nu le citesc si pe care nici macar nu le-ai nominalizat cu autor si titlu. Nimic convingator pana aici. Nici nu exista argumente pentru acest subiect.
Serios, nu-mi mai raspunde la comentarii! Pa supadeceapa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

,,Atunci de ce te plangi ca nu se pot casatori homosexualii?''

Lioana, tu vrei sa adopti copii? Daca nu, atunci de ce sa fie legal pentru tine sa adopti copii? Ar trebui sa-ti luam dreptul asta. Asa suna intrebarea ta.

Ti-as face o lista, dar oricum nu te atingi de ele, ai alergie la cultura.

| supadeceapa a răspuns (pentru supadeceapa):

Uite ce concluzii paralele tragi tu dintr-o singura fraza sad apoi te superi ca iti zic ca suferi de analfabetism functional

| supadeceapa a răspuns (pentru supadeceapa):

Pa, Lioana, nu-mi plac babele oricum sad

| Lioana a răspuns:

Supadeceapa, daca homosexualitatea se numeste cultura la tine atunci ai deficiente grave in intelegerea notiunilor.

| Lioana a răspuns:

Caste (sau mai bine zis NOname), nu te baga ca musca in lapte ca nu vorbeam cu tine. Aici nu vorbim de luarea unui drept. Acel drept n-a existat niciodata si nici nu e normal sa existe.

| Lioana a răspuns:

Pa supadeceapa! Uita-ma! Nu mă mai băga atât de mult in seamă că nu sunt lesbi.
Daca ai de gand sa mai spui vreo rautate dupa asta nu-ti voi mai raspunde.

| Emma30555 a răspuns:

Pentru ca politica nu se discuta pe Facebook, pentru ca nu e frumos sa încerci sa influențezi oamenii dacă tu ai anumite îndoctrinari. Pentru ca nici ție nu ți ar conveni ca alții sa pune mesaje peste tot dacă tu nu ești de acord cu ele. Pentru ca cei mai mulți care pun mesaje de genul nu știu de fapt ca nu e bine și ca fiecare e liber sa facă ce vrea nu trebuie sa motivezi pe nimeni

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Emma30555):

Sa ii zici asta imbecilului de presedinte de la mine de la asociatie care a pus un **** de afis de-ala de la cpf in avizierul de jos din scara...

| PainTech a răspuns:

Problema ( cel putin asa cum o vad eu ) e ca referendumul e degeaba. Oricum homosexualii nu aveau voie sa se casatoreasca.
Problema cea mai mare e ca referendumul e pe banii nostri.

| mastadont a răspuns:

Majoritatea sunt indignați pentru că prin votul afirmativ se încalcă unele drepturi alienabile ale omului, dreptul la o familie și la o viață sexuală normală în principal, dar și dreptul la egalitate între cetățeni. Comunitatea LGBT se simte, pe drept, discriminate prin acest vot. Orice om cu puțin bun simț și care dă dovadă de toleranță față de semenii săi ar trebui să realizeze acest lucru.

| aXy99 a răspuns (pentru mastadont):

Casatoria a existat inainte aparitiei statului. Este o institutie creata de heterosexuali pentru heterosexuali.
Bun, si ce facem cu drepturile homosexalilor vei intreba? O lege a parteneriatului civil ar trebui sa rezolve aceasta problema.

| mastadont a răspuns (pentru aXy99):

O lege a parteneriatului civil ar fi foarte folositoare însă prin prezenta exprimare din constituție este, teoretic, posibilă și căsătoria între persoane de același sex, în constituție nu se specifică sexul persoanelor care încheie căsătoria doar că trebuie să fie doi soți.

Exista legi pentru detaliile de acest fel. Cauta in codul civil.
Dar lasand legile la o parte, cauta in DEX ce inseamna soti:
"SOȚ, soți, s. m. 1. Bărbat căsătorit considerat în raport cu soția lui; bărbat. ♦ (La pl.) Cele două persoane de sex opus unite prin căsătorie. "
E destul de clar, nu? laughing
Sa nu mai zic de decizia nr. 580/2016 a CCR care defineste sotii ca fiind de sexe diferite.

| mastadont a răspuns (pentru aXy99):

Si dacă s-ar căsători doi bărbați cum s-ar numi? nu tot soți? deci e cam neclară treaba. De acea decizie nu știam.

Tocmai asta e idee. Ca doi barbati nu se vor casatori laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru mastadont):

O să vezi curând când probabil prevederea din codul civil va fi declarată neconstituționalălaughing

| Yurisa a răspuns:

Pentru ca e propagandă jegoasă în spațiu public

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să-i spună cineva marelui jurist care mă are la block că CCR prin decizia invocată de el a avizat propunerea CPF ca fiind constituțională, nu s-a pronunțată pe prevederea din codul civil în raport cu Constituția în vigoare.
Tot axy ăsta vorbea de o posibilă OUG pe tema asta...rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i transmita cineva Lioanei ca nu am nicio treaba cu NOname si ca e normal sa primeasca voturi pe site laughing