Pro, da nici 2 cuvinte si 7 emoticoane. asa NU. Daca se folosesc cu moderatie, is ok.
Pro...nu ca nu ma pot abtine dar sunt mai in largul meu cand le folosesc!
Ce de moralisti pupindosisti p-aici, mie mi-e indiferent ca se folosesc sau nu, nu ma afecteaza cu nimic. Nu inteleg pe unii cu ce-i afecteaza niste chestii subiective, sau doar vor sa se afle si ei in treaba, in centrul atentiei, cum am zis mai sus...moralisti pupindosisti. Bacemi e primul.
Urat obicei la unii care la 2 cuv 1000 folosesc de emote-uri.
Si eu eram "dependent" de ele la un moment dat, da, sunt ok dar nu multe(1, 2 maxim/post)
Aceste emoticoane adauga putin din sentimentele mele noastre peste simplul scris, ne ajuta sa ne dam seama daca cineva e ironic nervos, etc. Ele sunt enervante doar cand nu sunt folosite adecvat sau cand sunt folosite excesiv.
PRO. Desi ar fi de preferinta sa nu exagereze. Mai zicea un tip de pe TPU cum ca maxim 3 ar fi destule. Are dreptate.
Asa cum am si promis, am fost impartiala, si de aceasta data nu am folosit dreptul meu de a alege raspunsul castigator, ci am lasat ca acesta sa se aleaga automat, in functie de numarul de voturi acordate. Majoritatea a decis. Multumesc tuturor celor, care deja si-au exprimat parerea! Astept si alte raspunsuri. Numai bine tuturor!
Pro nu ma deranjeaza ba ciar imi plac emoticoanele sunt super, nust dc normal nai voie. Oricum nimeni n-ar pune egzagerat. Ar fi pierdere de vreme.
PRO sunt folositoare sa exprimi ce simti cateodata dar nu in genul asta: (sall:X, ce mai faci , ma plictisesti -w)asta mai mult e prostie
Pro, dar nici exagerat de multe emoticoane pentru ca la un momentdat devin enervante
Eu sunt PRO. Ne ajută să ne exprimăm mai bine. Bineînțeles, să le folosim cu o anumită limită - adică nu un cuvânt și 100 de emoticoane.
De exemplu eu ador emoticonul "".
Îmi place la nebunie.
O seară frumoasă, și un 8 Martie fericit!
Nicoleta6 întreabă: