Este doar un zvon stupid pe cre lau inventat niste copii.Crd k acei copii nu o placeau pe pheoebe.
Sory mai de mult un haker a postat pe siteul personal a lu Miley cyrus ca e moarta si s-a dovedit ca a fost vie poate ca acelasi haker a postat ca Phobe, Cleire sau Cariba sunt moarte dar nu este adevarat sa nu crezi tot ce spun astia pe net ok? bye :-H
Nu cred ca a murit. am auzit asta si de cariba si de angus si de brittany dar eu nu cred ca sunt morti. asta nu stiu ca in wikipedia scrie ca phoebe amurit si am vazut ca fumeaza...
dar a zis cineva amurit in accident cineva zice ca a murit ca a fumit foarte mult... dar nu cred... si cred ca astai de aia ca toata lumea il place h20...
Bai sunteti tampiti? Mah cum sa moara din cauza gripei porcine? OOOfff lume... Of Doamne numai tembeli...pe aici.Nu e moarta nici Phoebe, nici Claire, si nici nu se drogheaza, in schimb fumeaza si care ar fi problema? offf...sunteti batuti in cap aia care cred ca au murit cele doua
Multi oameni scot vorbe de-aiurea.
Nu trebuie sa credeti tot ce auziti.
O fi adevarat, n-o fi adevarat, întai fiti siguri iar apoi da-ti o concluzie!
Sincer sa fiu eu nu cred ca a murit una dintre ele... în primul rand de ce sa moara? ca dor sunt tinere si au toata viata inainte si nu cred ca le vrea cineva raul(doar daca au facut ele ceva rau)!
Deci ma numesc ADI si asta a fost concluzia mea!(
MULTUMESC)