| Sory a întrebat:

Este adevarat ca a murit Claire Holt sau Phoebe Tonkin? Nu stiti ceva site-uri pe care as putea afla daca au murit sau daca este doar un zvon?

249 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit cad tragea clopotul in dunga aseara. da nu stiu pentru care din ei.eheeeiii.s-au dus si astia. e, mortii cu mortii vii cu viile. Dumnezeu sa-i ierte ...multi ani traiasca.

Janina
| Janina a răspuns:

Puiule, habar nu am cine sunt straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu sa o iertebig grin

| Diva a răspuns:

Nu a murit e doar un zvon

| nikolika a răspuns:

Este doar un zvon stupid pe cre lau inventat niste copii.Crd k acei copii nu o placeau pe pheoebe.

| nikolika a răspuns:

Ea nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar un zvon.

| ICanLoveYou a răspuns:

Sory mai de mult un haker a postat pe siteul personal a lu Miley cyrus ca e moarta si s-a dovedit ca a fost vie poate ca acelasi haker a postat ca Phobe, Cleire sau Cariba sunt moarte dar nu este adevarat sa nu crezi tot ce spun astia pe net ok? bye :-H

| jane_5414 a răspuns:

Este doar un zvon.

| victoria_8973 a răspuns:

Cred ca sunt doar niste prostii. eu am auzit ca si angus mclaren a murit laughing

| kikinoname a răspuns:

laughingnu e moartarolling on the floor

| Kokolina a răspuns:

Sory te asigur eu ca nu a murit nici Claire nici Phoebe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustyu,, dar sper sa nu fi murit claire holt ca e preferata mea! daca aflati ceva sa ma anuntati si pe mine. ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sory, dar eu cred ca toti care spuneti k phobe a murit sunteti niste fraieri, invidiosi si mincinosi voi doar ne faceti pe noi sa varsam lacrimi fara niciun rost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat ca claire holt are copil?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este murit niciunu eu am auzit ca brittany a murit dar nu este adevarat este o farsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca a murit. am auzit asta si de cariba si de angus si de brittany dar eu nu cred ca sunt morti. asta nu stiu ca in wikipedia scrie ca phoebe amurit si am vazut ca fumeaza...
dar a zis cineva amurit in accident cineva zice ca a murit ca a fumit foarte mult... dar nu cred... si cred ca astai de aia ca toata lumea il place h20...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. ezte un zvon!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca au murit am auzit doar ca pe phoebe tonkin a calcato masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu am murit nimeni laughing zvonuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai sunteti tampiti? Mah cum sa moara din cauza gripei porcine? OOOfff lume... Of Doamne numai tembeli...pe aici.Nu e moarta nici Phoebe, nici Claire, si nici nu se drogheaza, in schimb fumeaza si care ar fi problema? offf...sunteti batuti in cap aia care cred ca au murit cele doua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A renuntat la show si toti copii repede cred ca a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine eu stiu ca nu sunt moarte dar dc nu mai dau episoade noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e zvon a murit claire holt nu phoebe tonkin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claire holt a murit probabil ca m-am uitat you tube la sezonul trei de la h2o si phoebe tonkin era da claire holt nu era alta tipa se zvoneste ca in locul ei e o indiana da tipa aia arata normala si de loc din india asa ca probabil a murit claire holt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In revista BRAVO scria ca de fapt serialu are 40 de ani si,, Rikky" are 50 si ceva d ani, in fine ele sunt batrane si se pare ca phoebe a murit... da asta e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu sigur ca nu au murit fiindca filmeaza noua serie h2o dar banuiesc ca e adrevarat despre clairie ca am auzit ca nu mai apare in seria a-3-a

| marilus2009 a răspuns:

Acum ii apuca moarte pe toti...(glumesc nu e moarta)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba a murit clarie holt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi oameni scot vorbe de-aiurea.
Nu trebuie sa credeti tot ce auziti.
O fi adevarat, n-o fi adevarat, întai fiti siguri iar apoi da-ti o concluzie!
Sincer sa fiu eu nu cred ca a murit una dintre ele... în primul rand de ce sa moara? ca dor sunt tinere si au toata viata inainte si nu cred ca le vrea cineva raul(doar daca au facut ele ceva rau)!
Deci ma numesc ADI si asta a fost concluzia mea!(
MULTUMESC)