Am auzit zvonul cum ca a murit una dintre ele da nu cred ca sunt adevate.Nu e ciudat cum toate vedetele Americii mor? Mie mi se pare ciudat.Nu va speriati ca e doar un zivon eu am h5 lui Pohebe Tonkin si si id ei si tot intra pe mess si iti face pe paparatzzi fraieri si zice ca s-a saturat de ei.Nu e ciudat? Daca ea e moarta cum intra pe mess? Ciudaaaaaaaat.
Frate. mancati atata ***. mai lipseste sa ziceti ca a murit cariba heine si e de ajuns. treziti-va la realitate. ati luat-o razna cu totii? daca era sa moara vruna din ele spunea la stiri nu mai mancati atata ***
Nu un copil i-a spart pagina de Twiter a lui Britney Spears si a zis ca e moarta.Britney petrecea o zi linistita si politia ca e moarta.Cred ca acelasi copil (adolescent, adult ce o fi) sau chiar alti au zis ca Clarie si Phoebe sunt moarte.De Cariba nu s-a auzit nici un zvon ca ar fi moarta.
DOamne, nu a murit... e doar un zvon... intra si pe wikipedia si oriunde, dai cautare in engleza si nu gasesti nimic. E in viata, teafara si nevatamata