| Sory a întrebat:

Este adevarat ca a murit Claire Holt sau Phoebe Tonkin? Nu stiti ceva site-uri pe care as putea afla daca au murit sau daca este doar un zvon?

249 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit zvonul cum ca a murit una dintre ele da nu cred ca sunt adevate.Nu e ciudat cum toate vedetele Americii mor? Mie mi se pare ciudat.Nu va speriati ca e doar un zivon eu am h5 lui Pohebe Tonkin si si id ei si tot intra pe mess si iti face pe paparatzzi fraieri si zice ca s-a saturat de ei.Nu e ciudat? Daca ea e moarta cum intra pe mess? Ciudaaaaaaaat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut cum phoebe tonkin a baaut dintr-o sticla si cred ca era bere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a murit Cariba Heine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prosti Sory ema are un copil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...eu am vazut pe net ca a murit si phoebe si claire. o iubeam mult de tot! si nu stiu dar cred ca ar fi un zvon sau e adevarat? plzzz dati-mi si mie un raspuns sunt foarte confuzanu stiu ce sa mai cred... daca a murit, dumnezeu s-o ierte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu stiu nu stiu. n-am auzit nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar in h2o joaca indiana evans in locul lui claire holt. Dar poate ea s-a mutat din Australia ca acola se filmeaza h2o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este moarta pentru ca nu apare in episoadele noi.(Claire Hol)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este moarta pentru ca nu apare in episoadele noi.(Claire Hol)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este moarta pentru ca nu apare in episoadele noi.(Claire Holt)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu! se spune ca Clarie Holt si Phoebe Tonkin au murit intr-un accident de masina sau ca au murit din cauza ca se drogau si fumau! cred! eu nu prea cred...DAR...cine stie adevarul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vorbit cu claire holt si indiana evans este in spital, a fost calcata de o masina dar nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-au murit joaca in h20 vehci nou mai nou cu bela

| eobubu a răspuns:

Frate. mancati atata ***. mai lipseste sa ziceti ca a murit cariba heine si e de ajuns.winking treziti-va la realitate. ati luat-o razna cu totii? daca era sa moara vruna din ele spunea la stiri angry nu mai mancati atata ***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu auzi ai niste intrebaristupide!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un zvon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ...doar clarie holt a murit ...intr-un accident de motocicleta a fost calcata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A luat o supra doza de Heroina si a murit.Si Cleo lua droguri dar a fost la dezintoxicare si dupa moartea Emmei a aparut cea mai frumoasa adolescenta :X:X:X BELLA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti chiar proasta! cum poti crede asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba tampitilor n-o murit nici una din ele

| troy a răspuns:

Nu un copil i-a spart pagina de Twiter a lui Britney Spears si a zis ca e moarta.Britney petrecea o zi linistita si politia ca e moarta.Cred ca acelasi copil (adolescent, adult ce o fi) sau chiar alti au zis ca Clarie si Phoebe sunt moarte.De Cariba nu s-a auzit nici un zvon ca ar fi moarta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claire holt is dead

| abishaby a răspuns:

Este un zvon happy

| Razna a răspuns:

E doar un zvon. uita-te pe wikipedia

| Razna a răspuns:

DOamne, nu a murit... e doar un zvon... intra si pe wikipedia si oriunde, dai cautare in engleza si nu gasesti nimic. E in viata, teafara si nevatamata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un zvon e a e vie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nnu a a murit niciuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing ce ][_ (()) _][ arata mha pe undeva fraierelaughing