N-a murit nimeni! Phoebe apare in sezonul 3 si nu avea cum sa moara in 2008 asa cum zic unii, iar Claire nu apare pentru ca filmeaza pentru un film horror sau ceva in genu asta. In plus ea mai apare si in cateva episoase din sezonul 3 sau cel putin asa am auzit. Un lucru e cert:
NICI PHOEBE SI NICI CLAIRE NU AU MURIT!
Bai frate nu mai aberati atata nu a murit nimeni indiana evans(bella) a aparut ca trebuia sa fie trei si nu i-a luat locul emmei. Emma este in calatorie cu parintii ei o sa mai apara in cateva episoade in sezonul trei asa ca nu em oarta trebuia sa mai schimbe si ei un pic povestea nu credeti? deci nu amurit nimeni asa ca nu mai aberati atat. Nu credeti ca daca murea la inceputul serialului sau la sfarsit scriau acolo in memoriam claire holt? asa ca lasati-o balta ca nu a murit nimeni
Bai deci sunteti tampiti rau de tot{nu tu, sory, ci ceilalti, scuze e numai adevarul }CLAIRE HOLT NU ARE UN COPIL, SI NU A MURIT
IAR DESPRE CELELALTE DOUA, VII SI SANATOASE. Gosh, cum nu mai apare cineva in serial, gata, a murit. Aplecat pentru ca era ocupata cu un nou film: messengers 2. CALMATI-VA.
P. S.: scuzati-ma, mi-am iesit din fire cand am auzit chestia asta, este o actrita pe care o ador si am auzit multe astfel de zvonuri idioate...
Nu am murit Claire Holt... e doar un zvon. Crezi ca nu ar aparea la stiri si toata lumea ar vorbi despre ea? si apropo Claire Holt nu apare in sezonul 3 pentru ca nu stiu ce filmeaza dar nu este inlocuita de nimeni fetele descopera o alta sirena cu care se imprietenesc. Claire Holt zicea ca apare in sezonul 4