| Sory a întrebat:

Este adevarat ca a murit Claire Holt sau Phoebe Tonkin? Nu stiti ceva site-uri pe care as putea afla daca au murit sau daca este doar un zvon?

249 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit Claire Holt se pare ca a facut un accident.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clarie holt a murit DA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am auzit ca Claire Holt a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar un zvon aiurit pe care cineva(fara prea multa minte)la publicat! Amandoua sunt bine iar Phoebe urmeaza cursurile unei facultati si filmeaza pentru h2o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba prostilor...nu are cum sa moara in atatea feluri
inecata?
calcata?
drogata?

TREZIREA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh bine, am auzit ca a murit Claire Holt. sincer, imi pare raw pentru ca si eu ca si voi am fost fana eiwinking. Dar Dumnezeu sa o ierte [daca chiar a murit] si a fost un mOdel pth nOi tOtzshi. Sincer, inainte erau doar zvOnurih dar acum vedeti ca nici nu mai apare in serial Ma rog, asa am auzith. Nu va bazatzshi p asta Dar asa cred. Sa dea Dumnezeu sa nu fi patzshit nimic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate nu stiu ce sa cres

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste cum sa moara ati innebunit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit nimani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ele ni au murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca claire holt a murit atata stiu de aceea nu mai apare ema in film eu stiu ca doar ea a murit si nu phoebe tonkin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

died Phoebe Tonkin Claire Holt is not a friend of mine was at her funeral and it is true that the show was filmed 40 years ago because they were at a photo shoot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca claire holt a murit (emma)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu a murit niciuna dintre ele Phobe Tonkin este teafara si nevatamatade asta joaca in sezonul 3 din H2o, iar Claire Holt nu mai joaca in sezonul 3 din H2o pentru ca ar fi trebuit sa lase serialul pentru filmul horror Messengers 2: The Scarecrow. Uitativa si voi pe youtube la el ca e misto.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca a murit.Sunt doar niste zvonuri pentru reclama. Dar daca aflati ceva nou puteti sa imi ziceti pe id meu care este oana _96cl.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. in primul rand daca phobe tonkin ar fi murit de ce mai joaca in h2o, iar claire holt ieste invacanta impreuna cu iuubitul ei aangus mclaren.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate trebuie sa-ti spun ca Claire Holt a murit intr-un accident de masina in care erau si Phoebe Tonkin si Cariba Heine. Ele au avut doar niste lovituri, dar Claire a murit. Dumnezeu s-o ierte pe Claire.Este moarta.De ce crezi ca nu mai apare in seria 3 si au inlocuito pe ea cu Indiana Evans?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai laughing
Nu a murit nimeni. tongue
Ar fi dat undeva.la Tv. sau la sfarsitul episoadelor de la h2o"in memoriam."laughing
Clarie Hlot o sa apara.doar ca in sezonul 3 sau 4(nu stiu sigur )
Acum este plecata in jurul lumii cu familia sa. in h2o... iar in realitate face un film. calmati'va mai laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe asta s-o credeti voi ca nu a murit! am o prietena care are o prietena pe nume ema si era buna prietena cu clarie hotl! ea a avut un infart! si era trilullilu la cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tampita rau dc crezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da nu-l dau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu. Claire Holt a murit, deoarece a avut cancer la san, apoi a avut loc o operatie, apoi proasta s-a drogat si a murit.Asta este. Dar sa stii ca Phoebe Tonkin nu a murit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu doamnee cum va puteti inchipui ca e moarta phobe tonkin daca inca joaca in episoadele de la h20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca Claire a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare de ***. nu a murit niciunarolling on the floor ce intrebare. e o pr***ta si a spus asa ca sa nu o mai urmareasca paparatzii!