| Sory a întrebat:

Este adevarat ca a murit Claire Holt sau Phoebe Tonkin? Nu stiti ceva site-uri pe care as putea afla daca au murit sau daca este doar un zvon?

248 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing ce ][_ (()) _][ arata mha pe undeva fraierelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, a murit intr-un accident de masina sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este adevarat ca a murit Claire holt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phoebe Tonkin nu a murit... Astazi s-au postat episoade noi dar fara Claire Holt. Oare ce s-a intamplat cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clarie a murit inecata la filmari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zvon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa fi murit Claire pentru ca nu mai apare in sezonul 3 H2O, dar nu sunt sigura. ( de pe la prietene am auzit ca s-a imbolnavit de cancer si a murit, dar cum am mai zis : nu stiu sigur)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-a murit nimeni! Phoebe apare in sezonul 3 si nu avea cum sa moara in 2008 asa cum zic unii, iar Claire nu apare pentru ca filmeaza pentru un film horror sau ceva in genu asta. In plus ea mai apare si in cateva episoase din sezonul 3 sau cel putin asa am auzit. Un lucru e cert:
NICI PHOEBE SI NICI CLAIRE NU AU MURIT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit claire holt pentru.ca s-a inecat la filmari, asa ca au inlocuit-o cu indiana evans

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai frate nu mai aberati atata nu a murit nimeni indiana evans(bella) a aparut ca trebuia sa fie trei si nu i-a luat locul emmei. Emma este in calatorie cu parintii ei o sa mai apara in cateva episoade in sezonul trei asa ca nu em oarta trebuia sa mai schimbe si ei un pic povestea nu credeti? deci nu amurit nimeni asa ca nu mai aberati atat. Nu credeti ca daca murea la inceputul serialului sau la sfarsit scriau acolo in memoriam claire holt? asa ca lasati-o balta ca nu a murit nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar un zvon nu a murit nimeni.Numai ca, Claire Holt a plecat din filmul H2O si a aparut o alta fata,, Bella,,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clarie holt a murit nu phobe tonkin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti prosti nimeni na murit si nimeni nu are 50 si cewva de ani toate tariesc ca dor ar anunta pe yotube pe google la stiri undeva ma sunteti tare prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti prosti nimeni na murit si nimeni nu are 50 si cewva de ani toate tariesc ca dor ar anunta pe yotube pe google la stiri undeva ma sunteti tare prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe claire holt a calcat-o masina si Phoebe tonkin bea mult si fumeaza mult mie chiar imi place h2o si cica phoebe tonkin se prostitueaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rikki nu are 50 de ani daca vrei sa te convingi scrie pe google hi5 phoebe tonkin ca ea are 21 de ani si toate au 21 de ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da wa au murit citeste pe www.readstupids.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un zvon stupid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai deci sunteti tampiti rau de tot{nu tu, sory, ci ceilalti, scuze e numai adevarul big grin}CLAIRE HOLT NU ARE UN COPIL, SI NU A MURIT
IAR DESPRE CELELALTE DOUA, VII SI SANATOASE. Gosh, cum nu mai apare cineva in serial, gata, a murit. Aplecat pentru ca era ocupata cu un nou film: messengers 2. CALMATI-VA.
P. S.: scuzati-ma, mi-am iesit din fire cand am auzit chestia asta, este o actrita pe care o ador si am auzit multe astfel de zvonuri idioate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am murit Claire Holt... e doar un zvon. Crezi ca nu ar aparea la stiri si toata lumea ar vorbi despre ea? si apropo Claire Holt nu apare in sezonul 3 pentru ca nu stiu ce filmeaza dar nu este inlocuita de nimeni fetele descopera o alta sirena cu care se imprietenesc. Claire Holt zicea ca apare in sezonul 4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te si dormi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

daca nu a murit de ce nu e in sezonul 3?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un zvon chiar acum 1 saptamana am vb cu ele pe mes in engleza bine inteles claire este verisoara mea daca doriti pentru a vedeao veniti pe 03 iunie 2010 la constanta la universitatea adico-manego imprewna cu apa pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar un zvon neplacut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca a murit claire holt dar in serial spune ca s-a dus in Europa cu parinti ei dar in realitate nimeni nustie daca a murit sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E doar un zvon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit nici una claire holt s-a mutat din oras

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E doar un zvon.Stai linistit(a). Matusa mea este produca tor la h2o.