Paise spuneca claire holt(emma)are cancer si din cauza asta na mai jucat in h2o sezon 3 dar phoebe nu n-are nimic dar totusi se spune de claire dar unii spun ca a murit in vara lui 2010 din cauza ca a consumat alcool, tigari droguri si altele da de fapt e de cance si se crede sigur ca a murit
Doamneeeee sfinte,nu crede ce spun unii,e un zvon,doar atit,nimeni nu a murit,ce-i cu toata lumea, sa ticnit la cap ori ce? Phoebe Tonkin sau Claire Holt nu a murit, sa nu crezi prostiile care le spun altii!
Nu a murit nici una dintre ele, mai ales Claire Holt care filmeaza pentru,, Mean Girls 2"-2011 :
http://ro.wikipedia.org/wiki/Claire_Holt
Eu acum am vazut un film din 2010 in care joaca Claire Holt....deci nu a murit
Bhaaaa! Cei care spun ca phoebe tonkin sau claire holt sau amandoua au murit,suntheti niste thampiti! Cum sa moara? Ele is doar vii, de ce sa banuiti ca claire holt a murit? Shii ce daca claire nu mai apare in episoade, ea este doar obosita sa mai faca episoade si de asta o venit alta (Bella) sa o inlocuiasha! PAAA P.S. Daca spuneti ca va batheti jook(cei care cred ca au murit)...Sunteti terminati!(va dau report)
Claire Holt nu a murit... Stai calm. Ea in 2012 joaca in Vampire Diaries. Deci nu e moarta. Funda?
Nu a murit niciuna.Serialul a fost facut in anul 2006 nu cu 50 de ani in urma.Claire este nascuta pe 11 iunie 1988 si Phoebe pe 12 iulie 1989. Din anul 2011 Claire Holt joaca in serialul "Pretty little liars" si "The vampire diaries"iar Phoebe Tonkin in "The secret circle". Din fericire amandoua sunt OK.
E zvon, ea nu a jucat pentru ca a trebuit sa joace in alt film mai important, fundA
Nu a murit ma nimeni Claire Holt a renuntat pentru un film de groaza iar Phoebe Tonkin inca filmeaza pentru serial...
Ba nu va suparati sunteti prosti de bubuiti cei care spun ca clarie holt a murit ea nu mai joaca in h2o deoarece s-a mutat din oras si joaca pentru alte seriale si screiti in *** pe google clarie holt 2012! si va da de la prezentari de moda la fel ca phoebe tonkin *** maine poimine auzi ca a murit si google fratilor nu mai inventati
Phoebe nu a murit chiar a jucat in serialul The Secret Circle.iar Claire Holt joaca in The Vampire Diaries
Hei, deci phoebe tonkin urmeaza facultatea, iar claire filmeaza pentru sezonul 3 din the vampire diares...
Bai prostie de om cum sa moara Claire Holt si Phoebe Tonkim o murit familia ta gayule
Nu este adevarat! in schimb Phoebe Tonkin a jucat in mai multe filme si de Claire nu stiu prea multe, dar stiu sigur ca nu a murit deoarece am vazut un trailar cu h2o sezonul 4 in care apare si Emma si va fi difuzat in ianuarie 2013 in Australia
Nu a murit niciuna deoarece Phoebe Tonkin a jucat in The Secret Circle si va juca in noul sezon din The Vampires Diares care va aparea in octombrie 2012 si Claire la fel si ea joaca in The Vampires Diares
Claire Holt nu a murit. Ea e actrita din TVD : Rebecca, sora lui Klaus. Phoebe Tonkin nu stiu
Da este adevarat.a mancat-o monstri! voi sunteti prosti? normal ca nu a murit...
adelina682 întreabă: