| Sory a întrebat:

Este adevarat ca a murit Claire Holt sau Phoebe Tonkin? Nu stiti ceva site-uri pe care as putea afla daca au murit sau daca este doar un zvon?

249 răspunsuri:
| ContCuIntrebariCiudate a răspuns:

Hei, deci phoebe tonkin urmeaza facultatea, iar claire filmeaza pentru sezonul 3 din the vampire diares...

| Deeutza2012 a răspuns:

Doamne ce copii.
Claire Holt nu a murit a enuntat la H2O pentru un alt film iar acum joaca in Jurnalele Vampirilor iar Phoebe Tonkin a jucat in The Secret Circle iar momentan filmeaza pentru cel de-al 4 sezon H2O si in urma unor speculatii va juca si in Jurnalele Vampirilor

| ClauBwaa a răspuns:

Da este adevarat.a mancat-o monstri! voi sunteti prosti? normal ca nu a murit...

| Iabadabahu a răspuns:

Claire joaca in The Vampire Diaries, deci nu a murit.

| sonya30 a răspuns:

Probabil "au murit' inseamna ca nu mai au succes in cariera!

| anda570 a răspuns:

Nu a murit niciuna.Serialul a fost facut in anul 2006 nu cu 50 de ani in urma.Claire este nascuta pe 11 iunie 1988 si Phoebe pe 12 iulie 1989. Din anul 2011 Claire Holt joaca in serialul "Pretty little liars" si "The vampire diaries"iar Phoebe Tonkin in "The secret circle". Din fericire amandoua sunt OK.

| karinutzaloveyou a răspuns:

Phoebe Tonkin nu a murit.Va juca in Vampires Diaries daca nu stii.

| Die112 a răspuns:

Phoebe tonkina a murit

| Die112 a răspuns:

Bai prostie de om cum sa moara Claire Holt si Phoebe Tonkim o murit familia ta gayule

| BellaThorne a răspuns:

Doamneeeee sfinte,nu crede ce spun unii,e un zvon,doar atit,nimeni nu a murit,ce-i cu toata lumea, sa ticnit la cap ori ce? Phoebe Tonkin sau Claire Holt nu a murit, sa nu crezi prostiile care le spun altii!

| laurik0906 a răspuns:

Phoebe nu a murit chiar a jucat in serialul The Secret Circle.iar Claire Holt joaca in The Vampire Diaries

| heyhey a răspuns:

Nu laughing nimeni nu a murit laughing

| carinaursariu a răspuns:

Eu stiam ca pohebe a murit de un accident de masina!

| xoxo5 a răspuns:

A murit! era o vara a lui 2010 caand claire holt(emma)si cleo si ricki mergeau spre filmari cleo si ricki stateau in spate iar emma in fata iar soferul era beat si a facut accident si emma a murit ca ea tatea in fata logic si soferu a murit dar cleo si ricki au fost duse la spital doar cu niste vanatai si julituri si bube cam atat sper ca te-am ajutat paaa! funda?

| StyleCo0l a răspuns:

Eu acum am vazut un film din 2010 in care joaca Claire Holt.happy...deci nu a muritwinking

| Florin_Serban_1983 a răspuns:

Nu a murit nici claire nici phoebe este o proostie, daca r fi murit crezi car ar fi aparut la televizor sau ar mai fi invitata la interviuri si emisiuni? nu cred, o fantoma nu da interviuri

| pisicutadulce a răspuns:

Nu este adevarat! in schimb Phoebe Tonkin a jucat in mai multe filme si de Claire nu stiu prea multe, dar stiu sigur ca nu a murit deoarece am vazut un trailar cu h2o sezonul 4 in care apare si Emma si va fi difuzat in ianuarie 2013 in Australia

| pisicutadulce a răspuns:

Nu a murit niciuna deoarece Phoebe Tonkin a jucat in The Secret Circle si va juca in noul sezon din The Vampires Diares care va aparea in octombrie 2012 si Claire la fel si ea joaca in The Vampires Diares

| Perversitate a răspuns:

Claire Holt nu a murit... Stai calm. Ea in 2012 joaca in Vampire Diaries. Deci nu e moarta. Funda? puppy dog eyes

| nikolika a răspuns:

Ea nu a murit

| nikolika a răspuns:

Este doar un zvon stupid pe cre lau inventat niste copii.Crd k acei copii nu o placeau pe pheoebe.

| morarucristina a răspuns:

Nu e adevarat

| 1397 a răspuns:

Pai, drept sa iti spun, am auzit si eu ca Pheobe Tonkin(Cleo) a murit, doar ca vizionez si eu( pentru ca sunt mare fan) sezonul 3 din" H2O",
unde cleo apare, dar am si eu o noua nelamurire, de ce nu apare emathinkingconfused. M-am gandit repede caci cel care a spus ca Pheobe a murit, a facut o greseala si ca nu ea, ci Ema murise.Nu stiu sa iti dau raspuns la intrebare, dar eu nu cred ca a murit niciuna.Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, dar oricum, iti spun sigur ca Pheobe, Cleo, nu este moarta.In schimb nu stiu ce sa spun depsre emathinking

| Hipopotomonstruosusterticaliofobois a răspuns:

Nu a murit ma nimeni Claire Holt a renuntat pentru un film de groaza iar Phoebe Tonkin inca filmeaza pentru serial...

| eobubu a răspuns:

Frate. mancati atata ***. mai lipseste sa ziceti ca a murit cariba heine si e de ajuns.winking treziti-va la realitate. ati luat-o razna cu totii? daca era sa moara vruna din ele spunea la stiri angry nu mai mancati atata ***

| Cannabis15 a răspuns:

Ba nu va suparati sunteti prosti de bubuiti cei care spun ca clarie holt a muritwinking ea nu mai joaca in h2o deoarece s-a mutat din oras si joaca pentru alte seriale si screiti in *** pe google clarie holt 2012! si va da de la prezentari de moda la fel ca phoebe tonkin *** maine poimine auzi ca a murit si googlewinking fratilor nu mai inventatiwinking

| happy4ever a răspuns:

Nu au murit.Claire Holt a aparut in episodul nou din The Vampire Diaries.

| AnnaMdfk a răspuns:

Claire Holt nu a murit. Ea e actrita din TVD : Rebecca, sora lui Klaus. Phoebe Tonkin nu stiu happy

| ptomiac a răspuns:

Uita-te aici sarlatanule ca nu a murit FRAIER http://www.youtube.com/watch?v=7-qGLrCW3wo

| christina.aguilera a răspuns:

Ash vrea eu...