Ray,am trait si eu ce ai trait si tu, degeaba te ascunzi dupa deget, iubirea o fi ea incredibil de frumoasa, da e a dracului de dureroasa, o suferinta cumplita!
Eu ziceam de 'gagica' ta, la mine nu are cine sa faca gelozii, nu sunt luat!
Gagica mea nu se supără. Mă iubește prea mult. Tu ai făcut o remarca amicală.
Bwhahahaha,,prea haotic suna totul.
Eu doar remarca amicala fac, mai multe nu imi permit
nu ți-am zis că tu ești macho-ul site-ului? Greu sa cred că nu ești luat.
Eu primesc pe Facebook de la fete pe care nu le cunosc :\
Nu stiu cum sa refuz politicos pentru ca stiu ca majoritatea ma plac asa ca le dau cu vazut
Pentru ca sunt mai ciudat de felul meu, am alte principii momentan, nu vreau relatie si prostii de genul, sunt genul care vrea vreo 2-3 relatii bune si de lunga durata decat chestii trecatoare ca astea, stiu de acum ca este in zadar sa le raspund asa ca cel mai bine le ignor.
Esti un om cu care as avea multe de discutat, zi-mi te rog dar conversati online cu o fata ai?
Nu sunt de treaba... Am facut chestii oribile, pot spune ca niciodata nu am fost sincer cu tine, mi-am batut joc de majoritatea utilizatorilor, am scris multe chestii doar ca sa provoc cearta, m-am purtat imatur si multe alte chestii naspa.
In realitate nu sunt asa, cred...
E simplu de ce esti de treaba, pentru ca n-ai facut nimic din ce am facut eu aici, asta ar zice tot.
Inca mai astepti sa iti puna poza aa? De cand astept cred ca schimb si pun alta ca m-am razgandit
Pai or vrea sa agate fete, dar nu pe mine, devreme ce nu-mi trimit mesaje, nu?
M-ai facut sa ma simt nedorita!
Capu' sus draga.
O mare legenda a spus odata "Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau".
Nu mai astepta pisica cu covrigi in coada, tu adu covrigii, eu iti dau pisica si rezolvam problema.
Pai eu nu am vrut mandro dar nu mai dorit ca nu ma iubesti, apropo numi spui acel adevar?
Raluk099 întreabă: