| Florentina9210 a întrebat:

Hei! Cum as putea sa imi conving parintii sa ma lase sa imi petrec Revelionul cu iubitul meu?

Mama stie de acest baiat, ii place de el, mai ales acum ca o sa mearga si in armata, insa cand am intrebat-o astazi daca e de acord cu asta, nu a zis nici nu, dar nici da.
Ne cunoastem de 6 ani aproape, am mai iesit cu el insa as vrea sa petrecem mai mult timp impreuna. Nu doar sa iesim in oras, la o terasa sau in parc.

Răspuns Câştigător
| AliceNeye a răspuns:

Buna, ar trebui sa discuti cu ea despre asta, intr-o zi cand e in toane bune. Sa ii spui gen: "unde vreti sa mergeti, ce a-ti face, ca o sa vorbiti la telefon sa stie de tine ca esti bine, ca pana acum nu ti-ai petrecut sarbatorile cu el so ti-ai dori tare mult, daca il cunoaste cu atat mai bine, stie ca e un tip cuminte, daca nu mai reaminteste-i" incearca sa ii spui lucruri care sa o linisteasca, sa stie ca vei fi bine, sa aiba o siguranta si fi ascultatoare happy
In rest nu sunt prea multe de spus, dar si la mine a fost munca de convingere laughing de mult, imi si aduc aminte, dar am reusit si vei reusi si tu! Poate il chemi de craciun pe la voi, cu acordul ei, poate asa va fi mai impacata.
Bafta!

82 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 24 de ani trebuie sa le ceri voie parintilor?

Cineva e o ratata.

| Florentina9210 explică (pentru anonim_4396):

Hei. Ai grija cum vorbesti!
Pai atata timp cat stau sub acoperisul lor trebuie sa fac ca ei, asta mi-au spus.

| Întotdeuna2 a răspuns:

Urmare solicitării tale privind relația ta cu prietenul tău față de propria ta mamă, va trebui să nu insiști pentru că poate genera unele fabulații sau chiar un ușor conflict între voi, toate părțile.
Ca recomandare, poartă - te destul de bine cu propria ta minunată mamă, răspunde - i pozitiv cerințelor dânsei, o poți sprijini și în activități de autogospodărire și ai să vezi că toate cele precizate de mai sus va duce la apreciere, încredere și sinceritate.
Sper că îți vor fi de folos astfel de sfaturi Florentina, mult succes.

| Florentina9210 explică (pentru Întotdeuna2):

Pai, o ajut la treburile casei, sunt fata cuminta, nu merg in cluburi, nu fumez, nu beau. Nu cred ca am dezamagit-o vreodata. Sunt un copil bun.
Multumesc de sfat. Te pup!

| Regedesubmunte a răspuns:

Ai putea să îl inviți pe iubitul tău acasă la tine ca să îl cunoască și părinți tăi, să aibă încredere în el, să știe pe ce mâini o lasă pe fica lor mult iubită!

| Florentina9210 explică (pentru Regedesubmunte):

Mama il cunoaste, s-au cunoscut reciproc. Tata, mai mult e plecat cu serviciul, m-am obisnuit asa. Oricum, el a zis ca are incredere in mine ca voi alege ceea ce trebuie, insa mama e mai protectoare cu mine.
O sa vorbesc cu el despre asta.,

| Drimmero a răspuns:

Cati ani ziceai ca ai,, 24? La 24 mai depinzi de decizia parintilor tai? Esti majora, deciziile iti apartin/

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Pai da, dar tu nu o stii pe mama. A zis ca daca ies pe poarta s anul mai vin inapoi, fara consimtamantul sau, sa fie si ea de acord. Pe mine asta ma enerveaza la ea, ca nu e hotarata, nu a zis nici nu nici da. Oricum mai vorbesc cu ea despre asta.

| OldSoul a răspuns:

Pai ii spui si tu ca vreti sa mergeti la munte, la schii, si nah, cam asta e ideea.

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu o condamn,, se intampla atatea nenorociri, dar facand paralela cu parintii mei care mi-au permis tot ce mi-a poftit inima, m-au lasat pe mine sa fac ce doresc fara sa-i dezamagesc si niciodata nu i-am dezamagit. La 24 de ani ar trebui sa-ti traiesti viata independent,, dar cu siguranta inca traiesti cu constiinta sa-ti ajuti parintii si sa nu-i superi, eu sunt fericit doar daca-mi vad familia fericita, restul e can-can

| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

Aha, s-o crezi tu. Cu cat e mai departe de ea, cu atat devine si mai nelinistita si nu o sa fie de acord. Oricum, o voi convinge-o pana la urma.

Da, ai dreptate. Si opinia ta, cam care ar fi?
Cat despre nenorociri, e baiat bun, cuminte. Merge si la facultate, are si un job. Prietenii lui sunt la fel ca el. Mi i-a prezentat.
Nu as vrea nici sa imi supar parintii, dar nici sa creada ca sunt sub ciorapul mamei. Sunt foarte confuza.

S-o convingi neaparat!

| syd a răspuns:

Jesus fack

Cum? Asta era ideea. CUM?

Tot eu sa te invat? Te rogi de ea,, bazandu-te pe faptul ca esti majora, ai discernamant si ii explici ca vrei o noapte de amor cu 'iubi'.

Dar nu vreau sa fac sex cu el. Vreau sa fie ceva frumos. Sa ne plimbam, am discutat cu el despre asta si mi-a spus, ca o sa se intample cand voi fi eu pregatita, nu o sa ma forteze cu nimic.
Cum sa ii zic asa? Esti nebun?

Faceam putin misto,, ai picat in plasa exact cum imi place mie.
Spune-i pur si simplu ca vrei sa te distrezi/

| OldSoul a răspuns (pentru Florentina9210):

Eh, te descurci tu, ca esti fata desteapta!

Te rog, nu ma lua cu asta ca eu sunt intr-o mare ''dilema''.
Asa e cand esti singura fiica la parinti.
Exact asta o sa ii spun!

| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

Uite cine ma cunoaste! Fratiwear!

Cat iubesc ca-s barbat!

Haha. Jos-sus, jos-sus! mwahaha

'sus-jos/jos-sus', da' eu n-am avut restrictii niciodata, m-am descurcat mereu in viata!

Si eu ma descurc, insa la partea cu iubirea, e mai dificil. Oricum, voi mai vorbi cu ea si in zilele urmatoare.
Vezi sa dai cu crema la urma. laughing

Inca una de genul si primesti ignore!

| Axelrunda a răspuns:

Roaga-l pe iubitul tau sa vina intr-o ora potrivita sa vorbeasca cu parintii tai, sau eu daca as fi iubitul tau, sau daca eu as fi iubitul in aceasta situatie, as merge sa vorbesc cu parintii iubitei mele. Si sper sa fii lasat o impresie buna la tata, ca daca tatal spune da, atunci mama nu mai are ce spuna decat sa fie de acordwinking

Ce imi place cand sari de fund in sus. Ador!

| Florentina9210 explică (pentru Axelrunda):

Ei, la mine mama e ''sefa'' in casa. Tata e mai cu serviciul si ..atat.
Nu e o idee rea sa il chem la mine, sa faca cunostinta cu ai mei. Intr-un weekend ca atunci suntem o. familie!

| Axelrunda a răspuns (pentru Florentina9210):

Exact! Dar din cate am auzit eu, si daca tatal, spune da, atunci mama asa fata in fata cu iubitul nu are cum sa zica ceva. Si daca ai un iubit calumea, cum sper ca toata lumea sa aiba o persoana potrivita aproape de inima, el va veni cu un buchet de flori si ciocolata laughing Si apai vezi ca se indragosteste mama ta de baiat, mai ales daca-i chpes laughing)