Buna, ar trebui sa discuti cu ea despre asta, intr-o zi cand e in toane bune. Sa ii spui gen: "unde vreti sa mergeti, ce a-ti face, ca o sa vorbiti la telefon sa stie de tine ca esti bine, ca pana acum nu ti-ai petrecut sarbatorile cu el so ti-ai dori tare mult, daca il cunoaste cu atat mai bine, stie ca e un tip cuminte, daca nu mai reaminteste-i" incearca sa ii spui lucruri care sa o linisteasca, sa stie ca vei fi bine, sa aiba o siguranta si fi ascultatoare
In rest nu sunt prea multe de spus, dar si la mine a fost munca de convingere de mult, imi si aduc aminte, dar am reusit si vei reusi si tu! Poate il chemi de craciun pe la voi, cu acordul ei, poate asa va fi mai impacata.
Bafta!
Eu am plecat de acasa la 21 de ani, la 24 de ani deja imi cereau altii sfaturi si tu stai inca dupa fusta mamei.
Tu nu mai esti un copil, in adevaratul sens al cuvantului (probabil nu si al parintilor). Dar chiar si atunci si conservatorismul parintilor tai ar trebui sa aiba o limita......catusi de cat decenta.
Mai repede il convingi pe iubitul tau sa faca revelionul la tine. Asa o sa il mai cunoasca si parinti tai si cu timpul o sa te lase la el.
Mai exista fete care la 24 ani inca asteapta dupa dispozitia mamei sa mearga sau nu cu prietenul,nu pot sa cred,nu ai deloc personalitate, traiesti in umbra parintilor, nu ai curaj si responsabilitate, cred si eu ca te manevreaza mama la nesfarsit, ficamea este independenta si si-a pus punctul de vedere de la 15 ani si a facut o facultate, are un job acum la 23 si i-am luat si casa ei ca sa nu ne impungem ca suntem firi diferite, si in felul asta toate sunt bune si frumoase, poate ca asa ar trebui si tu sa te rupi de fusta mamei ca sa poti evolua
Nu e vorba de asta. Mama nu mi-a interzis sa am un iubit sau sa stau dupa fusta ei. Insa, nu e prea sigura de el nu am iesit de prea multe ori. M-a lasat cand am fost plecata in Germania trei saptamani, nu a venit cu mine. Are incredere in mine dar vrea sa ma stie si in siguranta. Mi-a dat libertate in general, insa mai putin la partea cu baietii. Sunt destul de evoluata zic eu pe langa altele. Deoarece nu am stat doar langa ea, am vizitat pana acum trei tari straine in care am fost cu prietenii. Plus in tara la diferite conferinte regionale am luat parte in cadrul unor produse nutritioniste. Orice parinte vrea sa stie copilul in siguranta. Oricum mai mult am in plan sa imi fac o cariera sa fiu realizata. In cei 6 ani de cand vorbimam iesit doar de 10 ori. De ce? Pentru ca la inceput nu mi-a placut de el nu il consideram potrivit. Insa acum am alta mentalitate ai vreau sa ii dau o sansa. La asta s-a referit ca nu am iesit prea mult cu el ca sa petrecem amandoi de sarbatori.
Nu cred ca e cazul sa iti faci griji ca nu ti-ar permite sa faci revelionul unde si cu cine vrei tu, e suficient doar sa ii aduci la cunostinta nu sa ii ceri permisiunea, eu asa vad lucrurile
Bine ar fi sa vada si mama lucrurile asa. Doar ca am iesit prea putin cu el ca sa fie pe deplin sigura ca voi fi in siguranta. oricum, mai este pana atunci. Am destul timp sa o conving.
Spune-i ca la varsta ta, altele joaca in filme prono asa ca sa zica saru'mana ca esti fata cuminte si sa-ti respecte alegerile. Asta daca nu vrea sa te calugaresti.
Cati ani ai? Si totusi sunt 6 ani de cand va cunoasteti. Daca nici intr-o persoana ca el nu ai pute sa ai incredere... apoi nu stiu in ce fel de persoana.Ce-ar vrea sa te mariti cand intri la menopauza?
Eu anul trecut mi-am petrecut Revelionul cu prietenul meu.Si atunci aveam 18 ani.Si dupa cateva zile am plecam vreo 4 zile si la munta la Brasov.A fost foarte frumos.Parintii mei erau de acord pentru ca il cunosteau de aproape 2 ani.Si sunt si prieteni de familie cu familia lui.Nu vreau sa te supar dar mama ta exagereaza.
Stiu asta si eu. Ma enerveaza cateodata enorm de mult. Oricum, tot il voi petrece cu el.
Dar ce fel de parinti ai atata timp cat nu aduci pe nimeni la ei in casa si vrei sa petreci in alta parte. Vorbeste cu ei si spune-le direct ce vrei sa faci. Dar important e sa te insoteasca si o prietena eventual cu prietenul ei.
Daca nu atunci spune-le parintilor sa te insoteasca ei daca vor sa ai si tu parte de putina bucurie in cei 24 de ani ai tai ca nu prea cred ca ai avut. Sau marita-te cu mine si ii pun eu la punct...
Trebuie sa te dezamagesc. Am deja iubit, care de altfel m-a cerut de sotie, insa nu acum.
Era doar o gluma in sensul ca ar trebui sa te impui unde crezi ca ei gresesc si daca au ceva in creierasele lor atunci ar trebui sa-ti de-a mai multa libertate pentru ca nu e normal sa te lase sa pleci in Germania invadata de islamisti sau teroristi si sa nu te lase la o petrecere de revelion peste o luna jumate cu prietenul in tara ta sau chiar oras. E cam aiurea treaba asta nu crezi?
In Germania am fost la spital. Si acele persoane, care au venit cu mine, erau colegi de scoala.
Pai asa sa fi faci! Doar nu o sa stai toata viata dupa fusta ei sa-ti zica ce sa faci?! Traieste-ti viata ca una ai.
Explica-i mamei tale ca aveti o relatie foarte serioasa si ca un astfel de pas in relatia voastra ar intari si mai mult legatura dintre voi :3.
Va intelege ea, doar a fost si ea ca tine
Nu sunt eu fata aia. Vreau sa decurga totul de la sine.