Dar lucrurile trec... oare s-ar schimba ceva daca s-ar acei usheri?
Eu sunt convinsa ca da.
Probabil n-ar mai fi chiar ca la inceput, dar totusi lucrurile at intra din nou pe un fagas(mai) normal.
Daca s-ar inchide TPU ar TMP CASTIGAT PENRU MINE!
Nici nu mai stiu cum a fost la inceput,m-am logat prin facebook, culmea ca la inceput chiar imi placea.
Trebuie sa recunosc ca am cunoscut cativa oameni minunati cu care pastrez legatura si pe alte cai (facebook, telefon ).
Am vrut sa renunt la site de acum doi ani, nu aveam nevoia de permisinea adminilor pentru asa ceva(aici as putea sa explimplic, mi-a fost sters raspuns cand am criticat situl, exista persoane favorizate pe TPU, asta poate vedea orice care are cont de mai mult de 2-3 ani...
Exista useri foarte activi,care dadeau raspunsuri foarte bune si foarte folositoare,dar fie au disparut, fie sunt mai putin activi. Oare de ce?
Probleme nu prea am avut, sunt destul de matura sa le pot rezolva si singura, dar am ajutat destul.
In ultimile luni am fost mai putin activa si asa va ramane.
Pastrez contul doar pentru,, muzica mea'' si pentru a pastra legatura cu unele persoane care (inca) nu mi-a dat contul de facebook!
Au inchis chatul era distractie inainte ehe voi nu ati prins iti face-ai iubita prieteni cu care filozofeai
Da, e frumos sa stii ca mai intrebi persoane fie, pe TPU, si ulterior pe fb, ce mai fac si cum o mai duc.
Poate acele persoane nu mai sunt active, pentru ca si-au pierdut interesul fata de acest site. Pana la urma toti o facem. De asta am si pus intrebarea
Si da, unele lucruri de aici sunt previzibile si poate putini isi dau seama, mai ales cand este vorba de administratorii site-ului.
(Cat caz s-a facut pe acest site)
Sau poate au iesit pentru ca deja si-au format o imagine despre acest site. In sensul ca, pe internet TPU a capatat o imagine oarecum, nasoala, din cauza intrebarilor tampite care se tot posteaza.
Stop looking back you're not going that way, incearca sa traiesti in prezent.
Eu nu mai stiu
Mi-ar fi placut sa il fi prins si eu.
Cum era?
Era misto, fete, Love, dedicatii, muzica si marlanii l'au oprit
Cred ca s-a creat o problematica sau ceva cu acel chat. Multe "relatii" stricau.
Unele cam imi pot da seama, ce primesti
A da, l-a inceput m-ai speriat. Dupa am vazut copilul din tine :3
Am citit in mare parte. Eu sunt pe TPU din 2010, doar ca mi-am facut alt cont de curand, mai exact din 2015 septembrie.
Am trecut prin multe cu astia de pe site. Altii mi-au multumit, altii m-au injurat, asta e. Nu pot fi placuta de toata lumea. Altii mi-au dat mesaje rautacioase, frustrarea e la ordininea zilei, n-am ce zice.
Inainte se puneau intrebari ca lumea, lumea raspundea altfel. Era mai frumos. Imi trezeste si amintiri placute dar si neplacute. Aici am intalnit unele persoane care m-au ajutat, si prin asta am de venit si prieteni pe retele de socializare.
Ai si tu dreptate merita ajutorul celorlalti insa sunt si multi care judeca faptele lor daca isi spun intimitatile aici. Si referitor la intrebare ai pus intrebare buna imi place. Deja ti-au raspuns lume te felicit
Nu mai știu cum și de ce am intrat prima oară. Față de atunci site-ul mi se pare mult mai pustiu, pe atunci aveai ce face cam o zi întreagă pe o singură categorie. Pot zice că am stat mult pe TPU și că m-a influențat în multe moduri, am rămas cu câteva amintiri frumoase care s-au concretizat. Am cunoscut oameni care mă puteau vedea și considera altfel decât ceea ce arătam în realitate. Peste 10 zile fac...5 ani petrecuți aici. A fost un loc unde m-am refugiat mult timp. Refugiindu-te în pustiu nu te prea ajută cu nimic. Aici mereu am dat și de oameni ok chiar dacă majoritatea erau exact opusul. Am dat de oameni care m-au apreciat pentru ceea ce sunt. TPU e o parte din viața mea și va fi mereu. Am mai spus-o, nu plec, mă metamorfozez... Spuneam asta acum 2 ani aproape. Nu cred că a dat cineva importanță, nu cred că cineva își amintește asta. Am vrut de multe ori să plec însă uite-mă aici, aici cred că mă vei găsi după încă pe atât timp cât o să fac peste 10 zile.