Cred ca e unul dintre singurele lucruri de care nu m-as lasa
Hmm, sa raspund si eu acum. Am intrat, aveam 13 ani, stii povestea, am cunoscut oameni, dintre care pe DoarBogdan a fost totul fain in 2014-2015, dupa s-a spulberat tot. PUF!
Nimic. Nu as vrea sa ma influentez cumva. Stiu ca stateam cam mult pe aici :/
Dar jumatate, daca nu chiar mai mult, este doar de comunicare aparent. Ajutorul este cam cealalta jumatate din acest site.
Comunicare la... nivelul ala, de "ce mai faci", vreau sa zic. Ca ce ajuta lumea, la alungarea plictiselii?
Adica vedeti bine si dvs cum sunt unele intrebari.
Să analizăm de unde vine plictiseala și apoi o să vezi cum această comunicare virtuală rece și defectivă o alungă.
Bogdan,dupa cum vezi, situl nu s-a inchis nici dupa 4(patru ani)
Pentru ca mereu vor fi useri noi care isi vor pune problemele si la care va raspunde cineva.
Cred ca am intrat pe TPU din,, greseala'' cand m-am logat cu FB. Aproape un an am fost inactiva. Intr-o zi cu soare am redescoperit situl am inceput sa raspund la dilemele adolescentilor nostri si a inceput sa imi placa.Am tinut-o asa vreo 3-4 ani.In timpul asta am legat cateva prietenii.Au fost cateva nereguli care le-am descoperit si pe care le-am semnalat, dar nu am fost crezuta si m-am suparat, Am zis ca gata, plec, dar nu m-am tinut de cuvant.
Apoi eram curioasa cine mai iese userul anului si mai trageam cate un ochi.
Ma amuza troligul. Adica pe acelasi profil vad intrebari ale unui pusti de 13 ani. Peste doua saptamani are 16 Sau ori e fata, ori e baiat.De regula cand vad intrebari supecte, inspectez pofilul.Sau cei care pun o problema e viata si de moarte, iar dupa primul raspuns isi sterge intrebarea.De multe ori irelevant.
Cei care nu vor fi suspectati de troling vor fi ce care posteaza teme.Macar cer o rezolvare.Dar care sunt interzise.
Revin daca imi amintesc ceva.
Multumesc ca ai impartasit aceasta poveste cu mine
Chiar am ras la partea cu anii care se schimba peste doua saptamani.
Si da, aparent... nici eu nu am m-am prea tinut de cuvant, din cate se vede.
Ai dreptate, mereu o sa fie persoane care starnesc o oarecare intriga. As vrea sa spun ca si pe mine ma amuza trolling, insa nu prea :/ mai ales cel inconstient, pur si simplu nici nu ma gandesc la el.
Insa cel amuzant... este binevenit Ce este drept, putini mai sunt de "calitate" in a face troll (parerea mea).
Ma bucur si ca ai regasit intrebarea, a trecut ceva timp de atunci. Asa imi mai readuc aminte de momente.