Cred că îmi amintesc de tine, cineva care umplea TPU de întrebări kilometrice... Îmi mențin părerile pe care ți le-am spus.
Adios!
Caut răspunsuri iluminatoare la niște întrebări deep.
N-am timp de prostiile tale.
Explicatia e simpla: intotdeauna, cei mai fraieri trag ponoasele.
Restul povestii, cu eu sunt cea mai cea, iar ceilalti niste brute nesimtite, e doar vrajeala.
Încălcarea regulilor e o activitate distractivă, unii o fac doar pentru adrenalină și endorfine. E un fel aparte de high, poate ar trebui să încerci. Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, viața e prea frumoasă și plină de mister pentru a fi constrânsă de niște simple reguli.
Toate aceste întrebări ale tale au la rădăcină un singur lucru, faptul că nu te accepți așa cum ești, visezi mereu la curtea vecinului gândindu-te că e mai frumos acolo, te subapreciezi mereu și te compari cu niște standarde pe care tot tu le setezi mult prea sus. Lasă viața să curgă, nu mai încerca să înoți împotriva curentului. Acceptă lucrurile așa cum sunt nu așa cum ai vrea tu să fie.
Pff, da, foarte deep întrebări.Nu mă pricep la nivelul ăsta de deep.
Pa.Merry Xmas!
Pupincurism romanesc! Învățământul romanesc fiind ultra politizat *( oameni pusi pe PILE, $pagi ) ling cu convingere posteriorul " sponsorului " care i-a lipit de scaun și nu au teama de sancțiuni cât timp pupa mai convins posteriorul ' boss-ului '!
Aceeași chestie în administrația centrala sau locala? Nu te-ai convins încă de aroganta unor funcționari care habar nu au DE CE ocupa un scaun iar dacă le faci observație îți rad în nas ca SEFU ii protejează?
AndrewTate7789 întreabă: