In teorie avem potential turistic imens pana ne vad aia infrastructura demna de Congo.
Pfui, hai să interzicem atunci și anime-urile, manga și hentai-ul, pentru că da de ce nu?
Cum sa expulzezi din tara o persoana care nu si-a gosit de munca? Eu i-as taia ajutorul social si as pune-o la munca comunitara. Maturat strazi, curatat parcuri, etc etc
Presedintele nu e puterea absoluta... chiar daca asa ar trebui. Ce spui tu ca vrei sa faci acolo e mai mult dictatura
Sa cresti salariile daca nu ai de unde?
Nu prea poti realiza multe lucruri singur... ai avea nevoie de oameni capabili care sa te sustina. Sa nu mai spun de coruptie si mafie, crezi ca te vor lasa sa faci ce ti-ai propus? De ar fi asa usor, ce frumos ar fi
Totusi, ideile sunt bune... poate in urmatorii 500 de ani ne vom destepta. Cine stie.
Prin regului si lege, daca nu le convine, afara cu ei din tara. Stiu ca suna a tiranie, dar Romania poate fi schimbata cu forta daca nu merge cu vorba buna.
Nu o sa o schimbi nici cu lege, crede-ma! Nu era deja pus in lege ca nu ai voie sa fumezi daca esti sub 18 ani? Si totusi toti fumeaza. de ce? Pentru ca fiecare isi face legea, si multi nu sunt suficienti de civilizati sa accepte legea.
Cum sa expulzezi oamenii care nu isi gasesc de munca? Daca as fi presedinte as oferi locuri de munca! Când cineva termina liceul si nu vrea sa continue studiile: la munca! Când termina licenta: la munca! Sa se asigure locuri de munca pentru fiecare absolvent. Nu sa-si caute, sa nu-si găsească si gata, afară din tara.
Eu as interzice si rock-ul in spatiile publice.
Si as da legi mai severe pentru cei care tortureaza animalele.
Si as face mai multe adăposturi modernizate pentru animale. Si as încuraja adoptia de animale nu cumpararea lor.
Majoritatea oamenilor ar dori sa schimbe ceva in tara, dar cu o cultura slab dezvoltata ca si in cazul tau, majoritatea ramane la stadiul de visat.In prezent exista 2 mari categorii de tari in Europa(dezvoltate si in curs de dezvoltare). Romania se afla in a doua categorie, majoritatea resurselor ei merg in infrastructurainfrastructura(90%), si doar 10% in educatie.In tarile dezvoltate aproximativ 50-60% din resurse merg in educatie si in forta de munca.Romania nu poate trece la pragul de mai tara "dezvoltata" cu o populatie atat de prost informata, pana si asa zisa "elita" a tarii este inca la stadiul de primata.Pur si simplu ceea ce aia ai scris tu este extrem de copilaros, oricine poate veni cu o lista de dorinte si sa scrie ceea ce il doar. Apropo daca expulzezi forta de munca din tara nu o sa fii prea bine privit de celelalte tari(din lista ta cu dorinte rezulta ca vrei sa fii apreciat de ceilalti). Oricum o lista de dorinte mare, mult scris, informatie de gradinita, asa nu se aduc schimbari).
Eu cred ca as interzice agresivitatea pentru ca multi copii sa confrunta cu ea in pauze si nu e ok eu stiu cum e sa fii dat cu capul de pereti de cei mari sau incuiat in baie sau sa ti se rupa ochelarii si sa se arunce cu cioburile acelea in tine. As vrea sa schimb mai intai asta pentru ca cei mici nu ar trebui sa fie bataia de joc a celor mari
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: